Επέστρεψα για ένα ποστ.
Είχα πει να το σταματήσω εφόσον το ζήτησε ο φίλος Μπλιζ αλλά δεν θα το κάνω. Θα τα πω όπως τα καταλαβαίνω εγώ και δεν θα κρατήσω τους τύπους, τις ισορροπίες ή ότι τέλος πάντων θέλετε να κρατήσετε οι υπόλοιποι.
Θα τα πω με το δικαίωμα που μου δίνει η προσωπική κουτοπόνηρη επίθεση που έχω δεχτεί από τον Άλεξ 2 φορές ως σήμερα και όποιος καταλάβει κατάλαβε. Για τους υπόλοιπους αδιαφορώ.
Ναι είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΟΣ και ότι άλλο τον χαρακτήρισε ο Μπλιζ. Και λέω το λιγότερο γιατί αν δεν είναι ηλίθιος ένας άνθρωπος που, σε άσχετο νήμα σου επιτίθεται, χαρακτηρίζει τους συμμετέχοντες στο παρόν νήμα με διάφορες απαξιωτικές εκφράσεις, υποστηρίζει συνεχώς ότι αν σταματήσει να ποστάρει θα σβήσει το νήμα και ασχολείται με το να προσπαθεί να βρει προσωπικά στοιχεία μελών (ασχέτως αν απέχει έτη φωτός) νομίζοντας πως έκανε κάτι έξυπνο.....τότε είναι κάτι χειρότερο.
Είναι ΚΑΚΟΣ άνθρωπος.
Τώρα αν εσείς θέλετε να τον βλέπετε απλά ως μπούλη ή παπάρα δεν σας αδικώ αλλά νομίζω πως βλέπετε τα πράγματα ρηχά και επιφανειακά και δε μελετάτε το χαρακτήρα που βγάζει το εν λόγω νικ. Και αν νομίζετε πως ασχολούμαι υπερβολικά, εύχομαι αυτός ο ηλίθιος ή κακός άνθρωπος να μην ασχοληθεί μαζί σας και με θυμηθείτε.
Καληνύχτα σας.