Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 937K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
ρε τι γίνεται εδω μεσα??? :headbang:
ο ενας εχει αγκαζε το αγριο ροδο και το διατυμπανιζει κι ολας
ο αλλος πηρε αγκαζε τον δικηγορο?

οχι ρε...ειναι και δικος μου...τελος! :2funny:

μην ακούτε. Οι δικηγόροι είναι εργαζόμενοι. Αφού ως εργαζόμενες χαρακτηρίζουμε ξέρετε ποιές, αντιλαμβάνεσθε τη δογματική συγγένεια. Πάμε με όποιους μας πληρώνουν. Αν είναι και αγαπητοί, ακόμη καλύτερα.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
που είσαι bliz να με καμαρώσεις???

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
οκ!ζητω να με αναλάβει ο Κύριος Heimweh
Ναι αλλά έχω και εγώ δείξει μία ελαφρά, προς το παρόν, συμπάθεια για την δεσποινίδα. Αν φτάσουμε στο σημείο να αντιδικήσουμε θα υπάρξει ασυμβίβαστο. Δε θα μπορεί να εκπροσωπήσει και τους δύο. Εκεί θα προτιμηθώ εγώ και εσείς θα ψάχνετε για άλλον.
Βρείτε τον από τώρα και αφήστε το δικηγόρο μου σας παρακαλώ.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
αληθεια είναι καλός ή κανένας χασοδίκης και θα γελάει όλο το forum μετα μαζι μας?
η υποθεση σας?
η δική μου ειναι για το αγριο ρόδο και τον alex

Εντάξει το μόνο που μπορεί να τους καταλογισθεί είναι ότι καταχρώνται τον νηματοθεμό μας κατά τρόπο που αντίκειται στο κοινωνικό και οικονομικό σκοπό του ασκούμενου δικαιώματός τους, αυτού της ελεύθερης έκφρασης. Η πρότασή μου θα ήταν, αν θέλουν, να τους ανοίξουμε ένα ιδιαίτερο νήμα, όπου θα μπορούν εκεί να εκφράζονται και εμείς να εισερχόμασθε. Kάτι σαν δημόσιο chat.

Εν τούτοις, το ζήτημα της κατάχρησης νηματοθεσμού αφορά κατ' εξοχήν τον νηματοθέτη, ο οποίος είναι δικαιούχος του συλλογικού τούτου έργου ως επιμελητής. Οπότε αν φρονεί ότι θίγεται το ηθικό δικαίωμά του, θα πράξει τα δέοντα. Οι λοιποί, απλώς εισφέρουμε τις συμβολές μας.....

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Ναι αλλά έχω και εγώ δείξει μία ελαφρά, προς το παρόν, συμπάθεια για την δεσποινίδα. Αν φτάσουμε στο σημείο να αντιδικήσουμε θα υπάρξει ασυμβίβαστο. Δε θα μπορεί να εκπροσωπήσει και τους δύο. Εκεί θα προτιμηθώ εγώ και εσείς θα ψάχνετε για άλλον.

Μπα μπορώ, στο ζήτημα της κατάκτησης της δεαποινίδος έχετε συγκλίνοντα συμφέροντα. Μετά να φαγωθείτε, γυναικοχωριστές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Εντάξει το μόνο που μπορεί να τους καταλογισθεί είναι ότι καταχρώνται τον νηματοθεμό μας κατά τρόπο που αντίκειται στο κοινωνικό και οικονομικό σκοπό του ασκούμενου δικαιώματός τους, αυτού της ελεύθερης έκφρασης. Η πρότασή μου θα ήταν, αν θέλουν, να τους ανοίξουμε ένα ιδιαίτερο νήμα, όπου θα μπορούν εκεί να εκφράζονται και εμείς να εισερχόμασθε. Kάτι σαν δημόσιο chat.

Εν τούτοις, το ζήτημα της κατάχρησης νηματοθεσμού αφορά κατ' εξοχήν τον νηματοθέτη, ο οποίος είναι δικαιούχος του συλλογικού τούτου έργου ως επιμελητής. Οπότε αν φρονεί ότι θίγεται το ηθικό δικαίωμά του, θα πράξει τα δέοντα. Οι λοιποί, απλώς εισφέρουμε τις συμβολές μας.....
Εγω παλι γιατι πιστευω ότι αν η συγκεκριμενη χρηστρια εξεφραζε τις ιδιες φιλοφρονήσεις σε οποιονδηποτε άλλο εκτος από εμενα, δεν θα ειχε κανενας το παραμικρο πρόβλημα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Μπα μπορώ, στο ζήτημα της κατάκτησης της δεαποινίδος έχετε συγκλίνοντα συμφέροντα. Μετά να φαγωθείτε, γυναικοχωριστές.
Τωρα εμενα γιατι μου ηρθαν στο μυαλο κατι παροιμιες με γάιδαρους και αχυρωνες...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.911
Πόντοι
2.606
Εγω παλι γιατι πιστευω ότι αν η συγκεκριμενη χρηστρια εξεφραζε τις ιδιες φιλοφρονήσεις σε οποιονδηποτε άλλο εκτος από εμενα, δεν θα ειχε κανενας το παραμικρο πρόβλημα?
φθονουν την ευτυχια σου αλεξ  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Βρε πείτε καμία σοβαρή μαλακία κι αφήστε τα "σάλια" πάλι.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296

Τί να σας πώ? Επί υποθέσεων, δεν δύναμαι να τοποθετηθώ. Γιατί, όμως, δεν το κάνετερ triggered, ώστε να δούμε?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ο κ heimweh εδειξε τον δρομο.
Οι ερωτευμενοι ανοιγουν δικο τους νημα και ερωτοτροπουν εκει.
Αυτο το νημα εχει αλλο αντικειμενο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Είναι η δευτερη φορα που ευθεως μας γινεται υποδειξη να αποχωρησουμε από εδώ.
Αυτή τη φορα λεω να το παρω στα σοβαρα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Βρε πείτε καμία σοβαρή μαλακία κι αφήστε τα "σάλια" πάλι.
Τα σοβαρά τώρα που ήρθατε εσείς.

Η ταβέρνα του Κ. Παπαδόπουλου στη Λ. Δημοκρατίας 80 στον Ασπρόπυργο λέει σε κανέναν τίποτα?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μαλλον δεν με κατανοειτε κ. συναδελφε και αυτο με λυπει.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Τωρα εμενα γιατι μου ηρθαν στο μυαλο κατι παροιμιες με γάιδαρους και αχυρωνες...

Αχυρών, η wild rose? πέραν του ιδιοκτησιακού προτύπου που εισάγετε, φευ, αχυρών? φοβούμαι ότι μόλις δημιουργήσατε ένα ρήγμα, το οποίο θα εκμεταλλευθούν οι κύριοι τους οποίους εκπροσωπώ.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
εκει θα ειμαστε εγω και εσυ...ας μονομαχησουμε...μεχρι τοτε τον χρειαζομαστε και οι δυο!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Αχυρών, η wild rose? πέραν του ιδιοκτησιακού προτύπου που εισάγετε, φευ, αχυρών? φοβούμαι ότι μόλις δημιουργήσατε ένα ρήγμα, το οποίο θα εκμεταλλευθούν οι κύριοι τους οποίους εκπροσωπώ.
:rockon:
δωσε μεγαλοδικηγόρε μου!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Είναι η δευτερη φορα που ευθεως μας γινεται υποδειξη να αποχωρησουμε από εδώ.
Αυτή τη φορα λεω να το παρω στα σοβαρα.
Να χαλαρώσετε σας προέτρεψε.Παρ όλα αυτά πράξτε με ιδία βούληση κατά το δοκούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom