Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
φυγετε .... θα τα δειτε αυριο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.129
Πόντοι
2.606
Εχω πάει με μια κοπέλα αμοργο και μένουνε αιγιαλη θέλαμε να πάμε Κουφονήσι αλλά έφευγε το παπορι απο καταπολα και πολυ πρωί της λέω πα να μείνουμε ενα βράδυ καταπολα για να το προλάβουμε  τεσπα ετσι έγινε μπαίνουμε πουρνό πουρνό στο Σκοπελίτη και την πέφτουμε κατευθείαν για ύπνο , μετά απο δυο ώρες ξυπνάμε βλέπω το καράβι άδειο και δεμένο σε κάποιο λιμάνι . Λέω στην δικιά μου ρε Συ πολλά σπίτια το Κουφονήσι καλά τι στον μπουτσο γιατι δεν μας ξύπνησαν να βγούμε ; :think: μα λέω κάπου το ξερω αυτο το μέρος ρωτάω έναν μούτσο του λέω τι ειναι δω ρε μεγάλε; Μου λέει η αιγιαλη μας έπιασε ο καιρός και αναγκαστικά γυρίσαμε στο νησί  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εχω πάει με μια κοπέλα αμοργο και μένουνε αιγιαλη θέλαμε να πάμε Κουφονήσι αλλά έφευγε το παπορι απο καταπολα και πολυ πρωί της λέω πα να μείνουμε ενα βράδυ καταπολα για να το προλάβουμε  τεσπα ετσι έγινε μπαίνουμε πουρνό πουρνό στο Σκοπελίτη και την πέφτουμε κατευθείαν για ύπνο , μετά απο δυο ώρες ξυπνάμε βλέπω το καράβι άδειο και δεμένο σε κάποιο λιμάνι . Λέω στην δικιά μου ρε Συ πολλά σπίτια το Κουφονήσι καλά τι στον μπουτσο γιατι δεν μας ξύπνησαν να βγούμε ; :think: μα λέω κάπου το ξερω αυτο το μέρος ρωτάω έναν μούτσο του λέω τι ειναι δω ρε μεγάλε; Μου λέει η αιγιαλη μας έπιασε ο καιρός και αναγκαστικά γυρίσαμε στο νησί  :2funny:
το έχω παθει και εγω αυτο σε αλλο νησι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.129
Πόντοι
2.606
Τωρα θέλω να ακούσω αμανέ Σόλων Λέκα την Πέργαμο

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Εχω πάει με μια κοπέλα αμοργο και μένουνε αιγιαλη θέλαμε να πάμε Κουφονήσι αλλά έφευγε το παπορι απο καταπολα και πολυ πρωί της λέω πα να μείνουμε ενα βράδυ καταπολα για να το προλάβουμε  τεσπα ετσι έγινε μπαίνουμε πουρνό πουρνό στο Σκοπελίτη και την πέφτουμε κατευθείαν για ύπνο , μετά απο δυο ώρες ξυπνάμε βλέπω το καράβι άδειο και δεμένο σε κάποιο λιμάνι . Λέω στην δικιά μου ρε Συ πολλά σπίτια το Κουφονήσι καλά τι στον μπουτσο γιατι δεν μας ξύπνησαν να βγούμε ; :think: μα λέω κάπου το ξερω αυτο το μέρος ρωτάω έναν μούτσο του λέω τι ειναι δω ρε μεγάλε; Μου λέει η αιγιαλη μας έπιασε ο καιρός και αναγκαστικά γυρίσαμε στο νησί  :2funny:
Α ρε σκοπελιτη ιστορικέ  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom