The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.430
- Πόντοι
- 25.467
εχω 4 εκατ. μετοχες λαναρα στα χερια μου να ξερεις εμενα που με βλεπεις![]()
Κι εγώ το 97% των μετοχών της Πειραϊκής - Πατραϊκής.
εχω 4 εκατ. μετοχες λαναρα στα χερια μου να ξερεις εμενα που με βλεπεις![]()
Η ψωλη μου σαν νυχτωνειΑν δεν φτάσεις πνεύμονα δεν μετραει για πιπα![]()
σιγα μην του κάνω και σφραγισμαθα πρεπει να του φορεσω αποστατη 10σεντιμετρ για να φτασει![]()
οριακα θα τερματισει στις αμυγδαλες σουμπραμπ εσυ μανα μου 5 το έχεις;![]()
Γνωρίζω ότι τον εχει σαν τριαξονικοΓνωρίζετε ότι ο κ. Νικοτρίβης κυκλοφορεί με τριαξονικό;![]()
χαχαχαχαχααχχααχαχαχαχαχχαχαχχ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ να το κανουμε τραγουδι να βγω να το τραγουδησω και να φωνάξω δικο σας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΗ ψωλη μου σαν νυχτωνει
σαν τον Batman μεγαλωνει
πανω σρις μοναχικες τις τρυπες
Ερη κανε μου 2 πιπες.
Εισαι ςνα σκιουρακι
με σφικτο το κωλαρακι
ολη μερα κανεις πιπες
μεσ στου δεντρου σου τις τρυπες
πών των αντρων τ αρχιδια
τα περνας για βελανιδια.
εσύ ξέρουμε το έχεις 8![]()
Προς τι η χαρά; θα έρθει ο χαουζ θα συναγελαστείτε και σου ρχονται οι εικόνες του τριαξονικού Νικ;Από πρώτο χέρι η γνωριμία;![]()
θα πρεπει να του φορεσω αποστατη 10σεντιμετρ για να φτασειΑν δεν φτάσεις πνεύμονα δεν μετραει για πιπα![]()
Ή παχύ έντερο.Αν δεν φτάσεις πνεύμονα δεν μετραει για πιπα![]()
atm?Ή παχύ έντερο.
δεν ειναι ο μπλιζ εδω![]()
Πάντα.
θα πρεπει να του φορεσω αποστατη 10σεντιμετρ για να φτασει![]()
Τωρα ετσι οπως μυριζω απο το στρατοπεδο θα παραειναι βρομικο...βαρεα ανθυγειηνα θα μου ζητανε μεταΣαουλ δεν ειπαμε οτι δεν κάνουμε μπάνιο πριν το σεξ; αφου θέλουμε βρωμικο σεξ;![]()
Dangerous combination...Πάντα.
Του μουνιου σου η κλειτοριδαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ να το κανουμε τραγουδι να βγω να το τραγουδησω και να φωνάξω δικο σας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα