blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
τον απαξιωσες τον αλεξ ουτε ο λεοτσακος να ήτανε :S
Δεν πειραζει, αν χρειαστω κατι απο συμπρωτευουσα θα απευθυνθω στην Ερη, εκεινη δεν θα μου αρνηθειτον απαξιωσες τον αλεξ ουτε ο λεοτσακος να ήτανε :S
Κανεις απ την συμμορία δεν γράφει στο μπου, όλοι ειναι έως 1.80![]()
αχαστοΔεν πειραζει, αν χρειαστω κατι απο συμπρωτευουσα θα απευθυνθω στην Ερη, εκεινη δεν θα μου αρνηθει![]()
δεν το κατάλαβα, αλλά αν είναι πεταχτώ μέχρι την Κόρινθο για να μπω στη συμμορία, ευκολάκι ;)Ου παντος πλειν εις Κορινθον
Επαναλαμβανω. Οι ανθρωποι αυτοι ειναι επικινδυνοι.
Καθηστε στ αυγα σας.
Ξαφνικα ολοι θελετε να γινετε μελη εγκληματικης οργανωσης.
Δεν πειραζει, αν χρειαστω κατι απο συμπρωτευουσα θα απευθυνθω στην Ερη, εκεινη δεν θα μου αρνηθει![]()
E όχι και όλοι...
Εγώ ειμαι 1,56.![]()
![]()
![]()
![]()
ξερεις κι άλλα?
αχαστο![]()
αμα πάτε με τον λαιον εκκλησία να δω πως θα βάλετε το κερί στο μανουάλιE όχι και όλοι...
Εγώ ειμαι 1,56.![]()
Οχι λετε ε?![]()
Προς το παρον δεν εχω υποθεσεις εις την συμπρωτεύουσαν.Προσπαθήστε.
Έτσι κι αλλιώς δεν έχετε τίποτα να χάσετε.![]()
γιατί δεν απευθύνεσαι στη Ρόζυ, εκεί δεν είναι?Προς το παρον δεν εχω υποθεσεις εις την συμπρωτεύουσαν.
αμα πάτε με τον λαιον εκκλησία να δω πως θα βάλετε το κερί στο μανουάλι![]()
η Έρη ειναι Δικηγορος παρ Αρείω παγοΟχι λετε ε?![]()
Δεν μπερδευω τα ερωτικα μου με τα επαγγελματικα μουγιατί δεν απευθύνεσαι στη Ρόζυ, εκεί δεν είναι?![]()
δεν ξέρεις μπορεί μία στο εκατομμύριο να κερδίσει την υπόθεσηΔεν μπερδευω τα ερωτικα μου με τα επαγγελματικα μου![]()
Αχααχααχααχαχααχααααχααααχααχχα οχι ρε συ, ειναι πολυ καλη.δεν ξέρεις μπορεί μία στο εκατομμύριο να κερδίσει την υπόθεση![]()
Αχααχααχααχαχααχααααχααααχααχχα οχι ρε συ, ειναι πολυ καλη.