You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 941K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Για τον Μπολντ ειμαι σιγουρος.Πονταρω σε αχαστο.Εχει μεγαλες εμπειριες με τις γυναικες.Το σωστο να λεγεται.ο δασκαλος αλεξ και ο δασκαλος μπολ. ριχνουν τις γυναικες παντου στο σουπερ μαρκετ στις αγορες στα πανηγυρια στα ταμεια κτλ. γατακι...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ρε τομα διαβαζα στις ελλεινιδες τον αλε που δινει μαθηματα πως να γαμησεις μαζι με τον μπολ και σκεφτομαι ποσο λιγοι ειμεθα. να ανοιξω λες να πιω ενα κρασια εγω αμα δεν το χω φαει το σουβλακι ψεματα δε γραφω
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Στο σωστο σαιτ ειμαι........Που το περιεργο ???χαχαχααχαχαχαχχααχ το γαμησες
Τυπε αυτο το πινεις μονο οταν εισαι στα τελειωματα.Οταν για παραδειγμα οδηγας το αυτοκινητο με το κινητο.Στο σωστο σαιτ ειμαι........Που το περιεργο ???

erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Θα φιλοσοφησω τομα. τι θελει ο ανθρωπος απο την ζωη του οταν γυρνα απο ντουλια; ενα μπανακι ενα φαγητακι ενα ωραιο κρασακι και ενα γαμησακι. τοσο απλαευκολα
Προσεξε μονο μην το αφησεις στο αυτοκινητο του legola η του ιπποτη.θα βγαλω χαρτακια σαν κλειδαρας και θα αφηνω στα παρπριζ.
"ελα μαζι μου,δε θα χασεις"
"Τομαχοκ"
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αμα σου εχουν τελειωσει τα ξυδια.........θα πεσειs και σ αυτο.....Φτανει το κινητο ναναι σμαρτ-φονΤυπε αυτο το πινεις μονο οταν εισαι στα τελειωματα.Οταν για παραδειγμα οδηγας το αυτοκινητο με το κινητο.![]()
![]()
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
καλα το πας μανα μου .. χαχααχαχΚι ενα 100ευρω στο μαξιλαρι......Το χοντρυνα????![]()
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
το ειπα καπως εφιστημονικαστο τελευταιο,βγαλε το υποκοριστικο![]()
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Λίγο είναι το ένα μπουκάλι μετα απ αυτά.ρε τομα διαβαζα στις ελλεινιδες τον αλε που δινει μαθηματα πως να γαμησεις μαζι με τον μπολ και σκεφτομαι ποσο λιγοι ειμεθα. να ανοιξω λες να πιω ενα κρασι![]()
Τα διάβασα, φρίκη :o
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
......Η πχ να σου μετραει τα αστρα.......""Ενα αστερακι, δυο αστερακια..............πωπω κοιτα μωρο μου τηs πουταναs γινεται αποψε""Εμενα μου αρεσουν οι ρομαντικες χειρονομιες και με εξιταρει κ το αγνωστο, οποτε δε θα με χαλουσε κατι τετοιο σε καμια περιπτωση!!!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
θα πιω δυο τοτε δεν θα καμω εκπτωσεις χαχααχαχααχχαχα ρε συ χαουζ τα πιστευουν η απλως προσπαθουν να αυτοντοπαριστουν;Λίγο είναι το ένα μπουκάλι μετα απ αυτά.
Τα διάβασα, φρίκη :o
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Φοβάμαι πως τα πιστεύουν.θα πιω δυο τοτε δεν θα καμω εκπτωσεις χαχααχαχααχχαχα ρε συ χαουζ τα πιστευουν η απλως προσπαθουν να αυτοντοπαριστουν;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
καλα δεν εχεις ακομα παρει μαθημα απο τους δασκαλους; πως μιλας ετσι ; αρλαγκαλφιφες κανεις Ερη?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εγω δεν βαριεταιΑντε να το κανω πιο περι--πλοκο.......Οχι το ιδιο φαι καθε βραδυ.....Λιγουριαζει
Οχι την ιδια γυναικα καθε βραδυ........Βαριεται![]()
![]()
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.171
- Πόντοι
- 2.606
κάτσε να κανονίσω να περνά η Τροχαια να σου αφήνει κάθε μέραΒρε χαρα μου δλδ αν εγω απο αυριο εβρισκα καθε μερα ραβασακι στο αυτοκινητο μου, αν μη τι αλλο δε θα μου εφτιαχνε τη διαθεση κ δε θα μ ανεβαζε λιγο ψυχολογικα???
Περιεργο σου φαινεται??
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
βαλε μου ακομα ενα διπλοΦοβάμαι πως τα πιστεύουν.