astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
δεν ξέρω αγαπητε λαμπρανταλ εσεις μπορει να αποτελείτε εξαίρεση απλά έχω παρατηρήσει όλα τα χρόνια που συναντώ οτι έχουν μητριαρχικές οικογένειες με ισχυρή εξουσια κακως νοούμενη αλλά και λιγάκι οπισθοδρομικά μυαλά. Επίσης απο πελάτες διαπιστώνω ενα ξεροκεφαλισμο.![]()
Επίσης +Θα σου μιλησω απο καρδιάς, οταν γνωρίζω 30 ανθρωπους ποντιους( και εχω γνωρισει περισσοτερους) και έχουν πολλές κοινές συνεχιζόμενες και επαναλαμβανομενες συμπεριφορες, ιδέες και απόψεις θεωρώ ότι δεν ειναι τυχαίο γεγονός.
επίσης δεν έχεις άδικο σε όσα λες απλά μιλώ εμπειρικά και ο καθένας έχει τις εμπειρίες απο το περιβάλλον που ζει.
Τέλος θεωρώ ότι οι περιοχές αποδίδουν συμπεριφορικά χαρακτηριστικά στους κατοικους τους διότι αντανακλούν τις κοινωνικες δομές τους στα ατομα που τις απαρτίζουν αναπόφευκτα. Οπως άλλωστε αυτό συμβαινει και γλωσσολογικά.Λαογραφικά και κοινωνικά είναι αποδεδειγμένο ωστόσο τόνισα οτι το έχω παρατηρήσει και η ίδια. Αυτά τα ολίγα γιατι σε λίγο θα αναγκαστώ να γραψω διατριβή και να αναλύσω τις θεσεις μου με βιβλιογραφια.
την χτυπησε η κλημακτηριοςΚατι χτυπησε την εριναλ σημερα !!! Εχει εμπνευση !!!!
Σε εταιρεία στις Αφίδνες βρίσκομαιΝικ κερναω μπριζολακια ! εισαι ?!
Σε εταιρεία στις Αφίδνες βρίσκομαι
Θα σου μιλησω απο καρδιάς, οταν γνωρίζω 30 ανθρωπους ποντιους( και εχω γνωρισει περισσοτερους) και έχουν πολλές κοινές συνεχιζόμενες και επαναλαμβανομενες συμπεριφορες, ιδέες και απόψεις θεωρώ ότι δεν ειναι τυχαίο γεγονός.
επίσης δεν έχεις άδικο σε όσα λες απλά μιλώ εμπειρικά και ο καθένας έχει τις εμπειρίες απο το περιβάλλον που ζει.
Τέλος θεωρώ ότι οι περιοχές αποδίδουν συμπεριφορικά χαρακτηριστικά στους κατοικους τους διότι αντανακλούν τις κοινωνικες δομές τους στα ατομα που τις απαρτίζουν αναπόφευκτα. Οπως άλλωστε αυτό συμβαινει και γλωσσολογικά.Λαογραφικά και κοινωνικά είναι αποδεδειγμένο ωστόσο τόνισα οτι το έχω παρατηρήσει και η ίδια. Αυτά τα ολίγα γιατι σε λίγο θα αναγκαστώ να γραψω διατριβή και να αναλύσω τις θεσεις μου με βιβλιογραφια.
Υ.Γ Μου αρεσουν και τα λαμπραντορ.![]()
Νικ κερναω μπριζολακια ! εισαι ?!
κατσε γιατι τωρα τελειωνει το ζ του βασιλικου το αναρχοκομμουνιΔεν χρειάζεται. Burrhus Frederic (B. F.) Skinner "Συντελεστική συμπεριφορά", και Νικόλαος Γ. Πολίτης "Λαογραφικά σύμμεικτα Β'".![]()
κατσε γιατι τωρα τελειωνει το ζ του βασιλικου το αναρχοκομμουνι![]()
...και αστροπελέκι ....δεν p;aizetaiτην χτυπησε η κλημακτηριος![]()
ταγαρι με λουμπουτεν και σαντε αφιλτρα και αναπτηΑναρχοκαπιταλίστρια είναι κατά βάθος.![]()
ταγαρι με λουμπουτεν και σαντε αφιλτρα και αναπτηρα ντυπον
ταγαρι με λουμπουτεν και σαντε αφιλτρα και αναπτηρα ντυπον
Βλεπω οτι καταφερα να ενωσω το thread.Κατι ειναι κι αυτο.
θα σας κόψω και το βήχαΘα μας απαγορευσετε και το γελιο, κυρια;
Nαι,και οι ποντιοι χοντροψωληδες.![]()
[/quote αυτά λες και από το ενθουσιασμό έκανα λάθος κουοτ και μου φυγε ο γκάφες από τα χεράκια. χαχαχα