life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ελατε ολοι στον κοσμο τηs γαληνηs, τηs θαλασσαs, του Αιγαιου..........Αιγαιο τιτιριτιτι Αιγαιο τιτιριτιτι![]()
![]()
πάμε όλοι στον κόσμο του Life
Ελατε ολοι στον κοσμο τηs γαληνηs, τηs θαλασσαs, του Αιγαιου..........Αιγαιο τιτιριτιτι Αιγαιο τιτιριτιτι![]()
![]()
πάμε όλοι στον κόσμο του Life
"δεν ειπαμε τις φιλικες συμβουλες αλλου; Μονο απο γαμους ξερεις; απο ελληνικα νιετ;![]()
με κουρασες.. βλεπω να καιγεσαι να υπερασπισεις την ροζυ και σε εκοψα για αγαπουλη χιουμορακι οπως αυτο του νιπλ .... που σας αρεσει ;)Νομίζω πως κατέστησα σαφές ότι αναμένω να τεκμηριώσετε το "αγαπούλης" που μου προσάψατε. Αρα, μάλλον έσεις είστε το "βούρλο" που δεν ξέρει να ξεχωρίζει ή που καμώνεται πως και τι δεν δύναται να ξεχωρίσει κατά το δοκούν.
Αυτά τα βλαχοκουτοπονηροχαριτωμένα, (όπως σας έγραψα και πρίν) να τα κρατήσετε γι αυτόυς που δεν σας γνωρίζουν ως νικ. Σε εμένα, τουλάχιστον, δεν πιάνουν.![]()
γαμιεστε ομαδικως"" κι αυτό σε "" όπως το φιλικό. Σχώρνα με αλλά δεν είμαι το ίδιο καλός γνώστης της γλώσσας σαν κι εσένα.
πηρα σουβλα στα μετρα του κωλου σου
θα παω να βρω πειπερς να σκουπιζεται ο χοφ και ο αγιος...![]()
![]()
![]()
με κουρασες.. βλεπω να καιγεσαι να υπερασπισεις την ροζυ και σε εκοψα για αγαπουλη χιουμορακι οπως αυτο του νιπλ .... που σας αρεσει ;)![]()
Τώρα το πας καλά. ;)γαμιεστε ομαδικως![]()
![]()
εχασες το χιουμορ σου αγιε;Όσο το συνεχίζετε, τόσο δικαιώνετε τον κ. Μουνίπουλόβερ, γι' αυτά που σας μέμφεται.
Τι υποννοειτε???
http://[URL unfurl="true"]www.pame.gr/images/zoa-ptina/alogo.jpg[/img[/URL]]
[/quote] ομορφα ζωα ρε πουτσικ ...
με κουρασες.. βλεπω να καιγεσαι να υπερασπισεις την ροζυ και σε εκοψα για αγαπουλη χιουμορακι οπως αυτο του νιπλ .... που σας αρεσει ;)![]()
ε τοτε μπορουμε να λεμε πουτανα την ροζυ ανετα υποθετω και να τα βρουμε με τον αλεξ;Σας προκαλώ.
Πείτε που το είδατε.
Παραθέσατε την ανάρτηση με την οποία αναφέρομαι στην κυρία και την υπερασπίζω.
εχασες το χιουμορ σου αγιε;εγω μολις το βρηκα. παντως ειναι αξιος αποριας πως σου ειναι ευλογος ο νιπλ και αλογος ο μπλιζ
![]()
ε τοτε μπορουμε να λεμε πουτανα την ροζυ ανετα υποθετω και να τα βρουμε με τον αλεξ;![]()
ροζυ μην μασας θα βγαλω λαβρακι σε θελει ο αγιος..![]()
Παντα εχω χιουμορ . Και ημουν σαφης στις αποψεις μου. Τις οποιες μου ενισχυσε το αγχος σου να αποδειξεις το αντιθετο. βεβαια εχω κανει και ανακριση ...ως υπαστυνομος αΑντελήφθην.
Δεν σας βγηκε, και το γυρίσατε στο "χιούμορ".
Το σύνηθες σας: "Με λεννε Ρίζο κι όπως γουστάρω τα γυρίζω".![]()
οχι θα σε αφησω να βασανιζεσαι να αποδειξεις οτι δεν την υποστηριζεις. Το βρισκω υπεροχο..Εκτός από το να γράφετε την μια μαλακία πίσω από την άλλη, θα μας παραθέσετε την ανάρτηση μου,στην οποία είδατε να αναφέρομαι και να υποστηρίζω την δίδα Ρόζυ;![]()
Τωρα τα καταλαβαμε ολαΠαντα εχω χιουμορ . Και ημουν σαφης στις αποψεις μου. Τις οποιες μου ενισχυσε το αγχος σου να αποδειξεις το αντιθετο. βεβαια εχω κανει και ανακριση ...ως υπαστυνομος α![]()
Τωρα τα καταλαβαμε ολα
Τι ειπε ρε παιδια???![]()