Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δεν ξέρω αγαπητε λαμπρανταλ εσεις μπορει να αποτελείτε εξαίρεση απλά έχω παρατηρήσει όλα τα χρόνια που συναντώ οτι έχουν μητριαρχικές οικογένειες με ισχυρή εξουσια κακως νοούμενη αλλά και λιγάκι οπισθοδρομικά μυαλά. Επίσης απο πελάτες διαπιστώνω ενα ξεροκεφαλισμο.  :dunno:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξέρω αγαπητε λαμπρανταλ εσεις μπορει να αποτελείτε εξαίρεση απλά έχω παρατηρήσει όλα τα χρόνια που συναντώ οτι έχουν μητριαρχικές οικογένειες με ισχυρή εξουσια κακως νοούμενη αλλά και λιγάκι οπισθοδρομικά μυαλά. Επίσης απο πελάτες διαπιστώνω ενα ξεροκεφαλισμο.  :dunno:
Να μην ξεχασω να σε παρω να μου κανεις ενα βιογραφικο.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
  δηλαδή οι διαπιστωσεις μου ειναι αληθείς; η έχω εννοήσει λανθασμένως;
Δεν μπορω να σου απαντησω γενικα γιατι δεν μου αρεσει να γενικευω.Τωρα ατομικα δεν νομιζω οτι εχει νοημα αν κανεις λαθος η οχι.
Λεξεις οπως οπισθοδρομικοι και ξεροκεφαλοι δεν μπορω ουτε να τις αιτιολογησω ουτε να τις δικαιολογησω.Τουναντιον εχω επιχειρηματα για να τις καταριψω,αλλα δεν ειναι της παρουσης( μιλαω σαν δικηγορος η μου φαινεται?)

Υ.Γ Τα λαμπραντορ ειναι απο τις καλυτερες ρατσες να ξερεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν μπορω να σου απαντησω γενικα γιατι δεν μου αρεσει να γενικευω.Τωρα ατομικα δεν νομιζω οτι εχει νοημα αν κανεις λαθος η οχι.
Λεξεις οπως οπισθοδρομικοι και ξεροκεφαλοι δεν μπορω ουτε να τις αιτιολογησω ουτε να τις δικαιολογησω.Τουναντιον εχω επιχειρηματα για να τις καταριψω,αλλα δεν ειναι της παρουσης( μιλαω σαν δικηγορος η μου φαινεται?)

Υ.Γ Τα λαμπραντορ ειναι απο τις καλυτερες ρατσες να ξερεις.
Θα σου μιλησω απο καρδιάς, οταν γνωρίζω 30 ανθρωπους ποντιους( και εχω γνωρισει περισσοτερους) και έχουν πολλές κοινές συνεχιζόμενες και επαναλαμβανομενες συμπεριφορες, ιδέες και απόψεις θεωρώ ότι δεν ειναι τυχαίο γεγονός.
επίσης δεν έχεις άδικο σε όσα λες απλά μιλώ εμπειρικά και ο καθένας έχει τις εμπειρίες απο το περιβάλλον που ζει.
Τέλος θεωρώ ότι οι περιοχές αποδίδουν συμπεριφορικά χαρακτηριστικά στους κατοικους τους διότι αντανακλούν τις κοινωνικες δομές τους στα ατομα που τις απαρτίζουν αναπόφευκτα. Οπως άλλωστε αυτό συμβαινει και γλωσσολογικά.Λαογραφικά και κοινωνικά είναι αποδεδειγμένο ωστόσο τόνισα οτι το έχω παρατηρήσει και η ίδια. Αυτά τα ολίγα γιατι σε λίγο θα αναγκαστώ να γραψω διατριβή και να αναλύσω τις θεσεις μου με βιβλιογραφια.
Υ.Γ Μου αρεσουν και τα λαμπραντορ.  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
επισης οι πονδιες ειναι χαμηλοκωλες :2funny:

Stories

Νέο!