NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
πες τι θες να ψηφίσεις να στο ψηφίσω εγώ, 10 κλώνους έχω και κάθονταιγιατί δεν παίρνει την ψήφο μου????![]()
![]()
Καλησπέρα!
πες τι θες να ψηφίσεις να στο ψηφίσω εγώ, 10 κλώνους έχω και κάθονταιγιατί δεν παίρνει την ψήφο μου????![]()
![]()
Καλησπέρα!
πες τι θες να ψηφίσεις να στο ψηφίσω εγώ, 10 κλώνους έχω και κάθονται![]()
την 2η επιλογή παρακαλώ!
ποιος τους ακούει τώρα...![]()
![]()
θα σας γαμησω ολους!!!!!!!!
![]()
Ο σεξουαλικός εθισμός με τη μορφή του πληρωμένου σεξ, μπορεί να έχει μεγαλύτερη αρνητική επίδραση στη ζωή ενός ατόμου από ότι κάποιες άλλες συμπεριφορές εξάρτησης από το σεξ. Όχι μόνο μπορεί να αποτελέσει εξάρτηση σε λανθασμένες σχέσεις, αλλά μπορεί να προκαλέσει οικονομικά, νομικά προβλήματα καθώς και προβλήματα υγείας.
Το νήμα σήμερα σας αποκαλύπτει ότι ο Άγιος είναι εξαρτημένος με το πληρωμένο σεξ. Γι΄ αυτό κάποια στιγμή απεφάσισε να προσπαθήσει να απεξαρτηθεί. Αυτό όμως είχε σύνεπειες απρόβλεπτες. Τι του συνέβη λοιπόν όταν αποφάσισε να απεξαρτηθεί;
Σε λίγο η νέα μας ψηφοφορία!
Οι κρυφοι ερωτες ειναι κοινα μυστικα!
αν το βαλει απο μεσα τυπε, τα κουμπια θα γινουν φονικα σκαγια ....ζήλεψε το στυλ Βαρουφάκη ο Βαγγέλας με τα πουκάμισα έξω!!!
να τους βρούμε κανένα δωμάτιο...
Τα πιτσουνακια βρισκουν τη φωλια τους μονα τους.
Δοκιμαστε να ψηφισετε ξανα.
με εχουν καταπουνησει τα καθαρματα εδω μεσα και ξεχαστηκακαλησπερα λοβ.παει το ναυτακι το ζουμπουρλουδικο?
εκτός του φίλου μου Μπλιζ όλοι οι άλλοι είναι κοκόρια
ααα και εσύ κότα δικέφαλη λυράτη![]()
οκ! έφτιαξε.
μασαζοκορσές σλιμ!αν το βαλει απο μεσα τυπε, τα κουμπια θα γινουν φονικα σκαγια ....![]()
![]()
![]()
μονο τον μπραμπ εχω κρυφο ερωτα και πλεον μετα το σουτ φανεροΟι κρυφοι ερωτες ειναι κοινα μυστικα!
αυτή ψήφισα και εγώ φίλε μου, είναι προφανές ότι είναι ερωτευμένα και ο τσακωμός τους ανεβάζει τη Λίμπιντοτην 2η επιλογή παρακαλώ!
ποιος τους ακούει τώρα...![]()
![]()
κολώνει ο γύπας?Ναι και ξουτ απο το κοτετσι μου![]()
μονο τον μπραμπ εχω κρυφο ερωτα και πλεον μετα το σουτ φανερο![]()
παιδια βαλτε καμμια γυμνη να τον εμπαιξουμε...![]()
![]()
![]()
![]()