Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 937K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Εγώ εργάζομαι ως νυκτοφύλακας σε κοιμητήριο. Καλή δουλειά και προπάντων ήσυχη. Έχει και τα τυχερά της... Σπρώχνω κάνα γαρύφαλο στα μπουζουξίδικα, κάνα κοκκαλάκι σους σατανιστες... Βγαίνουν καλά εξτραδάκια. Αφήστε δε που υπάρχουν και κάτι νεότατες χήρες που αναζητούν έναν ώμο να κλάψουν...  :)

εύγε, είσθε και πλησίον για παν ενδεχόμενο, ο μη γένοιτο.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
ραντευου θανατου αυριο στα δικαστηρια μεσα. Μολις μπειτε και περασετε τον ελεγχο θα σας περιμενω στο πρωτο παγκακι αριστερα στις 9.10 :grin:

Αν αφορά εμένα, εκεί θα μαι. Αλλά δεν υπάρχει παγκάκι αριστερά. Μόνον δεξιά.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
αυτη την εβδομαδα δεν εχω διαβολοστειλλει κανέναν περιέργως

υποθέτω ότι η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα. Αν και η πάγια θέση ότι οι εξαιρέσεις πρέπει να ερμηνεύονται συσταλτικά αμφισβητείται σοβαρώς εσχάτως.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Όντως. Να πάτε να κάνετε ένα τσεκ απ καλού-κακού.  :)
μην την τζιγγλατε, χιλιες φορες ετσι παρα αλλιως...οταν εχει τις αναποδες της δεν παλευεται...τελευταια ειναι πολυ καλουλα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
υποθέτω ότι η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα. Αν και η πάγια θέση ότι οι εξαιρέσεις πρέπει να ερμηνεύονται συσταλτικά αμφισβητείται σοβαρώς εσχάτως.

Μας έχει ζαλίσει ο Αρειος Πάγος εσχάτως..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
εύγε, είσθε και πλησίον για παν ενδεχόμενο, ο μη γένοιτο.

Ε βέβαια... Που να με τρέχουν πέρα δώθε...  Εχω τσουρνέψει και μια κάσα από μαόνι που μου έρχεται κουτί. Ένα σαβανάκι μου μένει να ράψω, και θα είμαι ετοιμοπαράδοτος...  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μην την τζιγγλατε, χιλιες φορες ετσι παρα αλλιως...οταν εχει τις αναποδες της δεν παλευεται...τελευταια ειναι πολυ καλουλα
Μου βγάζει τον καλό μου χαρακτήρα ο μπραμπ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.911
Πόντοι
2.606
flirt.gif
Μου βγάζει τον καλό μου χαρακτήρα ο μπραμπ

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Ε βέβαια... Που να με τρέχουν πέρα δώθε...  Εχω σελεμίσει και μια κάσα από μαόνι που μου έρχεται κουτί. Ένα σαβανάκι μου μένει να ράψω και θα είμαι ετοιμοπαράδοτος...  :)

Δεν βαριέσθε, μία γάτα, εντός αδιαφανούς κυτίου, στο οποίο έχει προσαρμοσθεί η κάνη ενός όπλου, το οποίο μπορεί να εκπυρσοκροτήσει ανά πάσα στιγμή ή έχει ήδη εκπυρσοκροτήσει, είναι για τον παρατηρητή τόσον νεκρή όσον και ζωντανή. Die interimsliebenden ... που λένε και τα καταρρέοντα νεόδμητα κτήρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom