Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αυτή ψήφισα και εγώ φίλε μου, είναι προφανές ότι είναι ερωτευμένα και ο τσακωμός τους ανεβάζει τη Λίμπιντο  :grin:
τελικα έχω καρδια αγκινάρα και ειμαι ερωτευμενη με το μισο τουλαχιστον σαιτ. Ουτε ο χαουζ δεν εχει ζησει τετοιο σκηνικο με τους γαμους  :2funny: :tooth:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.699
Πόντοι
26.096
Τωρα, κυρια, ολο το νημα αναμενει να δηλωσετε τα αγνα αισθηματα σας για τον Αγιο και αιωνια πιστη και υποταγη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Μα τι λετε;
Αν αρχισουν δεν θα σταματουν κ θα μας τρελλανουν.
Ευτυχως ο κ. life δεν ειναι εδω ...
δεν μας τρομαζει τιποτα τυπε...
stock-photo-injured-hand-with-bloody-white-gauze-bandage-213636652.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
φυσικα και δεν θα ψηφισω σε αυτη την μπουρδοψηφοφορια  :piss:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
Σικάγο: Συνέλαβαν φοιτητή που... την είδε «κύριος Γκρέι»

Έβγαλε τη ζώνη του και άρχισε να μαστιγώνει τη συμφοιτήτριά του, που τον κάλεσε στο δωμάτιό της
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMDIvMjQvbW9oYW1tYWQtaG9zc2Fpbi5qcGc%3d&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/world/article/454262/sikago-sunelava-foititi-pou-tin-eide-kurios-grei/[/URL]

ε ρε τι έχουμε να δούμε ακόμη...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Έβγαλε τη ζώνη του και άρχισε να μαστιγώνει τη συμφοιτήτριά του, που τον κάλεσε στο δωμάτιό της
αυτα ειναι..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMDIvMjQvbW9oYW1tYWQtaG9zc2Fpbi5qcGc%3d&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/world/article/454262/sikago-sunelava-foititi-pou-tin-eide-kurios-grei/[/URL]

ε ρε τι έχουμε να δούμε ακόμη...
[/quote]
Καπως ετσι ευνουχιζουν το αντρικο φυλλο και στο τελος θα τις ρωταμε ''αγαπη μου....μου επιτρεπεις στο 100% σωματικα και ψυχικα να σου γαμησω τα πεταλα?''
Προσπαθουν να μας κανουν αδερφες,ξεσηκωθειτε!!!  :headbang3: :headbang3:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Arcade Fire ρε μουνιά  :rockon:

Ο Will Butler των Arcade Fire έγραψε τραγούδι για την ελληνική κρίση και τον Γ. Βαρουφάκη

Tη στήριξή του στην Ελλάδα δείχνει το συγκρότημα "Arcade Fire" και συγκεκριμένα ο τραγουδιστής τους, Will Butler.

Ο Butler ξεκίνησε συνεργασία με τον βρετανικό Guardian όπου κάθε μέρα αυτή την εβδομάδα, ο ίδιος θα δημοσιεύει ένα τραγούδι του για τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στον πλανήτη.

Η αρχή έγινε με το Clean Monday που σχολιάζει την ελληνική κρίση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Το τραγούδι δημοσιεύθηκε αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, από την οποία αντλεί και τον τίτλο του.

Στο άρθρο του Guardian ο Butler έγραψε χαρακτηριστικά:

"Έχω ρίζες από την Ελλάδα. Θέλω να πω, γενικά μιλώντας, και ποιος δεν έχει ρίζες από την Ελλάδα; Ακόμη και αν ανήκεις στη "σούπερ" δεξιά πτέρυγα ή είσαι "σούπερ" Γερμανός ή "σούπερ" καπιταλιστής, προφανώς δεν θέλεις να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ και να χρεοκοπήσει.

Αλλά πέραν τούτου, μου αρέσει αυτή η νεαρή κυβέρνηση. Μου αρέσει ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο νέος υπουργός Οικονομικών.Υπό μια έννοια, σχημάτισα μια εικόνα για αυτόν μέσα από τα media και μου φαίνεται ένας ευθύς "κατεργάρης" που μπορεί, ναι, ίσως μπορεί, να είναι αρκετά τρελός και να καταφέρει υπεύθυνα να διαχειριστεί την ελληνική οικονομική κατάσταση.

Διάβαζα στον Guardian για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που πρόκειται να στείλει η ελληνική κυβέρνηση και για το πώς θα πληρώσει τα χρέη της, όταν έμαθα πως το ελληνικό χρηματιστήριο είχε κλείσει τη Δευτέρα λόγω της γιορτής της Καθαράς Δευτέρας.

Ήταν καταπληκτική/ξεκαρδιστική (καλά, ίσως ελαφρώς διασκεδαστική) σύμπτωση το ότι οι Έλληνες υπουργοί έφτιαχναν τη λίστα με τα μέτρα που θα πρέπει να πάρουν έτσι ώστε να αποφύγουν την αυστηρή λιτότητα την ημέρα που ξεκινούσε η Σαρακοστή.

Και όλα αυτά για να καταλάβουμε τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Θα είναι ένας μακρύς χειμώνας και μια μακριά άνοιξη και ίσως ένα πραγματικά μακρύ καλοκαίρι για την Ελλάδα. Καλή τύχη".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom