House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Με δημητριακά?ρε χαουζ τι θελει μια γυναικα απο την ζωη της ρε πουτσικ; εναν μπολ![]()
Με δημητριακά?ρε χαουζ τι θελει μια γυναικα απο την ζωη της ρε πουτσικ; εναν μπολ![]()
ειρωνια; επειδη σου ανοιξαμε τηη καρδουλα μας;νταξ ..Με δημητριακά?
Ο μπραμπ πάντως να ξέρεις είναι ωραίο αγόρι. Στο λέω εμπιστευτικά ;)στο εχεις πιπετο![]()
εφτασες στα πάτρια εδαφη?Με δημητριακά?
Ηξερε οτι εφημερευεις κ ηταν ησυχος!!!![]()
Ο μπολντης μου θυμιζει τον κοκορα του Αρκά.ειρωνια; επειδη σου ανοιξαμε τηη καρδουλα μας;νταξ ..![]()
Ο μπραμπ πάντως να ξέρεις είναι ωραίο αγόρι. Στο λέω εμπιστευτικά ;)
Ναι όλα καλα ;)εφτασες στα πάτρια εδαφη?![]()
Θα τα φτιάξετε; αντε με το καλο απο εμαςΟ μπραμπ πάντως να ξέρεις είναι ωραίο αγόρι. Στο λέω εμπιστευτικά ;)
Για σένα το έγραψα που του κάνεις τη δύσκολη μωρήΘα τα φτιάξετε; αντε με το καλο απο εμαςτο νήμα όπως λεει και ο μπλιζ εχει ανοιχτες απόψεις
![]()
θα σου στείλουμε γενόσημο του μπολντη![]()
Μηπως χρειαστω εκεινο το σιροπι που λεγαμε τελικα?![]()
Α εμένα δεν με νοιάζει η ομορφια. Να εχει κλειστα μάτια μπας και μου κάτσει μονοΓια σένα το έγραψα που του κάνεις τη δύσκολη μωρή![]()
Καλά το πας.Αλλά για σιγουριά καλύτερα να εχει πιει.Πολύ.Α εμένα δεν με νοιάζει η ομορφια. Να εχει κλειστα μάτια μπας και μου κάτσει μονο![]()
δεν ελεγα για σιροπι παγωτουθα σου στείλουμε γενόσημο του μπολντη![]()
να είναι αναισθητος δηλαδηΚαλά το πας.Αλλά για σιγουριά καλύτερα να εχει πιει.Πολύ.
αλλο δεν έχουμεδεν ελεγα για σιροπι παγωτου![]()
![]()
Έχει ρίξει πολλές ο Μπόλντης με το χορό λες?"φιλε και με το χορο τις ριχνεις να ξέρεις" πάρτε γερόντια![]()
γτ σας εληξε?αλλο δεν έχουμε![]()
φυσικα. παει σε εκεινες τις σχολες χορου που ειναι 20 κοπελες και τρεις ψιλοκαθυστερημενοι και χορευουν σαλσες. Μολις πιανει μια γκομενα και χορευει επειδη απο την καβλα χυνει νομιζει οτι γαμησε . Οπως ο μπραμπ . πλιτςΈχει ρίξει πολλές ο Μπόλντης με το χορό λες?