NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
αν παω μαζι σου θα ξανανοιωσω![]()
![]()
αν πάω μαζί σου θα τον εκόψω
αν παω μαζι σου θα ξανανοιωσω![]()
![]()
Σουχω λυση......Παρε κουρδιστα, τωρα βαζουν και μπαταριεsαν παω μαζι σου θα ξανανοιωσω![]()
![]()
Δεν θα χαλάσουμε τις καρδιες μας. :-* Κάτσε να δουμε τις επιτυχιες την ροζυαν πάω μαζί σου θα τον εκόψω![]()
Ναι σε αυτο ο θρεντ οι μισοι την εχουν τεραστια και οι αλλοι μισοι γαριδακιαΓαριδάκι είναι. ;)
Eγω λεω αλήθεια.Ναι σε αυτο ο θρεντ οι μισοι την εχουν τεραστια και οι αλλοι μισοι γαριδακιαΚαι εγω ειμαι ο γιαννης καψωνης
![]()
Δεν θα χαλάσουμε τις καρδιες μας. :-* Κάτσε να δουμε τις επιτυχιες την ροζυ![]()
σιγά μη σε βάλουμε και στη λάντζαπες ρε ροζυ κανα καλο γιατι ετουτοι εδω εχουν κεφια να με λιντζάρουν..![]()
τελικά όποια πέτρα και να σηκώσεις από κάτω θα με βρειςΕιχα μεγαλη επιτυχια στο αντρικο κοινο και μαλιστα κατορθωσα να τελειωσω μια δουλεια σημερα που διαφορετικα θα ηταν αδυνατο, επειδη ρωτησα τυχαια στο δρομο τον καταλληλο ανθρωπο!!!
τελικά όποια πέτρα και να σηκώσεις από κάτω θα με βρεις![]()
Ο Άλεξ Δομής που τα ξέρει όλα θα ήταν.Ειχα μεγαλη επιτυχια στο αντρικο κοινο και μαλιστα κατορθωσα να τελειωσω μια δουλεια σημερα που διαφορετικα θα ηταν αδυνατο, επειδη ρωτησα τυχαια στο δρομο τον καταλληλο ανθρωπο!!!
Ο Αλέξ Δομής που τα ξέρει όλα θα ήταν.![]()
θα τον πήρεή ο Παπαρος larouse, αλήθεια που είναι αυτός![]()
θα τον πήρεη Έριτο Εύρηκα![]()
Πες θα πάω για τσιγάρα. Το είπα κάποτε και δε γύρισα ποτέ πίσω.τελειώσανε τα τσιγάρα Χάουζ και αν βγω δεν ξαναμπαίνω![]()
το χω κ εγω αυτοτελειώσανε τα τσιγάρα Χάουζ και αν βγω δεν ξαναμπαίνω![]()