erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Τιμή μουΠροσωπικά χαίρομαι όταν περνά καλά ο κόσμος. Δεν είμαι μισάνθρωπος σαν κι εσάς.![]()
Τιμή μουΠροσωπικά χαίρομαι όταν περνά καλά ο κόσμος. Δεν είμαι μισάνθρωπος σαν κι εσάς.![]()
ανιθαλ, το πρωτο με το σκιουρακι ηταν καλυτεροΤου μουνιου σου η κλειτοριδα
εxει πιασει πιτυριδα
μα ο δικος μου πουτσος κανει κοντρες
σαν το νεο Head and solders.
Mονο του γερου η ψωλη
κανει καλο γαμησι
γιατι αργει να σηκωθει
κι αγανακτα να χυσει.
Ερη μου τα χειλια σου
βελουδινες τουλιπες
φανταζομαι θα κανουνε
τις πιο ωραιες πιπες.
Εχεις ,ια προτιμηση στα ζωακια,ειναι γνωστο.ανιθαλ, το πρωτο με το σκιουρακι ηταν καλυτερο![]()
ειναι και αξιαγάπητα τα σκιουρακιαΕχεις ,ια προτιμηση στα ζωακια,ειναι γνωστο.
η τιμη τιμη δεν εχει και χαρα στον που την εχειΕπιτέλους το παραδέχεσθε!!!
Και πόσο τιμάσθε;![]()
Αρκει να μην περνανε τα αρχιδια για βελανιδια.ειναι και αξιαγάπητα τα σκιουρακια![]()
Σου έχει συμβει βρε αργκαχαλ;Αρκει να μην περνανε τα αρχιδια για βελανιδια.
Γνωρίζω ότι τον εχει σαν τριαξονικο![]()
Που λεει και το ανεκδοτο ρε συ.Σου έχει συμβει βρε αργκαχαλ;![]()
Δικό σαςχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ να το κανουμε τραγουδι να βγω να το τραγουδησω και να φωνάξω δικο σας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Προς τι η χαρά; θα έρθει ο χαουζ θα συναγελαστείτε και σου ρχονται οι εικόνες του τριαξονικού Νικ;![]()
Ειναι γνωστο τυπε οτι ο χαρακτηρισμος αρχιδια συνανταται ευρεως στην καθομιλουμενη.Συνηθως χαρακτηριζει ουσιαστικα,και αναλογως της τοποθετησεως πριν η μετα του ουσιαστικου,δινει και διαφορετικη εννοια σ αυτο.Στο κεντρο που παρουσιαστικα ειχε 2-3...μεγαλα...με μικρο βαθμο και σιγουρα μικρη πουτσα. Ονειρευοταν μια μερα να φτασουν στο απογειο που τους επιτρεπει η θεση τους και να γινουν.........αρχιλοχιες...αλλα οτι και να κανουν παλυ απο ΑΡΧΙ θα αρχιζε ο χαρακτηρισμος τους![]()
Τυπε σε τεσσερις λεξεις συνοψιζεται η σγμερινη θεματολογια στο παρων thrad:λαχανοντολμαδες,σκιουρακια,αρχιδια πιπες.26 σελίδες ρεμάλια σε 5 ώρες![]()
![]()
![]()
ποιος ξέρει τι λαλακίες λέγατε πάλι, εε ρε Μέντιος που σας χρειάζετε.![]()
Τυπε σε τεσσερις λεξεις συνοψιζεται η σγμερινη θεματολογια στο παρων thrad:λαχανοντολμαδες,σκιουρακια,αρχιδια πιπες.
αχ ποτανακι αχ ποτανακι ξυλο που θα το φαςΑχ ποτανάκι, άλλη μια μαλακία να έχεις πει, τη γάμησες.
Μαζί με τον Άστατο τον αλοίθωρο