Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Με το θάρρος της γνωριμίας μας, και επειδή τυγχάνει να γνωρίζω διαδικτυακά  (και μόνον) τον Μεγαλειότατο από την εγγραφή του στον παρόντα (εικοτολογώ ότι την ίδια πάνω-κάτω εμπειρία έχει και ο κ. Χαβαλόσπιτος)  επιτρέψτε μου να αμβιβάλλω για το "ρηχό" και "επιφανειακό" που μας καταλογίζετε. Κατά τα άλλα, παραμένει διακαίωμα του καθενός να ασχοληθεί ή -ανάλογα με την περίσταση και την περίπτωση- να παραπέμψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, κάτι που τον ενοχλεί-θίγει, και να εκφέρει την γνώμη του πάνω σε αυτό.

Καλή σας νύχτα, φίλτατε.
Συμφωνώ.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
φαταουλιθαλ, τον αναφερεις συχνα τον λεγκολας μηπως τον θελεις κολασμενα; :2funny:
Μα γι αυτο θα πλακωθω με τον Μπολντυ φαμφαταλερηναλ.Τον εδωσε στεγνα,και οι μερες μου στο bou ειναι σκετη κολαση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
εισαι λιγακι αγαπουλης ε; παραδεξου το..  :grin:

Όλως αντιθέτως με εσάς, δεν διστάσσω να παραδέχομαι τα ελλατώματα και τις αδυναμίες μου.

Είμαι αρκετά πράγματα, αλλά δεν νομίζω πως είμαι κατί τέτοιο.

Αν όμως  το τεκμηριώσετε με στοιχεία (και όχι με τις συνήθεις αοριστολογίες-αντινομίες-φαφλατισμούς σας), θα το παραδεχθώ.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Όλως αντιθέτως με εσάς, δεν διστάσσω να παραδέχομαι τα ελλατώματα και τις αδυναμίες μου.

Είμαι αρκετά πράγματα, αλλά δεν νομίζω πως είμαι κατί τέτοιο.

Αν όμως  το τεκμηριώσετε με στοιχεία (και όχι της συνήθεις αοριστολογίες-αντινομίες-φαφλατισμούς σας), θα το παραδεχθώ.  :)
εφευγες; :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μα γι αυτο θα πλακωθω με τον Μπολντυ φαμφαταλερηναλ.Τον εδωσε στεγνα,και οι μερες μου στο bou ειναι σκετη κολαση.
ωχ τα εβαλες με τον μπολ; :think: λαθο... λαθελαλ  :grin: Ο μεγας δασκαλος μπολ ειναι εκδικητικος  :tits2:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
εσυ συμφωνεις και τον μουνιπουλοβερ;γιατι εκει δεν σας ειδα να κανετε θεματακι ειστε πολυ κουλ και δεν σας πειραζουν οι παπαριες του :grin:
Ο Νιπλ σου κάνει χαβαλέ, οκ χοντροκομένο συχνά αλλά χαβαλέ, καζούρα όπως θες πέστο.Με είδες να σιγοντάρω ποτέ κάτι τέτοιο? Στο ξαναέγραψα και το πρωί, just the facts, τουλάχιστον σε ότι με αφορά.
Φιλική συμβουλή, χαλαρώστε λίγο όλοι, μπήκε κι η Άνοιξη για τα καλά, τα πουλάκια πετούμενα ή μη κελαηδάνε, όλα καλά, όλα ανθηρά.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
MILF
MILF
MILF...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
μπα μαλλον το δικο σου μπατζετ ειναι τεραστιο....οσο τα βυζια της ροζυ πχ :2funny:
Δηλώνω πως δεν έχω ουδεμία σχέση με τα βυζιά της Ρόζης ή αλλου γυναικείου μέλος εδώ, ούτε καν οπτική μέσω οθόνης, πόσo μάλλον live. :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Mερκερηναλ το ειδες το υπολοιπο απο το βιντεο που λεγαμε προχθες,της γερμανικης τηλεορασης?Αν οχι μην το χασεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο Νιπλ σου κάνει χαβαλέ, οκ χοντροκομένο συχνά αλλά χαβαλέ, καζούρα όπως θες πέστο.Με είδες να σιγοντάρω ποτέ κάτι τέτοιο? Στο ξαναέγραψα και το πρωί, just the facts, τουλάχιστον σε ότι με αφορά.
Φιλική συμβουλή, χαλαρώστε λίγο όλοι, μπήκε κι η Άνοιξη για τα καλά, τα πουλάκια πετούμενα ή μη κελαηδάνε, όλα καλά, όλα ανθηρά.
 τις φιλικες συμβουλες στις φιλες σου, εμενα θα μου επιτρεψεις να εχω τις κρισεις μου για τον γελοιο μαλακα αλεξ, να συμφωνω με τον μπλιζ να αηδιαζω με την σταση σας απεναντι του και να σας γραφω στα αρχιδια του νικ (γιατι δεν εχω δικα μου χαχαχααχαχ)  ;) :grin: Στο χαλαρο φυσικα γιατι ειναι οντως ανοιξη  :happy:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
tumblr_nld2dy3QLt1up90kvo1_500.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Mερκερηναλ το ειδες το υπολοιπο απο το βιντεο που λεγαμε προχθες,της γερμανικης τηλεορασης?Αν οχι μην το χασεις.
χαχααχαχαχαχαχ μερκερηναλ; το ειδα οντως ειναι καλο.. Ποτε φευγεις για πασχατα;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ειρηνη υμιν..........Πασχα θαρθει....As επιλεξουμε για σουβλισμα εριφιον το σιτευτον με παταταs τηγανητων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom