wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Ηταν παρα πολυ ευγενης και απιστευτα εξυπηρετικος!!!σου την επεσε ροζυ αυτος που ρωτησες;![]()
Ηταν παρα πολυ ευγενης και απιστευτα εξυπηρετικος!!!σου την επεσε ροζυ αυτος που ρωτησες;![]()
το χω κ εγω αυτο
δυσκολα βγαινω,δυσκολα μπαινω..
έχω στο ψυγείο ένα πούρο του φίλου μου του Μπλιζ (εμποτισμένο)να το καπνίσω και αυτό ?
ωραιος σαν αμαρτια; γοητευτικος; σχεδον χαλια αλλα απλα ευγενης; χου κεαρς εχω την δουλεια μου την εκαμα;Ηταν παρα πολυ ευγενης και απιστευτα εξυπηρετικος!!!
Ναι οντωs αυτο με το αεροπλανο ειναι υπερβολικο.....Οσο γι αυτο με τιs γατεs............Αληθεια που βοσκει ο Μπλιζ τετοια ωρα???![]()
![]()
μπιντε;χαχαχαχαααχαχαχΗθλουμην κυριε.
Υπαγω εις το λουτρον μου τωρα.
Ηθλουμην κυριε.
Υπαγω εις το λουτρον μου τωρα.
Ειχα μεγαλη επιτυχια στο αντρικο κοινο και μαλιστα κατορθωσα να τελειωσω μια δουλεια σημερα που διαφορετικα θα ηταν αδυνατο, επειδη ρωτησα τυχαια στο δρομο τον καταλληλο ανθρωπο!!!
νορμαλ ηταν ο ανθρωπος,αλλα κοντος για το γουστο μου. Ανεξαρτητως ομως εμφανισης ειμαι καταυποχρεωμενη και θα φροντισω καπως να το ανταποδωσω.ωραιος σαν αμαρτια; γοητευτικος; σχεδον χαλια αλλα απλα ευγενης; χου κεαρς εχω την δουλεια μου την εκαμα;![]()
χαχααχαχχαχχαπατώνεις?
Πίπα?νορμαλ ηταν ο ανθρωπος,αλλα κοντος για το γουστο μου. Ανεξαρτητως ομως εμφανισης ειμαι καταυποχρεωμενη και θα φροντισω καπως να το ανταποδωσω.
ροζυ χρησιμοποιεις τα θέλγητρα σου για να καταφερεις να τελειωσεις μια δουλεια;νορμαλ ηταν ο ανθρωπος,αλλα κοντος για το γουστο μου. Ανεξαρτητως ομως εμφανισης ειμαι καταυποχρεωμενη και θα φροντισω καπως να το ανταποδωσω.
οπου βολευεσαι ;)Θα εμεσσω εις το λουτρον μου!
εγώ μόλις τα χρησιμοποιήσω, δεν τελειώνει καμίαροζυ χρησιμοποιεις τα θέλγητρα σου για να καταφερεις να τελειωσεις μια δουλεια;
εγώ μόλις τα χρησιμοποιήσω, δεν τελειώνει καμία![]()
Δεν χρησιμοποιω καμια τετοια μεθοδο, ουτε σαλιαριζω, απλα ειμαι θετικος ανθρωπος.ροζυ χρησιμοποιεις τα θέλγητρα σου για να καταφερεις να τελειωσεις μια δουλεια;
χοχχοχοχοεγώ μόλις τα χρησιμοποιήσω, δεν τελειώνει καμία![]()
Αν σε βοηθαει στο σεναριο οκ, διαφορετικα την απαντηση την ξερεις!!!