blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
σε αυτό δεν έχεις αδικο αν κρίνω απο τα προσόντα σου![]()
Επιτελους!!!
Φοβερο αβαταρ, κυρια!
σε αυτό δεν έχεις αδικο αν κρίνω απο τα προσόντα σου![]()
Το γατι τρωει σκορδαλια αυτες τις μερες και ειναι απασχολημενο, και δεν το εκανα για εσενα για τον Νικ το εκανα που εχει τεραστιο πουλιΕπιτελους!!!
Φοβερο αβαταρ, κυρια!
Το γατι τρωει σκορδαλια αυτες τις μερες και ειναι απασχολημενο, και δεν το εκανα για εσενα για τον Νικ το εκανα που εχει τεραστιο πουλι![]()
Σ.σ Μεταφραση στα λεγομεναΕπιτελους!!!
Φοβερο αβαταρ, κυρια!
Το γατι τρωει σκορδαλια αυτες τις μερες και ειναι απασχολημενο, και δεν το εκανα για εσενα για τον Νικ το εκανα που εχει τεραστιο πουλι![]()
εχει και διαδικασια η μασελίτσαΤα γερόντια την πέσαν για ύπνο τους έπεσε βαρύ το χαμομιλακι
ο μπλιζ θα ποστάρει το πρωί κατα τις 5 , ειμαι σίγουρος πάει με το ταμπλετ για το πρωινό χεσιμοεχει και διαδικασια η μασελίτσα![]()
αααααααααααααααααααααααααχαχαχααχαχαχχαχααχαχαχαχχαχο μπλιζ θα ποστάρει το πρωί κατα τις 5 , ειμαι σίγουρος πάει με το ταμπλετ για το πρωινό χεσιμο![]()
εξοχως ρομανδικοαααααααααααααααααααααααααχαχαχααχαχαχχαχααχαχαχαχχαχ
Υ.Γ αν ισχύει αυτό που λες σε ωραίες στιγμές με σκέφτεται γιατι συνήθως τέτοιες ωρες μου απανταει![]()
Ολοι έτσι ρομανδικά με σκέφτονται, ο γιάννης όταν πάει τις κοπέλες στο πριαμο, ο νικ την ωρα ου ριχνει κλωτσια στην μπαλα, ο λαιφ την ωρα που ριχνει κλωτσα σε ψοφογατα κτλεξοχως ρομανδικο![]()
ε δεν εχεις παράπονοΟλοι έτσι ρομανδικά με σκέφτονται, ο γιάννης όταν πάει τις κοπέλες στο πριαμο, ο νικ την ωρα ου ριχνει κλωτσια στην μπαλα, ο λαιφ την ωρα που ριχνει κλωτσα σε ψοφογατα κτλ![]()
οχι αλίμονο έχω κτίσει και ένα προφιλ εδω μέσα και ευτυχως δηλαδη απέκτησα ζωηε δεν εχεις παράπονο![]()