blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Και ο Άγιος;;;;
Συνενοηθείτε με το ΕΚΑΒ να υπάρχουν 5 - 6 ασθενοφόρα εκεί γύρω και μία πτέρυγα της εντατικής σε εφημερία!
Και ο Άγιος;;;;
Συνενοηθείτε με το ΕΚΑΒ να υπάρχουν 5 - 6 ασθενοφόρα εκεί γύρω και μία πτέρυγα της εντατικής σε εφημερία!
Ντσού. 25.
Όλοι οι μικροτσούτσουνοι αγοράζουμε μεγάλα πράγματα προκειμένου να κρύψουμε την "ατέλειά" μας.
Μεγάλα αυτοκίνητα, μεγάλα σπίτια, μεγάλα γκλομπ, [size=13pt]μεγάλα πούρα[/size] κλπ.![]()
Στο κεντρο που παρουσιαστικα ειχε 2-3...μεγαλα...με μικρο βαθμο και σιγουρα μικρη πουτσα. Ονειρευοταν μια μερα να φτασουν στο απογειο που τους επιτρεπει η θεση τους και να γινουν.........αρχιλοχιες...αλλα οτι και να κανουν παλυ απο ΑΡΧΙ θα αρχιζε ο χαρακτηρισμος τουςΠου λεει και το ανεκδοτο ρε συ.
Εξαλου που να βρεις στην εποχη μας..αρχιδια?
αυτός δεν ειναι ο Νικ;![]()
![]()
![]()
![]()
εγω έφαγα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο και γιαουρτάκιΤυπε σε τεσσερις λεξεις συνοψιζεται η σγμερινη θεματολογια στο παρων thrad:λαχανοντολμαδες,σκιουρακια,αρχιδια πιπες.
Ερη ειναι το πιο ωραιο αθλημα.Ειναι το μονο που μπορει να σου την σηκωνουνε και συ να τους την καρφωνεις(την μπαλλα εννοω).
Ερη ειναι το πιο ωραιο αθλημα.Ειναι το μονο που μπορει να σου την σηκωνουνε και συ να τους την καρφωνεις(την μπαλλα εννοω).
Οχι τυπε αλλα ειναι η ωρα να παμε για λιγη δουλεια να βγαλουμε τα τσιγαρα και τον καφε της αυριανης ημερας.τι έγινε, όλοι για βόλευ πήγατε?
Και μεις δουλευαμε τυπε.Προσπαθουσαμε να κανουμε τ αρχιδια μας βελανιδια για να τα δαγκασουν κατι σκιουρακια.εγώ δούλευα τόσες ώρες που ρεμπελιάζατε
Το ήξερα βρε νικ. πολυ φτηνιάρικοδε σου άρεσε το τραγουδάκι?
Δε θες? Πες να ξερωείδα ότι έχω και ραντεβού με House και Άγιο
Ελπίζω να ζω ως τότε
κρατηστε μου πάρκινγκ για το τριαξονικό
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΚαι μεις δουλευαμε τυπε.Προσπαθουσαμε να κανουμε τ αρχιδια μας βελανιδια για να τα δαγκασουν κατι σκιουρακια.
συμβατικη ρε μπλιζ τι δυμβατικη; το διορθωσες; τζοινγκ η δεν βλεπω μπροστα μου ; :oΣυμβατικη εγγυηση. Ανταλλακτικα ...
Θ αναθεσω στη δικηγορο μου, κα. Εριναλ να τους κανει αγωγη.
Θα τους φαμε ζωντανους!!!