wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
callincall? outcall?
callincall? outcall?
ειχε ενα μαγαζί με χαλια και πίσω στην αποθήκη ο σταθμός κάπου στο κερατσινι νομίζωΜορφή ο Μάριος να τα λέμε αυτά.
Καινουρια υπηρεσια?
Μου ειπε δε θα σ αφησω να με φιλήσεις απ το πρωτο ραντεβού.το βλέπω το φαι μεσα στην νυχτα και την προταση γαμου να ερχεται
Δεν εχεις και πολύ άδικο σ αυτο.Αν βλεπετε γυμνασμενη γκόμενα ενα πουτσο να την ριχνετε. Μην το συζηταμε
μονο πρωτότυπες υπηρεσιες παρεχουμεΚαινουρια υπηρεσια?
Μου ειπε δε θα σ αφησω να με φιλήσεις απ το πρωτο ραντεβού.
Αν δε γαμήσω αυριο σιγα μην υπάρξει και δεύτερο μωρή κάμπια.
ποσο χρονων ειναι που σου ειπε πριν βγειτε ραντευου οτι δεν θα την φιλησεις; :o σε τι κόσμο ζω; Τι γίνεται εκει όξω :o :oΜου ειπε δε θα σ αφησω να με φιλήσεις απ το πρωτο ραντεβού.
Μου ειπε δε θα σ αφησω να με φιλήσεις απ το πρωτο ραντεβού.
ποσο χρονων ειναι που σου ειπε πριν βγειτε ραντευου οτι δεν θα την φιλησεις; :o σε τι κόσμο ζω; Τι γίνεται εκει όξω :o :o
Φιλε συγνωμη αυτο ειναι συντηριτικο?Να την φιλησεις δεν θα σε αφησει.οχι να την γαμησεις.Μπορει να ετοιμαζει σκορδαλια για την Τεταρτη.Μου ειπε δε θα σ αφησω να με φιλήσεις απ το πρωτο ραντεβού.
αυτο ειναι αληθεια. Αν δω ωραιο φισικ και ωραιο καβλι χανω τα λογικα μου ..μονο η εριναλ καθεται απο το πρωτο ραντεβου hof...με το που δει πουτσα χανει τα λογικα της ....!
Μεγάλη δυστυχώς και δεν ειμαι σε φάση και διάθεση να ξεαραχνιάζω.ποσο χρονων ειναι που σου ειπε πριν βγειτε ραντευου οτι δεν θα την φιλησεις; :o σε τι κόσμο ζω; Τι γίνεται εκει όξω :o :o
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχααχΦιλε συγνωμη αυτο ειναι συντηριτικο?Να την φιλησεις δεν θα σε αφησει.οχι να την γαμησεις.Μπορει να ετοιμαζει σκορδαλια για την Τεταρτη.
εσυ ξέχασες τα δικά σου που μου λεγες εγω γλυφοκωλι δεν θα σου κάνω απ το πρώτο ραντεβού ;ποσο χρονων ειναι που σου ειπε πριν βγειτε ραντευου οτι δεν θα την φιλησεις; :o σε τι κόσμο ζω; Τι γίνεται εκει όξω :o :o
Μεγάλη δυστυχώς και δεν ειμαι σε φάση και διάθεση να ξεαραχνιάζω.
Μου λέει ψάχνω "σύντροφο", της λέω δύσκολο το βλέπω να βρίσκεις στα κοντά.
Το ΚΚΕ 4 τα εκατό βγάνει.
ε ναι βρε πουτανακι δεν ειναι ολες καρατσουλαρες....θελουνε και λιγο ρομαντισμο κανα κερακι λιγο ατμοσφαιρα....εσυ εισαι παντελονι φερμουαρ πιπα ουτε καλημερα δεν λες
Φιλε εγώ πάντα φιλάω στο πήδημα, το γράφω και στις παρεχόμενες υπηρεσίες μου, κάτω στην υπογραφή μου.Φιλε συγνωμη αυτο ειναι συντηριτικο?Να την φιλησεις δεν θα σε αφησει.οχι να την γαμησεις.Μπορει να ετοιμαζει σκορδαλια για την Τεταρτη.
Μεγάλη δυστυχώς και δεν ειμαι σε φάση και διάθεση να ξεαραχνιάζω.
Μου λέει ψάχνω "σύντροφο", της λέω δύσκολο το βλέπω να βρίσκεις στα κοντά.
Το ΚΚΕ 4 τα εκατό βγάνει.