Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• 6. OYZO Venus _flat_200cc (Large).jpg
    6. OYZO Venus _flat_200cc (Large).jpg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 17

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
δεν ειπαμε τις φιλικες συμβουλες αλλου; Μονο απο γαμους ξερεις; απο ελληνικα νιετ; :grin:
" :birdman: " κι αυτό σε "" όπως το φιλικό. Σχώρνα με αλλά δεν είμαι το ίδιο καλός γνώστης της γλώσσας σαν κι εσένα.Εμότικον "ξύδι" πάλι δε βρηκα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Νομίζω πως κατέστησα σαφές ότι αναμένω να τεκμηριώσετε το "αγαπούλης" που μου προσάψατε. Αρα, μάλλον έσεις είστε το "βούρλο" που δεν ξέρει να ξεχωρίζει ή που καμώνεται πως και τι δεν δύναται να ξεχωρίσει κατά το δοκούν.  :)

Αυτά τα βλαχοκουτοπονηροχαριτωμένα, (όπως σας έγραψα και πρίν) να τα κρατήσετε γι αυτόυς που δεν σας γνωρίζουν ως νικ. Σε εμένα, τουλάχιστον, δεν πιάνουν.    :)
με κουρασες.. βλεπω να καιγεσαι να υπερασπισεις την ροζυ και σε εκοψα για αγαπουλη χιουμορακι οπως αυτο του νιπλ .... που σας αρεσει ;) :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
θα παω να βρω πειπερς να σκουπιζεται ο χοφ και ο αγιος...  :2funny: :2funny: :2funny:

με κουρασες.. βλεπω να καιγεσαι να υπερασπισεις την ροζυ και σε εκοψα για αγαπουλη χιουμορακι οπως αυτο του νιπλ .... που σας αρεσει ;) :grin:

Όσο το συνεχίζετε, τόσο δικαιώνετε τον κ. Μουνίπουλόβερ, γι' αυτά που σας μέμφεται.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Όσο το συνεχίζετε, τόσο δικαιώνετε τον κ. Μουνίπουλόβερ, γι' αυτά που σας μέμφεται.
εχασες το χιουμορ σου αγιε; :grin: εγω μολις το βρηκα. παντως ειναι αξιος αποριας πως σου ειναι ευλογος ο νιπλ και αλογος ο μπλιζ :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Σας προκαλώ.

Πείτε που το είδατε.

Παραθέσατε την ανάρτηση με την οποία αναφέρομαι στην κυρία και την υπερασπίζω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σας προκαλώ.

Πείτε που το είδατε.

Παραθέσατε την ανάρτηση με την οποία αναφέρομαι στην κυρία και την υπερασπίζω.
ε τοτε μπορουμε να λεμε πουτανα  την ροζυ ανετα υποθετω και να τα βρουμε με τον αλεξ; :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ροζυ μην μασας θα βγαλω λαβρακι σε θελει ο αγιος.. :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
εχασες το χιουμορ σου αγιε; :grin: εγω μολις το βρηκα. παντως ειναι αξιος αποριας πως σου ειναι ευλογος ο νιπλ και αλογος ο μπλιζ :tooth:

Αντελήφθην.

Δεν σας βγηκε, και το γυρίσατε στο "χιούμορ".

Το σύνηθες σας: "Με λεννε Ρίζο κι όπως γουστάρω τα γυρίζω".   :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
ε τοτε μπορουμε να λεμε πουτανα  την ροζυ ανετα υποθετω και να τα βρουμε με τον αλεξ; :grin:

ροζυ μην μασας θα βγαλω λαβρακι σε θελει ο αγιος.. :2funny:

Εκτός από το να γράφετε την μια μαλακία πίσω από την άλλη, θα μας παραθέσετε την ανάρτηση μου,στην οποία είδατε να αναφέρομαι και να υποστηρίζω την δίδα Ρόζυ;  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αντελήφθην.

Δεν σας βγηκε, και το γυρίσατε στο "χιούμορ".

Το σύνηθες σας: "Με λεννε Ρίζο κι όπως γουστάρω τα γυρίζω".   :)
Παντα εχω χιουμορ . Και ημουν  σαφης στις αποψεις μου. Τις οποιες μου ενισχυσε το αγχος σου να αποδειξεις το αντιθετο. βεβαια εχω κανει και ανακριση ...ως υπαστυνομος α  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εκτός από το να γράφετε την μια μαλακία πίσω από την άλλη, θα μας παραθέσετε την ανάρτηση μου,στην οποία είδατε να αναφέρομαι και να υποστηρίζω την δίδα Ρόζυ;  :grin:
οχι θα σε αφησω να βασανιζεσαι να αποδειξεις οτι δεν την υποστηριζεις. Το βρισκω υπεροχο..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Παντα εχω χιουμορ . Και ημουν  σαφης στις αποψεις μου. Τις οποιες μου ενισχυσε το αγχος σου να αποδειξεις το αντιθετο. βεβαια εχω κανει και ανακριση ...ως υπαστυνομος α  :grin:
Τωρα τα καταλαβαμε ολα   :rockon:

Τι ειπε ρε παιδια??? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom