brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.204
- Πόντοι
- 2.606
έχουμε ειναι η αλήθεια αυτή αλλά εχει γίνει σαν ροκφόργτ σας εληξε? ;)
έχουμε ειναι η αλήθεια αυτή αλλά εχει γίνει σαν ροκφόργτ σας εληξε? ;)
Ασε θα βγω με μια τέτοια που πάει σε σχολή χορού αυριο, πραγματικά δεν ξερω γιατι θα παω.Επειδή της το υποσχέθηκα ο μαλάκας. Θα βάλω κάποιον φιλο να με πάρει τηλέφωνο στο δύωρο πως με χρειαζεταιφυσικα. παει σε εκεινες τις σχολες χορου που ειναι 20 κοπελες και τρεις ψιλοκαθυστερημενοι και χορευουν σαλσες. Μολις πιανει μια γκομενα και χορευει επειδη απο την καβλα χυνει νομιζει οτι γαμησε . Οπως ο μπραμπ . πλιτς
το προοριζεις για καπου συγκεκριμενα κ το μαζευεις?έχουμε ειναι η αλήθεια αυτή αλλά εχει γίνει σαν ροκφόρ
Για το παστίτσιο της Ερης για μπεσαμέλ.το προοριζεις για καπου συγκεκριμενα κ το μαζευεις?
εσυ ξύρισε το μουνι σου γιατι βλέπω αμα χύσω επάνω αντί για παιδί θα κάνουμε κιουνεφεφυσικα. παει σε εκεινες τις σχολες χορου που ειναι 20 κοπελες και τρεις ψιλοκαθυστερημενοι και χορευουν σαλσες. Μολις πιανει μια γκομενα και χορευει επειδη απο την καβλα χυνει νομιζει οτι γαμησε . Οπως ο μπραμπ . πλιτς
ποσα δινεις να σε παρω?Ασε θα βγω με μια τέτοια που πάει σε σχολή χορού αυριο, πραγματικά δεν ξερω γιατι θα παω.Επειδή της το υποσχέθηκα ο μαλάκας. Θα βάλω κάποιον φιλο να με πάρει τηλέφωνο στο δύωρο πως με χρειαζεται
χαλια ειναι; συνηθως Οι γυναικες που πανε χορο δεν ειναι ολες μουρλες οι ανδρες ειναι ψιλοαγαμητοι..ομωςΑσε θα βγω με μια τέτοια που πάει σε σχολή χορού αυριο, πραγματικά δεν ξερω γιατι θα παω.Επειδή της το υποσχέθηκα ο μαλάκας. Θα βάλω κάποιον φιλο να με πάρει τηλέφωνο στο δύωρο πως με χρειαζεται
καλως την Αλεξενατο προοριζεις για καπου συγκεκριμενα κ το μαζευεις?
;)Για το παστίτσιο της Ερης για μπεσαμέλ.
αχαχχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ πω ρε μπραμπ το αγαπημενο μου γλυκο μου το γαμησεςεσυ ξύρισε το μουνι σου γιατι βλέπω αμα χύσω επάνω αντί για παιδί θα κάνουμε κιουνεφε
incall? outcall?ποσα δινεις να σε παρω?
Εγώ παίρνω μικρή, δε δίνω ;)ποσα δινεις να σε παρω?
τωρα με θυμασαι!!καλως την Αλεξενα
οπως βολευεσαιΕγώ παίρνω μικρή, δε δίνω ;)
ωρες ώρες ρε Γιάννη νομίζω οτι εχει γραφτεί στο μπου ο μαριος ο μπλακμανπωπωπωππωωπ τι σαυραααααα ειναι αυτη η μαριαννα πυριωτη τωρα βγηκε στον χατζινικολαου....πωπωπωππωπ να πεσεις σε καμια τετοιααα την εβαψεςςς ασχημα.....δεςςς εδω ματι που εχει....πως σε καρφωνει !!! απαπαπαπαπαππ
Απο εμφανιση μια χαρα και γυμνασμένη αλλα είναι λίγο weird και την κόβω αγαμητη καιρο. Συντηρητική μέχρι θανατου σεξουαλικά και με χόμπι τη μαγειρική. Θα ξερασω.χαλια ειναι; συνηθως Οι γυναικες που πανε χορο δεν ειναι ολες μουρλες οι ανδρες ειναι ψιλοαγαμητοι..ομως
Μορφή ο Μάριος να τα λέμε αυτά.ωρες ώρες ρε Γιάννη νομίζω οτι εχει γραφτεί στο μπου ο μαριος ο μπλακμαν
Παρε τηλεφωνο τον Μπολντυ.Θα καθαρισει.Απο εμφανιση μια χαρα και γυμνασμένη αλλα είναι λίγο weird και την κόβω αγαμητη καιρο. Συντηρητική μέχρι θανατου σεξουαλικά και με χόμπι τη μαγειρική. Θα ξερασω.
το βλέπω το φαι μεσα στην νυχτα και την προταση γαμου να ερχεταιΑπο εμφανιση μια χαρα και γυμνασμένη αλλα είναι λίγο weird και την κόβω αγαμητη καιρο. Συντηρητική μέχρι θανατου σεξουαλικά και με χόμπι τη μαγειρική. Θα ξερασω.