Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Ενω να σημειωθεί ότι όλοι οι υπόλοιποι έχετε φυσικα σφαιρική αντίληψη όλων των υποκειμένων ορθή κρίση και την οπτική ανθρωπων με σύνεση ήθος σκέψη νόηση και αντικειμενικότητα. να τα λέμε αυτα  :tooth:

Ποιός μαλάκας έγραψε κάτι τέτοιο;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γμτ δε βρίσκω το εμότικον "τα χάπια μου" πάλι.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αφηστε τα...μισια και πιαστε τα γαμησια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Επέστρεψα για ένα ποστ.
Είχα πει να το σταματήσω εφόσον το ζήτησε ο φίλος Μπλιζ αλλά δεν θα το κάνω. Θα τα πω όπως τα καταλαβαίνω εγώ και δεν θα κρατήσω τους τύπους, τις ισορροπίες ή ότι τέλος πάντων θέλετε να κρατήσετε οι υπόλοιποι.

Θα τα πω με το δικαίωμα που μου δίνει η προσωπική κουτοπόνηρη επίθεση που έχω δεχτεί από τον Άλεξ 2 φορές ως σήμερα και όποιος καταλάβει κατάλαβε. Για τους υπόλοιπους αδιαφορώ.

Ναι είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΟΣ και ότι άλλο τον χαρακτήρισε ο Μπλιζ. Και λέω το λιγότερο γιατί αν δεν είναι ηλίθιος ένας άνθρωπος που, σε άσχετο νήμα σου επιτίθεται, χαρακτηρίζει τους συμμετέχοντες στο παρόν νήμα με διάφορες απαξιωτικές εκφράσεις, υποστηρίζει συνεχώς ότι αν σταματήσει να ποστάρει θα σβήσει το νήμα και ασχολείται με το να προσπαθεί να βρει προσωπικά στοιχεία μελών (ασχέτως αν απέχει έτη φωτός) νομίζοντας πως έκανε κάτι έξυπνο.....τότε είναι κάτι χειρότερο.

Είναι ΚΑΚΟΣ άνθρωπος.

Τώρα αν εσείς θέλετε να τον βλέπετε απλά ως μπούλη ή παπάρα δεν σας αδικώ αλλά νομίζω πως βλέπετε τα πράγματα ρηχά και επιφανειακά και δε μελετάτε το χαρακτήρα που βγάζει το εν λόγω νικ. Και αν νομίζετε πως ασχολούμαι υπερβολικά, εύχομαι αυτός ο ηλίθιος ή κακός άνθρωπος να μην ασχοληθεί μαζί σας και με θυμηθείτε.

Καληνύχτα σας.

Με το θάρρος της γνωριμίας μας, και επειδή τυγχάνει να γνωρίζω διαδικτυακά  (και μόνον) τον Μεγαλειότατο από την εγγραφή του στον παρόντα (εικοτολογώ ότι την ίδια πάνω-κάτω εμπειρία έχει και ο κ. Χαβαλόσπιτος)  επιτρέψτε μου να αμβιβάλλω για το "ρηχό" και "επιφανειακό" που μας καταλογίζετε. Κατά τα άλλα, παραμένει διακαίωμα του καθενός να ασχοληθεί ή -ανάλογα με την περίσταση και την περίπτωση- να παραπέμψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, κάτι που τον ενοχλεί-θίγει, και να εκφέρει την γνώμη του πάνω σε αυτό.

Καλή σας νύχτα, φίλτατε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Με το θάρρος της γνωριμίας μας, και επειδή τυγχάνει να γνωρίζω διαδικτυακά  (και μόνον) τον Μεγαλειότατο από την εγγραφή του στον παρόντα (εικοτολογώ ότι την ίδια πάνω-κάτω εμπειρία έχει και ο κ. Χαβαλόσπιτος)  επιτρέψτε μου να αμβιβάλλω για το "ρηχό" και "επιφανειακό" που μας καταλογίζετε. Κατά τα άλλα, παραμένει διακαίωμα του καθενός να ασχοληθεί ή -ανάλογα με την περίσταση και την περίπτωση- να παραπέμψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, κάτι που τον ενοχλεί-θίγει, και να εκφέρει την γνώμη του πάνω σε αυτό.

Καλή σας νύχτα, φίλτατε.
εγω εικοτολογω πως λες τρομερες μαλακιες ως συνηθως επιφανειακα φερόμενη, να τα λεμε αυτα :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Τι ; δεν είσαι ο αντικειμενικος κριτης του μπου; Αποκλειεται να μην εισαι.  :coffee:

Μπά.

Μόνον εσείς ο (κ.) Τραβαμούνης ο κ. Πούπης και η μακαρίτισσα ή Μάρθα Βούρτση του Bou, ευαγγελίζεσθε τέτοιου είδους  τερατολογίες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
θα φαγω μηλόπιπα θέλει κανεις ; :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μπά.

Μόνον εσείς ο (κ.) Τραβαμούνης ο κ. Πούπης και η μακαρίτισσα ή Μάρθα Βούρτση του Bou, ευαγγελίζεσθε τέτοιου είδους  τερατολογίες.
εισαι λιγακι αγαπουλης ε; παραδεξου το..  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
εγω εικοτολογω πως λες τρομερες μαλακιες ως συνηθως επιφανειακα φερόμενη, να τα λεμε αυτα :2funny:

Τελικά είχε δίκιο ο κ. Μουνιπουλόβερ. Μόνο για κάτι βλάχοκουτοπόνηρα χασκογελάκια είστε ικανή. Στην τεκμηρίωση πάσχετε.  :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πινεις και ενα τσιπουρο Κρασσα τυπε,μην το ξεχνας.
Εχω κρυψει και το κινητο....Αρα δεν κινδυνευουμε   :grin: :grin: :grin:

Για παμε ολοι μαζι...............
giphy.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom