The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Οσον αφορά την αντίδραση του μπλιζ συμφωνώ μαζί του και την επιδοκιμάζω. Ο μπλιζ έχει μια εξαιρετική ισορροπία με τους ανθρωπους και δεν ειναι άνθρωπος οξύς οξύθυμος ή κάτι παρόμοιο. Συνεπώς για να φτάνει σε τέτοια αντίδραση ένας άνθρωπος που ειναι καλοπροαίρετος διασκεδαστικός ευφυής και αξιαγάπητος με ευγενικούς τρόπους σημαίνει για εμένα πολλά. Και επειδη έχω εμπιστοσυνη στην κριση του συμφωνω πλήρως μαζί του.
Επιπλέον έχω την ίδια και ίσως και χειρότερη άποψη την οποία δεν απέκτησα χωρίς λόγο και επειδή μια ημέρα ξύπνησα στραβα. Αυτα και καλημερα σας.
Παπαρίες.
Οι μισοί (τουλάχιστον) χαρακτηρισμοί που αποδίδει στον Μεγαλειότατο, ο αγαπητός και φίλτατος κατά τα άλλα, κ. Χιονοστροβιλομάτης, δείχνουν άνθρωπο εμπαθή και με μειωμένη αντίληψη της σφαιρικότητος του υποκειμένου που αναλύει.
Επειδή γνωρίζω τον κ. Χιονοστροβιλομάτη είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ούτε εμπαθής, και πολύ περισσότερο, η αντίληψή του είναι ιδιαιτέρως πολυσχιδής για να την πείς μειωμένη.
Επίσης, και αυτό επειδή τον εκτιμώ ιδιαίτερα, θα τον παρακαλούσα να αναλογισθεί μήπως ο Μεγαλειότατος δεν είναι τίποτα από όλα αυτά που αναφέρει, αλλά απλούστα μπούλης.