heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 309
- Πόντοι
- 296
εγω ξυνομαι ολη μερα, ευχαριστω για το ενδιαφέρον![]()
αυτό μάλιστα είναι απάντηση.
εγω ξυνομαι ολη μερα, ευχαριστω για το ενδιαφέρον![]()
ραντευου θανατου αυριο στα δικαστηρια μεσα. Μολις μπειτε και περασετε τον ελεγχο θα σας περιμενω στο πρωτο παγκακι αριστερα στις 9.10Στ' @@ μας
αυτη την εβδομαδα δεν εχω διαβολοστειλλει κανέναν περιέργωςαυτό μάλιστα είναι απάντηση.
Εγώ εργάζομαι ως νυκτοφύλακας σε κοιμητήριο. Καλή δουλειά και προπάντων ήσυχη. Έχει και τα τυχερά της... Σπρώχνω κάνα γαρύφαλο στα μπουζουξίδικα, κάνα κοκκαλάκι σους σατανιστες... Βγαίνουν καλά εξτραδάκια. Αφήστε δε που υπάρχουν και κάτι νεότατες χήρες που αναζητούν έναν ώμο να κλάψουν...![]()
ραντευου θανατου αυριο στα δικαστηρια μεσα. Μολις μπειτε και περασετε τον ελεγχο θα σας περιμενω στο πρωτο παγκακι αριστερα στις 9.10![]()
ραντευου θανατου αυριο στα δικαστηρια μεσα. Μολις μπειτε και περασετε τον ελεγχο θα σας περιμενω στο πρωτο παγκακι αριστερα στις 9.10![]()
αυτη την εβδομαδα δεν εχω διαβολοστειλλει κανέναν περιέργως
αυτη την εβδομαδα δεν εχω διαβολοστειλλει κανέναν περιέργως
μην την τζιγγλατε, χιλιες φορες ετσι παρα αλλιως...οταν εχει τις αναποδες της δεν παλευεται...τελευταια ειναι πολυ καλουλαΌντως. Να πάτε να κάνετε ένα τσεκ απ καλού-κακού.![]()
να κρατας και ενα γαρυφαλλο μην σε μπερδεψο με αλλη
![]()
υποθέτω ότι η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα. Αν και η πάγια θέση ότι οι εξαιρέσεις πρέπει να ερμηνεύονται συσταλτικά αμφισβητείται σοβαρώς εσχάτως.
εύγε, είσθε και πλησίον για παν ενδεχόμενο, ο μη γένοιτο.
Όντως. Να πάτε να κάνετε ένα τσεκ απ καλού-κακού.![]()
Μας έχει ζαλίσει ο Αρειος Πάγος εσχάτως..
βρίσκετε; τότε γιατί πράγμα μιλάμε;Μπα δεν προέρχεται από αυτόν. Τα γερόντια δεν μετακινούνται. Εφευρίσκουν νέες αοριστίες.
Μου βγάζει τον καλό μου χαρακτήρα ο μπραμπμην την τζιγγλατε, χιλιες φορες ετσι παρα αλλιως...οταν εχει τις αναποδες της δεν παλευεται...τελευταια ειναι πολυ καλουλα
Μου βγάζει τον καλό μου χαρακτήρα ο μπραμπ
http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/drague/flirt.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Μην τα ακούς εσύ αυτά κάπως πρέπει να δικαιολογήσω το γλυκανάλατο προφιλ μου στο θρεντ
Ε βέβαια... Που να με τρέχουν πέρα δώθε... Εχω σελεμίσει και μια κάσα από μαόνι που μου έρχεται κουτί. Ένα σαβανάκι μου μένει να ράψω και θα είμαι ετοιμοπαράδοτος...![]()
βρίσκετε; τότε γιατί πράγμα μιλάμε;