You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 937K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Μην μαγκιζεις και πολυ γιατι ξερει και καρατε."Ναι ειμαι ολα αυτα επειδη αυτα που γράφω σε τσούζουν. " μπολ 2015
θα σας το λεω και θα σας αποστομώνω πλέον![]()
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Φίλε ;)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
καλησπερα αλμασαλΚαλησοερα στους νεους στις νεες στους παππουδες στις γιαγιαδες στους μεσηλικες και στις μιλφαρες.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
με το καποειρα θα τον ριξω λιγω η πολεμικη τεχνη λιγο ο χορος θα πεσει ξεροςΜην μαγκιζεις και πολυ γιατι ξερει και καρατε.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Αγαπητέ ;)Καλησοερα στους νεους στις νεες στους παππουδες στις γιαγιαδες στους μεσηλικες και στις μιλφαρες.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Γεια σου Έρι
Ο Μπραμπ μου είπε να σου μεταφέρω τους χαιρετισμούς του![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
Ο Μπραμπ μου είπε να σου μεταφέρω τους χαιρετισμούς του
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
θα του ζητησω ραντευου εντος των ημερονανε να μου δωσει τους χιρετισμους ο ιδιοςΓεια σου Έρι
Ο Μπραμπ μου είπε να σου μεταφέρω τους χαιρετισμούς του![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Σιγα μην πεσει ξερος.Τοσες και τοσες γυναικες εχει γνωρισει εκει εξω,τι να μασησει απο ενα ....γατακι?με το καποειρα θα τον ριξω λιγω η πολεμικη τεχνη λιγο ο χορος θα πεσει ξερος![]()
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.957
- Πόντοι
- 2.606
ελπιζω να μην δω τα μούτρα μου στην εκπομπή εχεις κουφέτοθα του ζητησω ραντευου εντος των ημερονανε να μου δωσει τους χιρετισμους ο ιδιος![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ατουραλ, μηπως θες να βγουμε και επειδη δεν εχω λεφτα να μου τα πληρωσεις και οταν πληρωθω να σε τα δωκω;Σιγα μην πεσει ξερος.Τοσες και τοσες γυναικες εχει γνωρισει εκει εξω,τι να μασησει απο ενα ....γατακι?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Κοίτα και τον δικό μου τον καφέ άργησε να τον φέρει, δεν ξέρω τι έκανεθα του ζητησω ραντευου εντος των ημερονανε να μου δωσει τους χιρετισμους ο ιδιος![]()
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
στο εχεις πόδια τρέξε θα με δειςελπιζω να μην δω τα μούτρα μου στην εκπομπή εχεις κουφέτο![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Φίλε να της πας στο "έχεις μπουκέτο"ελπιζω να μην δω τα μούτρα μου στην εκπομπή εχεις κουφέτο![]()
Και να μπεις σε μνημονιο?Γιατι θα ζητησω και τοκους.ατουραλ, μηπως θες να βγουμε και επειδη δεν εχω λεφτα να μου τα πληρωσεις και οταν πληρωθω να σε τα δωκω;![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.957
- Πόντοι
- 2.606
Φίλε να της πας στο "έχεις μπουκέτο"![]()
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ρε χαουζ τι θελει μια γυναικα απο την ζωη της ρε πουτσικ; εναν μπολΚοίτα και τον δικό μου τον καφέ άργησε να τον φέρει, δεν ξέρω τι έκανε![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Ηξερε οτι εφημερευεις κ ηταν ησυχος!!!κι ο γροθος ο αλεξ τι κανει να φέρει λίγο σιρόπι![]()
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
στο εχεις πιπετοΦίλε να της πας στο "έχεις μπουκέτο"![]()