Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Παπαρίες.

Οι μισοί (τουλάχιστον) χαρακτηρισμοί που αποδίδει στον Μεγαλειότατο, ο αγαπητός και φίλτατος κατά τα άλλα, κ. Χιονοστροβιλομάτης, δείχνουν άνθρωπο εμπαθή και με μειωμένη αντίληψη της σφαιρικότητος του υποκειμένου που αναλύει.

Επειδή γνωρίζω τον κ. Χιονοστροβιλομάτη είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ούτε εμπαθής, και πολύ περισσότερο, η αντίληψή του είναι ιδιαιτέρως πολυσχιδής  για να την πείς μειωμένη. 

Επίσης, και αυτό επειδή τον εκτιμώ ιδιαίτερα, θα τον παρακαλούσα να αναλογισθεί μήπως ο Μεγαλειότατος δεν είναι τίποτα από όλα αυτά που αναφέρει, αλλά απλούστα μπούλης.

Ενω να σημειωθεί ότι όλοι οι υπόλοιποι έχετε φυσικα σφαιρική αντίληψη όλων των υποκειμένων ορθή κρίση και την οπτική ανθρωπων με σύνεση ήθος σκέψη νόηση και αντικειμενικότητα. να τα λέμε αυτα  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γίνεστε άδικη. Πιστεύω ακράδαντα ότι πρόκειται απλώς για μια κακή στιγμή του κ. νηματοθέτη, που ούτως η άλλως, και σε χαώδη αντίθεση με τον Μεγαλειότατο, δεν έχει δώσει αιχμές για τον χαρακτηρίζει κανείς γελοίο.
αφιερωμενο:

Ὁ ἕνας νὰ μιλάει γιὰ ἕνα Μάρτυρα
κι ὁ ἄλλος ν᾿ ἀπαντάει γιὰ ἕναν ποντικὸ
Ὁ ἕνας νὰ μιλάει γιὰ ἕναν Ἅγιο
κι ὁ ἄλλος ν᾿ ἀπαντάει γιὰ ἕνα σκύλο

καὶ εἶναι τότε ποὺ μέσα στὴ μαυρίλα

εἶδα τὸν Ποιητὴ ὁλομόναχο
καὶ γύρω του νὰ λάμπει
τὸ κενό

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Επέστρεψα για ένα ποστ.
Είχα πει να το σταματήσω εφόσον το ζήτησε ο φίλος Μπλιζ αλλά δεν θα το κάνω. Θα τα πω όπως τα καταλαβαίνω εγώ και δεν θα κρατήσω τους τύπους, τις ισορροπίες ή ότι τέλος πάντων θέλετε να κρατήσετε οι υπόλοιποι.

Θα τα πω με το δικαίωμα που μου δίνει η προσωπική κουτοπόνηρη επίθεση που έχω δεχτεί από τον Άλεξ 2 φορές ως σήμερα και όποιος καταλάβει κατάλαβε. Για τους υπόλοιπους αδιαφορώ.

Ναι είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΟΣ και ότι άλλο τον χαρακτήρισε ο Μπλιζ. Και λέω το λιγότερο γιατί αν δεν είναι ηλίθιος ένας άνθρωπος που, σε άσχετο νήμα σου επιτίθεται, χαρακτηρίζει τους συμμετέχοντες στο παρόν νήμα με διάφορες απαξιωτικές εκφράσεις, υποστηρίζει συνεχώς ότι αν σταματήσει να ποστάρει θα σβήσει το νήμα και ασχολείται με το να προσπαθεί να βρει προσωπικά στοιχεία μελών (ασχέτως αν απέχει έτη φωτός) νομίζοντας πως έκανε κάτι έξυπνο.....τότε είναι κάτι χειρότερο.

Είναι ΚΑΚΟΣ άνθρωπος.

Τώρα αν εσείς θέλετε να τον βλέπετε απλά ως μπούλη ή παπάρα δεν σας αδικώ αλλά νομίζω πως βλέπετε τα πράγματα ρηχά και επιφανειακά και δε μελετάτε το χαρακτήρα που βγάζει το εν λόγω νικ. Και αν νομίζετε πως ασχολούμαι υπερβολικά, εύχομαι αυτός ο ηλίθιος ή κακός άνθρωπος να μην ασχοληθεί μαζί σας και με θυμηθείτε.

Καληνύχτα σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom