House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Μέγας Πόρνος , ο Μεγάλος Ανατολικός ;)Νομίζει ότι θα ξεχάσω με το χιούμορ του ότι πήδηξε παλι ακόμα μια απο τα πορνίδια του ..![]()
Μέγας Πόρνος , ο Μεγάλος Ανατολικός ;)Νομίζει ότι θα ξεχάσω με το χιούμορ του ότι πήδηξε παλι ακόμα μια απο τα πορνίδια του ..![]()
δεν της εγραφες καλυτερα για τις 50 αποχρωσεις του γκρι που να γκουγκλαρει τωρα εμπειρικουςΜέγας Πόρνος , ο Μεγάλος Ανατολικός ;)
Οχι ρε μορφωμένη είναι.δεν της εγραφες καλυτερα για τις 50 αποχρωσεις του γκρι που να γκουγκλαρει τωρα εμπειρικους![]()
Οχι ρε συ μην χάνεις τον χρόνο σου.Αυτο το 50 αποχρωσεις του γκρι βλεπετε αντι για τσοντα μποντατζ η τζαμπα θα χασουμε το τιουμπγκαλορ;
Καταλαβα νανε καλα το πορν σοσαιετυΟχι ρε συ μην χάνεις τον χρόνο σου.
ποιος αυτη? εδω ειχε παει σε τηλεπαιχνιδι και την ρωτησανε ποιος ηταν ο πρωτος ελληνας συγγραφεας που πηρε το βραβειο νομπελ και απαντησε ο τσελεμεντεςΟχι ρε μορφωμένη είναι.
ποιος αυτη? εδω ειχε παει σε τηλεπαιχνιδι και την ρωτησανε ποιος ηταν ο πρωτος ελληνας συγγραφεας που πηρε το βραβειο νομπελ και απαντησε ο τσελεμεντες![]()
:S τον ήπιαοταν θα δημοσιευσω και τις τηλεφωνικες μας συνομιλιες και μαθει ολος ο κοσμος οτι εισαι αντρας τοτε θα καταλαβεις οτι πισω απ το νικ μπραμπους κρυβεται ο χρηστος μαυρικης
έχεις κάνει χειρότεραΚαταλαβα νανε καλα το πορν σοσαιετυ![]()
Δεν ήξερα την βέφα τοτεποιος αυτη? εδω ειχε παει σε τηλεπαιχνιδι και την ρωτησανε ποιος ηταν ο πρωτος ελληνας συγγραφεας που πηρε το βραβειο νομπελ και απαντησε ο τσελεμεντες![]()
Ναι αλλα ευτιχως ακομΑ δεν με εχουν μυνησει γιαυταέχεις κάνει χειρότερα![]()
Καφε?:S τον ήπια
ηθελα μωρο μου να δημοσιοποιησω την σχεση μας στο διαδικτιο![]()
:o Μα τον Τουταγχαμών ! Τι άλλο θα ακούσουν τα έμορφα μου μάτια ..
Ποντια ειναι τυπε.εμορφα ματια !?![]()
Οχι μάνα μου με την καμία..Ποντια ειναι τυπε.
Ενταξει βρε Ερη δεν σε ειπαμε και ,,,,κωφαλαλη.Οχι μάνα μου με την καμία..![]()
Ενταξει βρε Ερη δεν σε ειπαμε και ,,,,κωφαλαλη.