House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Με δημητριακά?ρε χαουζ τι θελει μια γυναικα απο την ζωη της ρε πουτσικ; εναν μπολ
Με δημητριακά?ρε χαουζ τι θελει μια γυναικα απο την ζωη της ρε πουτσικ; εναν μπολ
ειρωνια; επειδη σου ανοιξαμε τηη καρδουλα μας;νταξ ..Με δημητριακά?
Ο μπραμπ πάντως να ξέρεις είναι ωραίο αγόρι. Στο λέω εμπιστευτικά ;)στο εχεις πιπετο
εφτασες στα πάτρια εδαφη?Με δημητριακά?
Ηξερε οτι εφημερευεις κ ηταν ησυχος!!!
Ο μπολντης μου θυμιζει τον κοκορα του Αρκά.ειρωνια; επειδη σου ανοιξαμε τηη καρδουλα μας;νταξ ..
Ο μπραμπ πάντως να ξέρεις είναι ωραίο αγόρι. Στο λέω εμπιστευτικά ;)
Ναι όλα καλα ;)εφτασες στα πάτρια εδαφη?
Θα τα φτιάξετε; αντε με το καλο απο εμας το νήμα όπως λεει και ο μπλιζ εχει ανοιχτες απόψειςΟ μπραμπ πάντως να ξέρεις είναι ωραίο αγόρι. Στο λέω εμπιστευτικά ;)
Για σένα το έγραψα που του κάνεις τη δύσκολη μωρήΘα τα φτιάξετε; αντε με το καλο απο εμας το νήμα όπως λεει και ο μπλιζ εχει ανοιχτες απόψεις
θα σου στείλουμε γενόσημο του μπολντη
Μηπως χρειαστω εκεινο το σιροπι που λεγαμε τελικα?
Α εμένα δεν με νοιάζει η ομορφια. Να εχει κλειστα μάτια μπας και μου κάτσει μονοΓια σένα το έγραψα που του κάνεις τη δύσκολη μωρή
Καλά το πας.Αλλά για σιγουριά καλύτερα να εχει πιει.Πολύ.Α εμένα δεν με νοιάζει η ομορφια. Να εχει κλειστα μάτια μπας και μου κάτσει μονο
δεν ελεγα για σιροπι παγωτουθα σου στείλουμε γενόσημο του μπολντη
να είναι αναισθητος δηλαδηΚαλά το πας.Αλλά για σιγουριά καλύτερα να εχει πιει.Πολύ.
αλλο δεν έχουμεδεν ελεγα για σιροπι παγωτου
Έχει ρίξει πολλές ο Μπόλντης με το χορό λες?"φιλε και με το χορο τις ριχνεις να ξέρεις" πάρτε γερόντια
γτ σας εληξε? ;)αλλο δεν έχουμε
φυσικα. παει σε εκεινες τις σχολες χορου που ειναι 20 κοπελες και τρεις ψιλοκαθυστερημενοι και χορευουν σαλσες. Μολις πιανει μια γκομενα και χορευει επειδη απο την καβλα χυνει νομιζει οτι γαμησε . Οπως ο μπραμπ . πλιτςΈχει ρίξει πολλές ο Μπόλντης με το χορό λες?