life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Επρεπε να πατησειs ποδι..........Παρτηs τα γυαλια να μην βλεπειγιαννη γι' αυτό σταμάτησα να γράφω κριτικές, είχε καταντήσει πολύ φορτική![]()
Επρεπε να πατησειs ποδι..........Παρτηs τα γυαλια να μην βλεπειγιαννη γι' αυτό σταμάτησα να γράφω κριτικές, είχε καταντήσει πολύ φορτική![]()
Επρεπε να πατησειs ποδι..........Παρτηs τα γυαλια να μην βλεπει![]()
![]()
βαζω να μου τα διαβαζει ο χαουζ σαν παραμυθι πριν κοιμηθωμα ούτε με γυαλιά δε βλέπει, αλλά αυτά τα Κινέζικα Τάμπλετ διαβάζουν κριτικές. Πρέπει να της πάρω και τα ακουστικά
Στιs γυναικεs να κανειs πρακτικα δωρα....Μιξερ, τηγανια tefal, σκουπεs, παρκετεζεs......Ολα τ αλλα ειναι του σαταναμα ούτε με γυαλιά δε βλέπει, αλλά αυτά τα Κινέζικα Τάμπλετ διαβάζουν κριτικές. Πρέπει να της πάρω και τα ακουστικά
έχει και ωραία φωνή, θαβαζω να μου τα διαβαζει ο χαουζ σαν παραμυθι πριν κοιμηθω![]()
μα και αυτός ο Μπλιζ δεν έβαλε σωστές επιλογές για το Πάσχα, πχ ένα δονητή μπας και ησυχάσει το νήμαΣτιs γυναικεs να κανειs πρακτικα δωρα....Μιξερ, τηγανια tefal, σκουπεs, παρκετεζεs......Ολα τ αλλα ειναι του σατανα
δεν ξέρωέχει και ωραία φωνή, θαχύνειςκοιμάσαι στο 5λεπτο![]()
δεν ξέρωΚαι δεν με νοιάζει. Αν θέλω ωραίες φωνές βρίσκω κι αλλου ..
![]()
οπως ακριβως θα μου δωσει ο μπλιζ τις 45 γατες, όπως θα πέσω με αεροπλανο στο γραφείο σου κτλ..μωρη να πεις το πρωτο σου παιδικαι πως σου διαβάζει μωρή τις κριτικές? Με νοηματική![]()
![]()
![]()
γραψε τοτε "προσπαθωναφανωαστειοςαυτοσαρκαζομενοςγιατοπεοςμουαλλα δενγελαεικανειεκτοςαποεμενα"Προσπάθησα να βάλω συνθηματικό στο hotmail τη λέξη «πέος». Μου απάντησε ότι δεν ήταν αρκετά μεγάλο.
![]()
Ναι οντωs αυτο με το αεροπλανο ειναι υπερβολικο.....Οσο γι αυτο με τιs γατεs............Αληθεια που βοσκει ο Μπλιζ τετοια ωρα???οπως ακριβως θα μου δωσει ο μπλιζ τις 45 γατες, όπως θα πέσω με αεροπλανο στο γραφείο σου κτλ..μωρη να πεις το πρωτο σου παιδι![]()
οπως ακριβως θα μου δωσει ο μπλιζ τις 45 γατες, όπως θα πέσω με αεροπλανο στο γραφείο σου κτλ..μωρη να πεις το πρωτο σου παιδι![]()
απελπιδαπροσπαθειαναμουσπασειςτηνψυχολογιαακουωμητροπανοπινωρονζακαπαχαζευωτην βροχηκαισε γραφωσταπαπαριαμουγραψε τοτε "προσπαθωναφανωαστειοςαυτοσαρκαζομενοςγιατοπεοςμουαλλαδενγελαεικανειεκτοςαποεμενα"![]()
Ερι εγω εχω ωραια φωνη αλλα την εχω μικρήδεν ξέρωΚαι δεν με νοιάζει. Αν θέλω ωραίες φωνές βρίσκω κι αλλου ..
![]()
Τράβα την να μεγαλώσειΕρι εγω εχω ωραια φωνη αλλα την εχω μικρή![]()
Βρεχει εκεί ή δε βγήκες καθόλου έξω?Καλησπέρα παιδια!!!![]()