NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Pastakia?Αν σε βοηθαει στο σεναριο οκ, διαφορετικα την απαντηση την ξερεις!!!
Κριμα..............Κι ελεγα οτι ειχεs βγει για κεινην την υποχρεωση που λεγαμεΗθλουμην κυριε.
Υπαγω εις το λουτρον μου τωρα.
ρωτησα αν χρησιμοποιεις αν σου εχει τυχει οχι στην συγκεκριμενη περιπτωση.Δεν χρησιμοποιω καμια τετοια μεθοδο, ουτε σαλιαριζω, απλα ειμαι θετικος ανθρωπος.
παοκ εισαιούτε δουλεία, ούτε γυναίκα, να τα λέμε αυτά![]()
Μια ευγενη χειρονομια τεσπαPastakia?
Σαν του Βαρουφακη???Μια ευγενη χειρονομια τεσπα![]()
Δεν χρησιμοποιω καμια τετοια μεθοδο, ουτε σαλιαριζω, απλα ειμαι θετικος ανθρωπος.
αη χάσου γαυράκιπαοκ εισαι![]()
Ουτε χρησιμοποιω, ουτε μου εχει τυχει ετσι οπως το λες, βεβαια σαφως και μια καλη εμφανιση παιζει ρολο στο πως σε αντιμετωπιζει ενας αγνωστος.ρωτησα αν χρησιμοποιεις αν σου εχει τυχει οχι στην συγκεκριμενη περιπτωση.
Kέρμα ή χαρτονόμισμα?Μια ευγενη χειρονομια τεσπα![]()
Τωρα ολοι καταλαβαν.....οτι θα ξεσχιστειs στο φαι...Ολα τ αλλα ειναι δικαιολογιεsφευγω. παω να με χτυπησει η βροχη, αν μου ερθει θα φαω κρεπα αν οχι θα παω για χορο![]()
![]()
Τωρα ολοι καταλαβαν.....οτι θα ξεσχιστειs στο φαι...Ολα τ αλλα ειναι δικαιολογιεs![]()
Ενα εσύ ή ένα αυτος?Ενα ποτο μαζι μου![]()
![]()
Και να την μετερχόσασθαν, ουδέν μεμπτόν. άλλωστε, μέθοδος είναι αυτό που λέει: Ο δρόμος για να πας κάπου. είναι μέσο, όχι σκοπός.
άλλο πράγμα είναι η διαδικασία που πρέπει να είναι άμεμπτη, ώστε και το αποτέλεσμα αυτής να είναι, συμφυώς, άμεμπτο.
Στο παράδειγμα της πίπας: Η τελευταία είναι μέθοδος, διαδικασία ο τρόπος που εκτελείται.
Δεν την μετερχομαι ομως αγαπητε !!!![]()
Καναπεδατοs χοροs...Και μαλιστα η αμφιεση ειναι μια πετσεταθα χορέψει το ταψί με τις κρέπες![]()
περα απο την πλακα δεν υπαρχει αυτο που εκανε ο τυπος σημερα!!!Ενα εσύ ή ένα αυτος?
Φορούσες ντεκολτέ?περα απο την πλακα δεν υπαρχει αυτο που εκανε ο τυπος σημερα!!!