alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Ουδεμία πλάνη. Οι οποιες επαφες σας εχουν λαβει τελος οριστικο.πλανάσαι πλάνην...
Ουδεμία πλάνη. Οι οποιες επαφες σας εχουν λαβει τελος οριστικο.πλανάσαι πλάνην...
Αγαπη μου ειναι περιττες οι οποιες διευκρινισεις.Δεν βλεπω πού είναι το περιεργο. Τα δικαστηρια πανελληνίως την ιδια ωρα κλεινουν, λογικο είναι να μαζευόμαστε περιπου την ιδια ωρα.
Παντως ειλικρινα, επί του προκειμενου, ελπιζω να σας ενοχλω πολύ αγαπητέ μου.
Σωστό, τελικά αυτός ο "άγνωστος" έχει πει πολλά "καλά".Όταν κυνηγάς άσε το θήραμα να έρθει προς εσένα. Άγνωστος![]()
Ενταξει χαρά μου.Αγαπη μου ειναι περιττες οι οποιες διευκρινισεις.
Αλλωστε ολοι γνωριζουν.
Όταν κυνηγάς άσε το θήραμα να έρθει προς εσένα. Άγνωστος![]()
Βεβαια εξαρταται απο το ποιον βλεπεις ως θήραμα ;)
Εκτιμώ βαθύτατα τις καλές σας προθέσεις, αλλά θα προτιμούσα εσείς και ο κ. Χιονοστροβιλομάτης, να μου γράψετε τον επικήδειο.
Σε τι ακριβως συμφωνεις συναδελφε?Καίτοι οι ενοχές δεν τριτενεργούν, θα συμφωνήσω ....
Τον επικήδειο τον έχει αναλάβει ο νηματοθέτης.Έχετε αποφασίσει για το ποιός θα εκφωνίσει τον επικήδειο?
Επίσης επιθυμείτε να σας μνημονεύομεν ως αείμνηστον ή ως αοίδιμον?
Σε τι ακριβως συμφωνεις συναδελφε?
άσε το δικηγόρο μου κάτω.μόλις βρήκα δικηγόρο,την πληρωμη θα την κανονισουμε μεσω pm
Εσείς όλο και κάποιο ρόλο μπορείτε να αναλάβετε. Ως παλαιό μέλος που είστε θα γνωρίζετε πολλά.
ρε τι γίνεται εδω μεσα???άσε το δικηγόρο μου κάτω.
αληθεια είναι καλός ή κανένας χασοδίκης και θα γελάει όλο το forum μετα μαζι μας?άσε το δικηγόρο μου κάτω.
Καλά θα σας αναλάβει ο νηματοθέτης.Σας ενημερώνω ότι δεν κρατώ εξαπτέρυγα.![]()
Είναι ο καλύτερος και ο πιο εργατικός από όλους.αληθεια είναι καλός ή κανένας χασοδίκης και θα γελάει όλο το forum μετα μαζι μας?
η υποθεση σας?
η δική μου ειναι για το αγριο ρόδο και τον alex