erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Μα ακριβώς για εσάς. Το ότι κατ' εξαίρεση δεν διαλοστέλλετε κάποιον μπορεί να γίνει ο κανόνας....
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Μα ακριβώς για εσάς. Το ότι κατ' εξαίρεση δεν διαλοστέλλετε κάποιον μπορεί να γίνει ο κανόνας....
α και εμενα,τι συμπτωση!αν ναι, να σας στείλω λίστα αποδεκτών να τους το εκθέσετε, διότι με θεωρούν μουρτζούφλη και ρουχοτρωγούμενο.
α και εμενα,τι συμπτωση!
Θα είμαι εκει.ραντευου για πηδημα μεχρι θανατου αυριο στα δικαστηρια μεσα. Μολις μπειτε και περασετε τον ελεγχο θα σας περιμενω στο πρωτο παγκακι αριστερα στις 9.10![]()
Μη χάσεις εσυ!!!!![]()
Μάτια μου :-* :-*
:-* :-* :-*Μη χάσεις εσυ!!!!![]()
Μάτια μου :-* :-*
:-* :-* :-*
Θελετε κατι κυριε?
πάνω που μπαίνει το άγριο ρόδο και το νήμα αποκταει νοημα για εμένα,έρχεστε αποροσκαλεστος να παρέμβετε!Θελετε κατι κυριε?
Ποιος είναι ο απροσκάλεστος, εγω?πάνω που μπαίνει το άγριο ρόδο και το νήμα αποκταει νοημα για εμένα,έρχεστε αποροσκαλεστος να παρέμβετε!
Ποιος είναι ο απροσκάλεστος, εγω?
Δεν βλεπω πού είναι το περιεργο. Τα δικαστηρια πανελληνίως την ιδια ωρα κλεινουν, λογικο είναι να μαζευόμαστε περιπου την ιδια ωρα.ε μα τι λεμε τώρα?
ολο το πρωι δεν εμφανιστηκατε και τσουπ πάνω που μπήκε η διδα,να στε και σεις!
δεν με ενοχλείτε...απλά δεν με αφήνετε και ησυχο να δράσω με την ανεση μουΔεν βλεπω πού είναι το περιεργο. Τα δικαστηρια πανελληνίως την ιδια ωρα κλεινουν, λογικο είναι να μαζευόμαστε περιπου την ιδια ωρα.
Παντως ειλικρινα, επί του προκειμενου, ελπιζω να σας ενοχλω πολύ αγαπητέ μου.
Η εν λογω δραση σας εχει ηδη τερματισθεί. Απλως δεν το ξερετε ακομη.δεν με ενοχλείτε...απλά δεν με αφήνετε και ησυχο να δράσω με την ανεση μου
πλανάσαι πλάνην...Η εν λογω δραση σας εχει ηδη τερματισθεί. Απλως δεν το ξερετε ακομη.