wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
σ' αυτο δεν εχεις αδικο. ;)μονο η ροζυ το δουλεύει απο μνήμης
Παντως εμενα οσοι μου ζητησαν γλειψιμο, στη συνεχεια ζητησαν κ δαχτυλο!!
σ' αυτο δεν εχεις αδικο. ;)μονο η ροζυ το δουλεύει απο μνήμης
μαλλον..αν και οι περισσοτερες που τρελενονται για γλυφοκωλι εχουνε μια ταση οι γαμιολες να βαζουνε και δαχτυλο....εκτος αν καθονται ολες οι τρελες σε μενα...τι να πω...
ρε δεν γαμιεστε λέω γω, πρώτη φορά αριστεράσ' αυτο δεν εχεις αδικο. ;)
Κουλαρε δεν ειπαμε οτι ειναι κ συκιες!!!ρε δεν γαμιεστε λέω γω, πρώτη φορά αριστερά
σ' αυτο δεν εχεις αδικο. ;)
ε ναι για λίγο δαχτυλάκι κανεις ετσι μωρ αδερφάκι μουΚουλαρε δεν ειπαμε οτι ειναι κ συκιες!!!
δεν ήξερα οτι έχεις τέτοια γούσταεσυ μωρό μου ειςαι η καλύτερη δερματολόγος κανεις λεύκανση κωλοτρυπιδας με την γλώσσα
οχι, ο αλεξ ανηκει στην κατηγορια που δεν πλησιαζεις κωλο ουτε για πλακαέβαλες δάχτυλο και στον άλεξ ?
απ την μπόχα ;οχι, ο αλεξ ανηκει στην κατηγορια που δεν πλησιαζεις κωλο ουτε για πλακα
οχι, ο αλεξ ανηκει στην κατηγορια που δεν πλησιαζεις κωλο ουτε για πλακα
εσυ παλι ανηκεις στην κατηγορια απο πισω μπαινει ο ΟΣΕοχι, ο αλεξ ανηκει στην κατηγορια που δεν πλησιαζεις κωλο ουτε για πλακα
ti malaka eisaiαπ την μπόχα ;
α,σημερα αφησαμε τη νομικη και πιασαμε την ιατρικη?Τομα ήρθες πάνω στην ώρα με τις ενδο ανασκολοπισεις
κ εμενα τι με νοιαζει?εγω ειμαι χνουδι και παω γαιδουρα στον ανηφοροΜιλάμε για το σε στη τρίτη ηλικία
η Έρη οταν ειναι έτοιμη να βγει ραντεβού οι φίλες της της λένε άντε με ενα πόνοα,σημερα αφησαμε τη νομικη και πιασαμε την ιατρικη?