Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
ΚΟΥΙΖ

Τι θα σκεπτοσασταν αν βλεπατε τρεις ( 3 ) αντρες να βγαινουν μονοι τους απο δωματιο ξενοδοχειου ημιδιαμονης;
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να αντιμετωπισετε το κουιζ αυτο με την σοβαροτητα, που χαρακτηριζει τα μελη του νηματος μας και να μην αμελησετε να απαντησετε.

Κομίζετε γλαυκα εις Αθήνα, κύριε.

Δεν είναι τρείς, αλλά  τέσσερις. Αποτελουν το γνωστό (πλέον) "Συνδικάτο", και είναι οι εξής:

1. "Ο Ατζέντης" : Ξερακιανός, νευρώδης, γύρω στο 1,78-1,79. Γοητευτικός, γκριζομάλης, με γένια "τριών ημερών", και επιμελώς ατημέλητο ντύσιμο.  Φέρνει στον μακαρίτη τον Λι Βαν Κλιφ, και έχει το ίδιο "κοφτερό" βλέμμα με τον ηθοποιό. Είναι ο εγκέφαλος του συνδικάτου. Φημολογειται ότι κάποτε ήταν κανονικός ατζεντης στο Λος Άντζελες, και ότι καταχράστηκε χρήματα από μεγάλους αστέρες, που τα έπαιξε στα καζίνο του Λας Βέγκας.

2. "Ο παρ΄αρείω": Κανονικού βάρους, μυώδης, γύρω στο 1,74-1,75, με αρρενωπά χαρακτηριστικα προσπώπου και παγερό βλέμμα. Πάντα φρεσκοξυρισμένος, κοντοκουρεμένος και καλοοντυμένος. Ο νομικός σύμβουλος του συνδικάτου. Φημολογείται ότι κάποτε ήταν δικαστής και τον "ξήλωσαν" γιατί χρηματιζοταν, αλλά και γιατί παρενοχλούσε σεξουαλικά τις συναδέλφισσές του.

3. "Ο μαυρομύτας": Κανονικού βάρους προς το αδύνατο, αθλητικός, γύρω στο 1,76-1,77, με μαύρη κόμη και περιποιημένο μούσι. Επιλέγει πολύ προσεκτικά το "κάζουαλ" ντύσιμο του και έχει χαριτωμένα χαρακτηρίστικά προσώπου. Πίσω όμως από τους φακούς των γυαλιών οράσεως που φορά, θα διακρίνει κανεις εύκολα το βλέμμα του αρπακτικού. Είναι ο ταμίας του συνδικάτου. Φημολογείται  ότι ήταν αυτός που ενέπνευσε στον Λ. Λαυρεντιάδη το
"κόλπο".

4. "Ο σπαζοκοκκάλας": Κτηνώδης, υπέρβαρος, γύρω στο 1,79-1,80. Ψαρομάλλης, με μακριές φαβορίτες, μουστάκι και υπογένειο.  Έχει βλοσυρό βλέμμα και σκατόφατσα πορτορικανού ντίλερ. Το δε ντύσιμό του, είναι ομοίως τραγικό.  Ο άνθρωπος που κάνει τις βρωμοδουλειές του συνδικάτου. Φημολογείται ότι ήταν αστυνομικός, ο οποίος αποπέμφθει από το σώμα για ανεξέλεγκτη άσκηση βίας και για συνεργασία με εγκληματικά στοιχεία.

Παμπόνηροι. Συνήθως δίνουν ραντεβού σε περίεργα μέρη για να θολώσουν τα νερά, ούτως ώστε όσοι τους δούν, να σχηματισούν εσφαλμένες ετνυπώσεις (καλή ώρα όπως η προκειμένη περίπτωση).

Μια φορά μάλιστα, τους είχα πετύχει να εξέρχονται από ένα κατάστημα περιποίησης ονύχων και αποτρίχωσης.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
ΚΑΛΗΜΕΡΑ στην πεντακαθαρη και αρχοντικη νεολαια του νηματος!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Ο ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗΣ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΕΡΣΟΝΑΣ ΤΟΥ  κ The Saint!
Η αναρτηση του αυτη θεωρειται ιστορικη για τα δεδομενα του νηματος μας και ακρως πρωτοποριακη για τα δεδομενα του μπου.
Δεν χρειαζονται περαιτερω σχολια ...  :kneel: :kneel: :kneel:

Δεν είναι τρείς, αλλά  τέσσερις. Αποτελουν το γνωστό (πλέον) "Συνδικάτο", και είναι οι εξής:

1. "Ο Ατζέντης" : Ξερακιανός, νευρώδης, γύρω στο 1,78-1,79. Γοητευτικός, γκριζομάλης, με γένια "τριών ημερών", και επιμελώς ατημέλητο ντύσιμο.   Φέρνει στον μακαρίτη τον Λι Βαν Κλιφ, και έχει το ίδιο "κοφτερό" βλέμμα με τον ηθοποιό. Είναι ο εγκέφαλος του συνδικάτου. Φημολογειται ότι κάποτε ήταν κανονικός ατζεντης στο Λος Άντζελες, και ότι καταχράστηκε χρήματα από μεγάλους αστέρες, που τα έπαιξε στα καζίνο του Λας Βέγκας.

2. "Ο παρ΄αρείω": Κανονικού βάρους, μυώδης, γύρω στο 1,74-1,75, με αρρενωπά χαρακτηριστικα προσπώπου και παγερό βλέμμα. Πάντα φρεσκοξυρισμένος, κοντοκουρεμένος και καλοοντυμένος. Ο νομικός σύμβουλος του συνδικάτου. Φημολογείται ότι κάποτε ήταν δικαστής και τον "ξήλωσαν" γιατί χρηματιζοταν, αλλά και γιατί παρενοχλούσε σεξουαλικά τις συναδέλφισσές του.

3. "Ο μαυρομύτας": Κανονικού βάρους προς το αδύνατο, αθλητικός, γύρω στο 1,76-1,77, με μαύρη κόμη και περιποιημένο μούσι. Επιλέγει πολύ προσεκτικά το "κάζουαλ" ντύσιμο του και έχει χαριτωμένα χαρακτηρίστικά προσώπου. Πίσω όμως από τους φακούς των γυαλιών οράσεως που φορά, θα διακρίνει κανεις εύκολα το βλέμμα του αρπακτικού. Είναι ο ταμίας του συνδικάτου. Φημολογείται  ότι ήταν αυτός που ενέπνευσε στον Λ. Λαυρεντιάδη το
"κόλπο".

4. "Ο σπαζοκοκκάλας": Κτηνώδης, υπέρβαρος, γύρω στο 1,79-1,80. Ψαρομάλλης, με μακριές φαβορίτες, μουστάκι και υπογένειο.  Έχει βλοσυρό βλέμμα και σκατόφατσα πορτορικανού ντίλερ. Το δε ντύσιμό του, είναι ομοίως τραγικό.  Ο άνθρωπος που κάνει τις βρωμοδουλειές του συνδικάτου. Φημολογείται ότι ήταν αστυνομικός, ο οποίος αποπέμφθει από το σώμα για ανεξέλεγκτη άσκηση βίας και για συνεργασία με εγκληματικά στοιχεία.

Παμπόνηροι. Συνήθως δίνουν ραντεβού σε περίεργα μέρη για να θολώσουν τα νερά, ούτως ώστε όσοι τους δούν, να σχηματισούν εσφαλμένες ετνυπώσεις (καλή ώρα όπως η προκειμένη περίπτωση).

Μια φορά μάλιστα, τους είχα πετύχει να εξέρχονται από ένα κατάστημα περιποίησης ονύχων και αποτρίχωσης.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

Ποιες οι προβλεψεις σας για την γιδα;
Θα νικησει;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Το νημα ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τους κλωνους του κ.  gl.
Συμφωνα με στοιχεια που μολις περιηλθαν στην κατοχη μας οι κλωνοι του κ. gl ψηφιζουν τις γατες και οχι την γιδα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Το νημα ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τους κλωνους του κ.   gl.
Συμφωνα με στοιχεια που μολις περιηλθαν στην κατοχη μας οι κλωνοι του κ. gl ψηφιζουν τις γατες και οχι την γιδα!
εχουν αυτονομηθει οι κλωνοι μου,δεν μου δινουν αναφορα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
εχουν αυτονομηθει οι κλωνοι μου,δεν μου δινουν αναφορα

Αποτυχατε ως πατηρ κλωνων και την πληρωνει το νημα μας.
Αντε μαζευε 45 αρσενικες γατες. Και εχω εντοπισει μολις 2 ,,,

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

1. "Ο Ατζέντης" : Ξερακιανός, νευρώδης, γύρω στο 1,78-1,79. Γοητευτικός, γκριζομάλης, με γένια "τριών ημερών", και επιμελώς ατημέλητο ντύσιμο.   Φέρνει στον μακαρίτη τον Λι Βαν Κλιφ, και έχει το ίδιο "κοφτερό" βλέμμα με τον ηθοποιό. Είναι ο εγκέφαλος του συνδικάτου. Φημολογειται ότι κάποτε ήταν κανονικός ατζεντης στο Λος Άντζελες, και ότι καταχράστηκε χρήματα από μεγάλους αστέρες, που τα έπαιξε στα καζίνο του Λας Βέγκας.

"κόλπο".

χαχαχαχαχαχαχαχα
θέλω να μπω και εγώ στη συμμορία, τι πρέπει να κάνω?

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
χαχαχαχαχαχαχαχα
θέλω να μπω και εγώ στη συμμορία, τι πρέπει να κάνω?
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

Κοιταξτε, κυριε.
Συμφωνα με την περιγραφη του Αγιου αυτοι οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι.
Ειναι συμμορια και οχι μπουρδελο.
Μην ευελπιστειτε οτι μπορουν να δεχθουν ανθρωπους ως υμεις και ημεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Κοιταξτε, κυριε.
Συμφωνα με την περιγραφη του Αγιου αυτοι οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι.
Ειναι συμμορια και οχι μπουρδελο.
Μην ευελπιστειτε οτι μπορουν να δεχθουν ανθρωπους ως υμεις και ημεις.
εφόσον ο Άγιος γνωρίζει τη δράση τους, πρέπει να είναι πολύ κοντά τους. Ίσως το παρελθόν του ως πράκτορας της στάζι να σημαίνει κάτι. Ίσως είναι ο εκπαιδευτής τους και έχει το ρόλο του "νονού"
Θα μπορούσε να με βάλει στα ενδότερα της συμμορίας, ώστε να νιώσω και εγώ λίγη δράση στα στερνά μου

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
εφόσον ο Άγιος γνωρίζει τη δράση τους, πρέπει να είναι πολύ κοντά τους. Ίσως το παρελθόν του ως πράκτορας της στάζι να σημαίνει κάτι. Ίσως είναι ο εκπαιδευτής τους και έχει το ρόλο του "νονού"
Θα μπορούσε να με βάλει στα ενδότερα της συμμορίας, ώστε να νιώσω και εγώ λίγη δράση στα στερνά μου

Εικοτολογω οτι πρεπει ν απευθυνθειτε στον Αγιο προσωπικα.
Ολα αυτα που λετε ειναι πιθανα.
Προσεξτε ομως. Η δυναμη της πειθους του Αγιου ειναι ακατανικητη. Μπορει να ευρετε τον εαυτον σας εις θεσιν υπηρετου του Αγιου, επιφορτισμενος με καθηκοντα αλλαγης των παννων ακρατειας του Αγιου, καθαρισμου της μασελας κλπ

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Εικοτολογω οτι πρεπει ν απευθυνθειτε στον Αγιο προσωπικα.
Ολα αυτα που λετε ειναι πιθανα.
Προσεξτε ομως. Η δυναμη της πειθους του Αγιου ειναι ακατανικητη. Μπορει να ευρετε τον εαυτον σας εις θεσιν υπηρετου του Αγιου, επιφορτισμενος με καθηκοντα αλλαγης των παννων ακρατειας του Αγιου, καθαρισμου της μασελας κλπ

ή αυτός τις δικές μου πάνες και μασέλα, μην ξεχνάτε ότι είμαστε κληρούχες  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.130
Πόντοι
2.606
Κανεις απ την συμμορία δεν γράφει στο μπου, όλοι ειναι έως 1.80  :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.130
Πόντοι
2.606
Θέλω να μπω και εγω στην συμμορία αλλά αφού η θέση του κτηνώδης ειναι κατειλημμένη θα ειμαι ο δημώδης  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom