gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τραχανα θελωτι θα λεγατε για γιδα βραστη ?!
τραχανα θελωτι θα λεγατε για γιδα βραστη ?!
τραχανα θελω
Ρεβιθια.
Yummy!!!
φιλε λες να χει καλη επισκεψιμοτητα? λεω να ζητησω κανα φραγκο απο τον αντισθενη,ο χασοδικης θα μπει σπονσορας με μπανερακι κατω "αλεξ εντ κο ασοσιειτεντ πιρφοριαν λουζερ λοιερςΕλεύθερα μαν, εδω τα λέμε ολα![]()
ανοιξε το στο κοσμο μαν .....ο ευνουχισμος ειναι σιγουροςτσομπανη καβαλησα μια δυσμορφικια
Σήμερα ή Κυριακή?εγω λεω να ανοιξω ενα θρεντ καβαλησα εναν χασοδικη ρουφ
λετε να πιασει;
:o Μα τον Τουταγχαμών ! Τι άλλο θα ακούσουν τα έμορφα μου μάτια ..τσομπανη καβαλησα μια δυσμορφικια λεω να ανοιξω τοπικ να ακουσω τις αποψεις του φορουμ η θα με τραμπουκισουν?![]()
ηθελα μωρο μου να δημοσιοποιησω την σχεση μας στο διαδικτιο:o Μα τον Τουταγχαμών ! Τι άλλο θα ακούσουν τα έμορφα μου μάτια ..
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχαχχαχααχχααχαχαχαχαχηθελα μωρο μου να δημοσιοποιησω την σχεση μας στο διαδικτιο![]()
Μπραμπ μωρο μου ζωγραφιζεις σημερα!!!ηθελα μωρο μου να δημοσιοποιησω την σχεση μας στο διαδικτιο![]()
Νομίζει ότι θα ξεχάσω με το χιούμορ του ότι πήδηξε παλι ακόμα μια απο τα πορνίδια του ..Μπραμπ μωρο μου ζωγραφιζεις σημερα!!!
οταν θα δημοσιευσω και τις τηλεφωνικες μας συνομιλιες και μαθει ολος ο κοσμος οτι εισαι αντρας τοτε θα καταλαβεις οτι πισω απ το νικ μπραμπους κρυβεται ο χρηστος μαυρικηςΠιστεύω πλέον ότι με παγιδεύεις. Κάθεσαι και τα γράφεις έτσι ώστε να σου απαντήσω και έχεις έτοιμη την ατάκα κάθαρμα![]()
Σκυβε οταν περνας απο την ΚαμαραΝομίζει ότι θα ξεχάσω με το χιούμορ του ότι πήδηξε παλι ακόμα μια απο τα πορνίδια του ..![]()
Εδω λέμε αλήθειες μόνο.:o Μα τον Τουταγχαμών ! Τι άλλο θα ακούσουν τα έμορφα μου μάτια ..