Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βρε χαρα μου δλδ αν εγω απο αυριο εβρισκα καθε μερα ραβασακι στο αυτοκινητο μου, αν μη τι αλλο δε θα μου εφτιαχνε τη διαθεση κ δε θα μ ανεβαζε λιγο ψυχολογικα???
Περιεργο σου φαινεται??
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Βρε χαρα μου δλδ αν εγω απο αυριο εβρισκα καθε μερα ραβασακι στο αυτοκινητο μου, αν μη τι αλλο δε θα μου εφτιαχνε τη διαθεση κ δε θα μ ανεβαζε λιγο ψυχολογικα???
Περιεργο σου φαινεται??
Τίποτα δε μου φαίνεται περίεργο ειλικρινά απλά οι στιχομυθίες που διάβασα στο νημα που λέμε απλά με ξεπερνούν. Ενιωσα λίγο γατάκι πως το λενε?  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τίποτα δε μου φαίνεται περίεργο ειλικρινά απλά οι στιχομυθίες που διάβασα στο νημα που λέμε απλά με ξεπερνούν. Ενιωσα λίγο γατάκι πως το λενε?  :grin:
δεν παραδεχεσαι οτι εισαι ανιδεος να τελειωνουμε; αλλα μην το κανεις και αφησεις χαρτακια γιατι θα συζηταμε και για βαπτισια μαζι με τον γαμο και δεν το αντεχει η αγια μου ψυχουλα  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Χωρις να εχω διαβασει τον αντιστοιχο διαλογο να υποθεσω οτι ηταν καθοριστικη η συμμετοχη του Mπολντυ?
Χωρίς λόγια.
Πάω badoo για κάτι milfάκια τα λέμε σε λίγο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Την εχω πηδηξει ετσι, αλλη μια φορα που φορουσα ενα μινι ως το λαιμο  :grin:
Αυτα τα παθαινουν στη Σχολη....Ειναι εγκλειστοι για καιρο και το ματι τουs κανει κρα για γυναικα  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
κάτσε να κανονίσω να περνά η Τροχαια να σου αφήνει κάθε μέρα  :grin:
Μ' αυτους το χω κανονισμένο!!!
Τις προαλλες με σταματησαν, ειχαμε μια διαφωνια για το χρωμα του αυτοκινητου, καθως μου εκοβε την κληση για υπερβολικη ταχυτητα
κ του λεω "ετσι το αναφερετε στις κλησεις σας"
-Ειστε πελατισσα? μου λεει ο μπατσος.
-Τακτικη!!!
-Ε τοτε μηπως δεν πρεπει να φανουμε παλι ελαστικοι??
-Ε οχι, συνηθως ειναι για παρκαρισμα...του λεω εγω, με ναζι, ματακια, το κεφαλι να γερνει κλπ  :grin:
-Α ενταξει!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
δεν παραδεχεσαι οτι εισαι ανιδεος να τελειωνουμε; αλλα μην το κανεις και αφησεις χαρτακια γιατι θα συζηταμε και για βαπτισια μαζι με τον γαμο και δεν το αντεχει η αγια μου ψυχουλα  :2funny:
άστα να πάνε, δε μου μιλάει τώρα αυτη που ήθελε γάμο αλλά πηδηχτήκαμε σε τρεις μέρες μέσα. Και δεν πήρα και κώλο ρε γμτ  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
αυτο με τον κωλο δεν στο συγχωρω  :tits2:
Ούτε εγώ στον εαυτό μου. Ας έχει χάρη που και το δάχτυλο έμπαινε με δυσκολία. Είπα να μη την τρομάξω.Θα ανοίξω κι εγω θέμα την Κυριακή σαν τον αλλον να πω τον πόνο μου  :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Είναι Δευτερα και η κομμώτρια που πάω συνήθως είναι κλειστή.Θελω όμως να κουρευτώ σώνει και καλά. Βρισκω ένα μπαρμπέρικο κοντά και μπαίνω. Ο κουρέας gay. Σε κάποια φάση μου λέει:Αδύναμα είναι τα μαλλιά σου, δε θα πρέπει να είναι αυτό το δυνατό σου σημείο  :grin:
Tωρα ομως φανταζομαι θα προτιμας τα λαδαδικα.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Οποτε θεμε ενα ουισκι για τον τομα, μια τεκιλα για τον χοφ, μια βοτκα για μενα.
Ερη τι πινεις??

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μ' αυτους το χω κανονισμένο!!!
Τις προαλλες με σταματησαν, ειχαμε μια διαφωνια για το χρωμα του αυτοκινητου, καθως μου εκοβε την κληση για υπερβολικη ταχυτητα
κ του λεω "ετσι το αναφερετε στις κλησεις σας"
-Ειστε πελατισσα? μου λεει ο μπατσος.
-Τακτικη!!!
-Ε τοτε μηπως δεν πρεπει να φανουμε παλι ελαστικοι??
-Ε οχι, συνηθως ειναι για παρκαρισμα...του λεω εγω, με ναζι, ματακια, το κεφαλι να γερνει κλπ  :grin:
-Α ενταξει!!!
Καργιόλες που είστε  :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom