Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
δεν ξέρω αγαπητε λαμπρανταλ εσεις μπορει να αποτελείτε εξαίρεση απλά έχω παρατηρήσει όλα τα χρόνια που συναντώ οτι έχουν μητριαρχικές οικογένειες με ισχυρή εξουσια κακως νοούμενη αλλά και λιγάκι οπισθοδρομικά μυαλά. Επίσης απο πελάτες διαπιστώνω ενα ξεροκεφαλισμο.  :dunno:
:thumbsup:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Θα σου μιλησω απο καρδιάς, οταν γνωρίζω 30 ανθρωπους ποντιους( και εχω γνωρισει περισσοτερους) και έχουν πολλές κοινές συνεχιζόμενες και επαναλαμβανομενες συμπεριφορες, ιδέες και απόψεις θεωρώ ότι δεν ειναι τυχαίο γεγονός.
επίσης δεν έχεις άδικο σε όσα λες απλά μιλώ εμπειρικά και ο καθένας έχει τις εμπειρίες απο το περιβάλλον που ζει.
Τέλος θεωρώ ότι οι περιοχές αποδίδουν συμπεριφορικά χαρακτηριστικά στους κατοικους τους διότι αντανακλούν τις κοινωνικες δομές τους στα ατομα που τις απαρτίζουν αναπόφευκτα. Οπως άλλωστε αυτό συμβαινει και γλωσσολογικά.Λαογραφικά και κοινωνικά είναι αποδεδειγμένο ωστόσο τόνισα οτι το έχω παρατηρήσει και η ίδια. Αυτά τα ολίγα γιατι σε λίγο θα αναγκαστώ να γραψω διατριβή και να αναλύσω τις θεσεις μου με βιβλιογραφια.
Επίσης +

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Κατι χτυπησε την εριναλ σημερα !!! Εχει εμπνευση !!!!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Νικ κερναω μπριζολακια ! εισαι ?!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
Θα σου μιλησω απο καρδιάς, οταν γνωρίζω 30 ανθρωπους ποντιους( και εχω γνωρισει περισσοτερους) και έχουν πολλές κοινές συνεχιζόμενες και επαναλαμβανομενες συμπεριφορες, ιδέες και απόψεις θεωρώ ότι δεν ειναι τυχαίο γεγονός.
επίσης δεν έχεις άδικο σε όσα λες απλά μιλώ εμπειρικά και ο καθένας έχει τις εμπειρίες απο το περιβάλλον που ζει.
Τέλος θεωρώ ότι οι περιοχές αποδίδουν συμπεριφορικά χαρακτηριστικά στους κατοικους τους διότι αντανακλούν τις κοινωνικες δομές τους στα ατομα που τις απαρτίζουν αναπόφευκτα. Οπως άλλωστε αυτό συμβαινει και γλωσσολογικά.Λαογραφικά και κοινωνικά είναι αποδεδειγμένο ωστόσο τόνισα οτι το έχω παρατηρήσει και η ίδια. Αυτά τα ολίγα γιατι σε λίγο θα αναγκαστώ να γραψω διατριβή και να αναλύσω τις θεσεις μου με βιβλιογραφια.
Υ.Γ Μου αρεσουν και τα λαμπραντορ.  :rockon:

Δεν χρειάζεται. Burrhus Frederic (B. F.) Skinner "Συντελεστική συμπεριφορά",  και Νικόλαος Γ. Πολίτης "Λαογραφικά σύμμεικτα Β'".  :)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Βλεπω οτι καταφερα να ενωσω το thread.Κατι ειναι κι αυτο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.138
Πόντοι
2.606
Δεν χρειάζεται. Burrhus Frederic (B. F.) Skinner "Συντελεστική συμπεριφορά",  και Νικόλαος Γ. Πολίτης "Λαογραφικά σύμμεικτα Β'".  :)
κατσε γιατι τωρα τελειωνει το ζ του βασιλικου το αναρχοκομμουνι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom