NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
δε σου άρεσε το τραγουδάκι?Για όνομα του Δία![]()
δε σου άρεσε το τραγουδάκι?Για όνομα του Δία![]()
εγώ δούλευα τόσες ώρες που ρεμπελιάζατεΟχι τυπε αλλα ειναι η ωρα να παμε για λιγη δουλεια να βγαλουμε τα τσιγαρα και τον καφε της αυριανης ημερας.
απο εδω και περα θα τα βαζω ακομα και στην σαλατα μου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχΤα χρησιμοποιουν στη ζαχαροπλαστικη.
δεν τα βάζω στο μούσκιο καλύτεραΚαι μεις δουλευαμε τυπε.Προσπαθουσαμε να κανουμε τ αρχιδια μας βελανιδια για να τα δαγκασουν κατι σκιουρακια.
Γραφει απο το ξινητό μάλλον.συμβατικη ρε μπλιζ τι δυμβατικη;
καλά να δεις εγώ τι γράφω όταν το iPhone διορθώνει λέξεις από μόνο του.Γραφει απο το ξινητό μάλλον.![]()
Ξερω.Πολύ ποκύ, μόλις μόκις, πια πεος , λίγα απ αυτα που γραφει το δικο μου μόνο τουκαλά να δεις εγώ τι γράφω όταν το iPhone διορθώνει λέξεις από μόνο του.
παπαδες![]()
φίλε το δεύτερο το κάνω με πολύ μεγάλη άνεση πιαΜπορει να φαινετε ευκολο αλλα το να γινει κανεις μαστερ του να πληκτρολογεις στο κινητο γρηγορα και σωστα ειναι λιγο ποιο ευκολο απο το να οδηγεις με την γκομενα σου συνοδηγο και μπουκομενη...θελει και αυτο αυτοσυγκεντρωση και προσοχη![]()
Τα χρησιμοποιουν στη ζαχαροπλαστικη.
βρωσιμα φύλλα χρυσου;; :o δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν
Δεν επαθε εγκεφαλικο δλδ?Γραφει απο το ξινητό μάλλον.![]()
ζαχαροπλάστης είναι ο πατέρας σου μάνα μου?Τα χρησιμοποιουν στη ζαχαροπλαστικη.
Εγω εχω ακομα πολλα να μαθωφίλε το δεύτερο το κάνω με πολύ μεγάλη άνεση πια![]()
Ναι ρε και φτιάχνει κουραμπιέδες σαν και σέναζαχαροπλάστης είναι ο πατέρας σου μάνα μου?![]()
Ναι ρε και φτιάχνει κουραμπιέδες σαν και σένα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()