Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ηθλουμην κυριε.
Υπαγω εις το λουτρον μου τωρα.
Κριμα..............Κι ελεγα οτι ειχεs βγει για κεινην την υποχρεωση που λεγαμε
Την υποχρεωση ντε
Την συγκομιδη γαλων  που προκειται να..... :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
φευγω. παω να με χτυπησει η βροχη, αν μου ερθει θα φαω κρεπα αν οχι θα παω για χορο  :dunno: :hmm:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Δεν χρησιμοποιω καμια τετοια μεθοδο, ουτε σαλιαριζω, απλα ειμαι θετικος ανθρωπος.

Και να την μετερχόσασθαν, ουδέν μεμπτόν. άλλωστε, μέθοδος είναι αυτό που λέει: Ο δρόμος για να πας κάπου. είναι μέσο, όχι σκοπός.

άλλο πράγμα είναι η διαδικασία που πρέπει να είναι άμεμπτη, ώστε και το αποτέλεσμα αυτής να είναι, συμφυώς, άμεμπτο.

Στο παράδειγμα της πίπας: Η τελευταία είναι μέθοδος, διαδικασία ο τρόπος που εκτελείται.

:grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
ρωτησα αν χρησιμοποιεις αν σου εχει τυχει οχι στην συγκεκριμενη περιπτωση.
Ουτε χρησιμοποιω, ουτε μου εχει τυχει ετσι οπως το λες, βεβαια σαφως και μια καλη εμφανιση παιζει ρολο στο πως σε αντιμετωπιζει ενας αγνωστος.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
φευγω. παω να με χτυπησει η βροχη, αν μου ερθει θα φαω κρεπα αν οχι θα παω για χορο  :dunno: :hmm:
Τωρα ολοι καταλαβαν.....οτι θα ξεσχιστειs στο φαι...Ολα τ αλλα ειναι δικαιολογιεs  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Και να την μετερχόσασθαν, ουδέν μεμπτόν. άλλωστε, μέθοδος είναι αυτό που λέει: Ο δρόμος για να πας κάπου. είναι μέσο, όχι σκοπός.

άλλο πράγμα είναι η διαδικασία που πρέπει να είναι άμεμπτη, ώστε και το αποτέλεσμα αυτής να είναι, συμφυώς, άμεμπτο.

Στο παράδειγμα της πίπας: Η τελευταία είναι μέθοδος, διαδικασία ο τρόπος που εκτελείται.

:grin:

Δεν την μετερχομαι ομως αγαπητε !!!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom