erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Πληρώνομαι για να πάσχω.. ;)Τελικά είχε δίκιο ο κ. Μουνιπουλόβερ. Μόνο για κάτι βλάχοκουτοπόνηρα χασκογελάκια είστε ικανή. Στην τεκμηρίωση πάσχετε.![]()
Πληρώνομαι για να πάσχω.. ;)Τελικά είχε δίκιο ο κ. Μουνιπουλόβερ. Μόνο για κάτι βλάχοκουτοπόνηρα χασκογελάκια είστε ικανή. Στην τεκμηρίωση πάσχετε.![]()
φαταουλιθαλ, τον αναφερεις συχνα τον λεγκολας μηπως τον θελεις κολασμενα;Θα ζηλεψει ο φιλος μου ο legolas μανδαμ φατερηναλ.
Συμφωνώ.Με το θάρρος της γνωριμίας μας, και επειδή τυγχάνει να γνωρίζω διαδικτυακά (και μόνον) τον Μεγαλειότατο από την εγγραφή του στον παρόντα (εικοτολογώ ότι την ίδια πάνω-κάτω εμπειρία έχει και ο κ. Χαβαλόσπιτος) επιτρέψτε μου να αμβιβάλλω για το "ρηχό" και "επιφανειακό" που μας καταλογίζετε. Κατά τα άλλα, παραμένει διακαίωμα του καθενός να ασχοληθεί ή -ανάλογα με την περίσταση και την περίπτωση- να παραπέμψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, κάτι που τον ενοχλεί-θίγει, και να εκφέρει την γνώμη του πάνω σε αυτό.
Καλή σας νύχτα, φίλτατε.
Θα πρέπειν να πληρώνεσαι καλά για τόσο "ζόρι"Πληρώνομαι για να πάσχω.. ;)
Μα γι αυτο θα πλακωθω με τον Μπολντυ φαμφαταλερηναλ.Τον εδωσε στεγνα,και οι μερες μου στο bou ειναι σκετη κολαση.φαταουλιθαλ, τον αναφερεις συχνα τον λεγκολας μηπως τον θελεις κολασμενα;![]()
εισαι λιγακι αγαπουλης ε; παραδεξου το..![]()
εσυ συμφωνεις και τον μουνιπουλοβερ;γιατι εκει δεν σας ειδα να κανετε θεματακι ειστε πολυ κουλ και δεν σας πειραζουν οι παπαριες τουΣυμφωνώ.
Μπα....Ειναι ιδεολογαΘα πρέπειν να πληρώνεσαι καλά για τόσο "ζόρι"![]()
εφευγες;Όλως αντιθέτως με εσάς, δεν διστάσσω να παραδέχομαι τα ελλατώματα και τις αδυναμίες μου.
Είμαι αρκετά πράγματα, αλλά δεν νομίζω πως είμαι κατί τέτοιο.
Αν όμως το τεκμηριώσετε με στοιχεία (και όχι της συνήθεις αοριστολογίες-αντινομίες-φαφλατισμούς σας), θα το παραδεχθώ.![]()
ωχ τα εβαλες με τον μπολ;Μα γι αυτο θα πλακωθω με τον Μπολντυ φαμφαταλερηναλ.Τον εδωσε στεγνα,και οι μερες μου στο bou ειναι σκετη κολαση.
μπα μαλλον το δικο σου μπατζετ ειναι τεραστιο....οσο τα βυζια της ροζυ πχΘα πρέπειν να πληρώνεσαι καλά για τόσο "ζόρι"![]()
Ο Νιπλ σου κάνει χαβαλέ, οκ χοντροκομένο συχνά αλλά χαβαλέ, καζούρα όπως θες πέστο.Με είδες να σιγοντάρω ποτέ κάτι τέτοιο? Στο ξαναέγραψα και το πρωί, just the facts, τουλάχιστον σε ότι με αφορά.εσυ συμφωνεις και τον μουνιπουλοβερ;γιατι εκει δεν σας ειδα να κανετε θεματακι ειστε πολυ κουλ και δεν σας πειραζουν οι παπαριες του![]()
Δηλώνω πως δεν έχω ουδεμία σχέση με τα βυζιά της Ρόζης ή αλλου γυναικείου μέλος εδώ, ούτε καν οπτική μέσω οθόνης, πόσo μάλλον live.μπα μαλλον το δικο σου μπατζετ ειναι τεραστιο....οσο τα βυζια της ροζυ πχ![]()
τις φιλικες συμβουλες στις φιλες σου, εμενα θα μου επιτρεψεις να εχω τις κρισεις μου για τον γελοιο μαλακα αλεξ, να συμφωνω με τον μπλιζ να αηδιαζω με την σταση σας απεναντι του και να σας γραφω στα αρχιδια του νικ (γιατι δεν εχω δικα μου χαχαχααχαχ) ;)Ο Νιπλ σου κάνει χαβαλέ, οκ χοντροκομένο συχνά αλλά χαβαλέ, καζούρα όπως θες πέστο.Με είδες να σιγοντάρω ποτέ κάτι τέτοιο? Στο ξαναέγραψα και το πρωί, just the facts, τουλάχιστον σε ότι με αφορά.
Φιλική συμβουλή, χαλαρώστε λίγο όλοι, μπήκε κι η Άνοιξη για τα καλά, τα πουλάκια πετούμενα ή μη κελαηδάνε, όλα καλά, όλα ανθηρά.
χαχααχαχαχαχαχ μερκερηναλ; το ειδα οντως ειναι καλο.. Ποτε φευγεις για πασχατα;Mερκερηναλ το ειδες το υπολοιπο απο το βιντεο που λεγαμε προχθες,της γερμανικης τηλεορασης?Αν οχι μην το χασεις.