NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Με την καινουργια ωρα ουτε που το καταλαβα![]()
ώρα Ουκρανίας έχεις φίλε? ;)
Με την καινουργια ωρα ουτε που το καταλαβα![]()
Πιθανον ναι, το ρολοι μου τοδωσε Ουκρανοsώρα Ουκρανίας έχεις φίλε? ;)
Παπαρίες.
Οι μισοί (τουλάχιστον) χαρακτηρισμοί που αποδίδει στον Μεγαλειότατο, ο αγαπητός και φίλτατος κατά τα άλλα, κ. Χιονοστροβιλομάτης, δείχνουν άνθρωπο εμπαθή και με μειωμένη αντίληψη της σφαιρικότητος του υποκειμένου που αναλύει.
Επειδή γνωρίζω τον κ. Χιονοστροβιλομάτη είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ούτε εμπαθής, και πολύ περισσότερο, η αντίληψή του είναι ιδιαιτέρως πολυσχιδής για να την πείς μειωμένη.
Επίσης, και αυτό επειδή τον εκτιμώ ιδιαίτερα, θα τον παρακαλούσα να αναλογισθεί μήπως ο Μεγαλειότατος δεν είναι τίποτα από όλα αυτά που αναφέρει, αλλά απλούστα μπούλης.
Ω τον φίλτατο τι μου κάμετε πως είστε χρόνια και ζαμάνιαήρθα ούτε 10 λεπτά δεν έλειψα![]()
τε τε να τα λεμε και αυταΣυνεπώς, το να πάτε να γαμηθείτε το αποκλείετε εκ προοιμίου.
Νταξει τωρα.........Δεν το εννοουσε κυριολεκτικωs.......Μεταφορικωs ητοτε τε να τα λεμε και αυτα![]()
αφιερωμενο:Γίνεστε άδικη. Πιστεύω ακράδαντα ότι πρόκειται απλώς για μια κακή στιγμή του κ. νηματοθέτη, που ούτως η άλλως, και σε χαώδη αντίθεση με τον Μεγαλειότατο, δεν έχει δώσει αιχμές για τον χαρακτηρίζει κανείς γελοίο.
και εκ προιμίου... χαχαχααχαχαχΝταξει τωρα.........Δεν το εννοουσε κυριολεκτικωs.......Μεταφορικωs ητο
άρα έχουμε την ίδια και Ουκράνα να σας το έδωσε δε χρειάζεται να το πείτεΠιθανον ναι, το ρολοι μου τοδωσε Ουκρανοs![]()
δεν αισθάνομαι πολύ καλά, νομίζω θα λιποθυμήσωΩ τον φίλτατο τι μου κάμετε πως είστε χρόνια και ζαμάνια![]()
δεν αισθάνομαι πολύ καλά, νομίζω θα λιποθυμήσω![]()
Ετσι συμβαινει με το προιμιο ...Δημιουργικη ασαφειακαι εκ προιμίου... χαχαχααχαχαχ
ασε ρε με τον τραβελοφιλοΝα γαμάς στυλιάρια σαν τον φίλο σου τον Μπίλυ μαν.
Ετσι συμβαινει με το προιμιο ...Δημιουργικη ασαφεια![]()
Ως τώρα ναι, αλλά τώρα τα κλείνω και φεύγωτι κάνεις νικολάκι; δουλίτσα;![]()
Ως τώρα ναι, αλλά τώρα τα κλείνω και φεύγω
μπαααααιιι![]()
Τσαο Νικ.......Τελικα δεν ειχαμε την ιδια ΟυκρανεζαΩς τώρα ναι, αλλά τώρα τα κλείνω και φεύγω
μπαααααιιι![]()