Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Η γυναικα ειναι σα το τσιγαρο...πρεπει να γυριζει...Aνταλλαγη προιοντων ????![]()
![]()
(αυτο ισχυει για ολες εκτος απο τη δικη μας προφανως)
Η γυναικα ειναι σα το τσιγαρο...πρεπει να γυριζει...Aνταλλαγη προιοντων ????![]()
![]()
Ετσι ετσι........Η γυναικα ειναι σα το τσιγαρο...πρεπει να γυριζει...
(αυτο ισχυει για ολες εκτος απο τη δικη μας προφανως)
Λεω σημεριs να κατεβασω απ την τεραστια συλλογη μου που εχω , καμμια καουμπουκη ταινια , μιαs και ολοι θα θα σκορπισουν.....Αλλοs για Παρο ταρβηξε πηγε κι αλλοs για Μυτιληηηνηηηηηηη
![]()
Τι λεs κι εσυ Μπραμπ, που εμεινεs εδω για να φυλαs Θερμοπυλεs??![]()
![]()
καλη ιδέαΛεω σημεριs να κατεβασω απ την τεραστια συλλογη μου που εχω , καμμια καουμπουκη ταινια , μιαs και ολοι θα θα σκορπισουν.....Αλλοs για Παρο ταρβηξε πηγε κι αλλοs για Μυτιληηηνηηηηηηη
![]()
Τι λεs κι εσυ Μπραμπ, που εμεινεs εδω για να φυλαs Θερμοπυλεs??![]()
![]()
Ειναι πλουσιοs ο κοινωνικοs τομεαs....Αβασταχτοs ο ανθρωπινοs καημοsδε βάζεις καμιάερασιτεχνικήκοινωνική...?
Ειναι πλουσιοs ο κοινωνικοs τομεαs....Αβασταχτοs ο ανθρωπινοs καημοs
Eνα εργο με κοινωνικεs προεκτασειs ειναι και η ..."Αποδιωγμενη και μουσκεμενη"
![]()
Μεγαλη εξαρτηση το ποτο...Αφου κλεισει 5-6 σπιτια μετα βρισκει τον δρομο τηs αρετηsδιψάει πολύ η κυρία...
Μεγαλη εξαρτηση το ποτο...Αφου κλεισει 5-6 σπιτια μετα βρισκει τον δρομο τηs αρετηs
Αλλη εξαιρετικη δραματικη ταινια ειναι οι..."Παραδουλευτρεs"
![]()
Δειχνει την εκμεταλλευση........Χωριs ενσημα , χωριs δωρα , χωριs επιδοματα,χωριs υπερωριεs, χωριs οικογενειααυτή φαίνεται ωραία ταινία.
αυτήν θα έβλεπα...
Δειχνει την εκμεταλλευση........Χωριs ενσημα , χωριs δωρα , χωριs επιδοματα,χωριs υπερωριεs, χωριs οικογενεια![]()
![]()
Καποια πραγματα παραμενουν αναλοιωτα στον χρονο...Η ταυτοτητα τηs φυληsναι αλλά προάγει και την καθαριότητα που είναι μισή αρχοντιά!
Αμοργινος απο τα Θολαρια.συγγενης του ΒεγγουΑμοργιανός είσαι Τομα?
Δεν ειν κακο.........Αρκει να εχειs παρκινγκ...Τετοιο αμαξιτο έβαλα και στο θέμα με τα αυτοκίνητα αλλά ταιριάζει και εδώ.
σκεφτόμουν το νέο μου αυτοκίνητο....![]()
![]()
![]()
Δεν ειν κακο.........Αρκει να εχειs παρκινγκ...Τετοιο αμαξι
Ααα παρ ολιγο να το ξεχασω....Πρεπει να συμφωνει και η τσεπη![]()
Η φαντασια πρεπει να εξαργυρωνεται ετσι οπωs την πλαθει η φωτο...Νομιζω οτι το συγκεκριμενο χρωμα θα ειναι σουπερ-ντουπερ τελειο στην παραλια το καλοκαιρι ....Αναπολω το σκηνικογια Μερσεντές? ναι, χαλαρά, συμφωνεί.
τι χρώμα να το πάρω?![]()
Η φαντασια πρεπει να εξαργυρωνεται ετσι οπωs την πλαθει η φωτο...Νομιζω οτι το συγκεκριμενο χρωμα θα ειναι σουπερ-ντουπερ τελειο στην παραλια το καλοκαιρι ....Αναπολω το σκηνικο![]()
![]()