House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
allou fuck parkauta alloy Αχαχαχαχα
allou fuck parkauta alloy Αχαχαχαχα
Νικ λέω ν ανοίξω κι εγώ ένα την Κυριακή.
Να το πω "Όλα του γάμου δύσκολα", "Γαμωμπελάδες", "Σα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός"?
Φοβάμαι μη το βάλει ο μπλιζ σε ψηφοφορία.
7 φορές μόνο οι γαύροι, τα Μπαόκια 4Την άλλη μισή πηδα ο μποκα που είναι νιανιαρο και θέλει πολλές φορές σεξ την ημέρα ίσως 7 Αχαχαχαχα εγώ είμαι στην εξαίρεση
Ναι μικρός είμαι ακόμα για γάμονα ανοίξεις ένα "όσα ρίξει ο πουτσος και όσα αρπάξει ο κώλος σας, αλλά γάμος γιοκ"
Αφού Ξερεις ότι η γνώμη σου είναι για μενα γτπ γιατί το προσπαθείς;
Άγιε είπες μια μαλάκια σπόντα για μένα παραφραζοντας λόγια Μου αντε γαμησου και παίξε με τα πουτανακια που είσαι γνωστης. Άσε όσους έχουν αίσθηση τι σημαίνει ανατροφή Παιδιού να μιλούν για αυτό
Ε οχι μην περιμένεις να σου χαριστώ αν λες μαλακίες. Θα τα ακους. Τωρα συνεχισε να κλαίγεσαι πίσω απο τα ποστ μου σαν κλαμμένο μουνάκι. Ελεύθερα..Εν πρώτοις, είναι μέσα στα πλαίσια της "ελευθερίας του λόγου". Κάτι, που θίξατε και υποστηρίξατε σε ένα άλλο νήμα. Συνεπώς είναι ολίγον οξύμωρο το να μου θέτετε συνεχώς περιορισμούς είς το τι θα σχολιάσω.
Εν δευτέροις, και εγώ δεν σας ζητώ την γνώμη σας, και αυτό διότι το "τίποτα" είναι αμοιβαίο, αλλά εσείς την εκφέρετε ούτως ή άλλως,(μέσα στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου υποθέτω).
Εν τρίτοις, ας μην κρίνετε εξ΄ιδίων τα αλλότρια. Η γνώμη μου, μπορεί για εσάς να είναι ένα τίποτα (πράγμα που αποτελεί δικαίωμα σας), αλλά μπορεί να θέλουν να την διαβασουν κάποιοι άλλοι.
Υ.Γ.
Τέλος, αν πραγματικά δεν σας ενδιέφερε η γνώμη μου, δεν θα προβαίνατε στην ακόλουθη ανάρτηση:
Ε βέβαια τα παοκια ειναι ποιοτικα ακομα και στο σεκς7 φορές μόνο οι γαύροι, τα Μπαόκια 4
ο γαμος αργησε μια αιωνιότητα και μια μερανα ανοίξεις ένα "όσα ρίξει ο πουτσος και όσα αρπάξει ο κώλος σας, αλλά γάμος γιοκ"
ε οχι και δεν βλεπεις μουνακι...Μουνάκι ακούω και μουνάκι δε βλέπω κωλοπαιδα.
gay γαμο που έβαλες το εμότικον μόνο στην Τήλο,εδώ μόνο ξύλο(κάνει και ρίμα)ο γαμος αργησε μια αιωνιότητα και μια μερα
Ξέρεις καμιά πούτσα με μάτια? Πέρα απ τον astatosε οχι και δεν βλεπεις μουνακι...
δεν ειναι γκει γαμος ειναι η διαθεση μου .. να το κουναωgay γαμο που έβαλες το εμότικον μόνο στην Τήλο,εδώ μόνο ξύλο(κάνει και ρίμα)
καλως το παιδι το ομορφο :-*αργησα να πω την παπαρια μου.
πως παει κουφαλες?
καλησπερα λοβ.παει το ναυτακι το ζουμπουρλουδικο?καλως το παιδι το ομορφο :-*
εκτός του φίλου μου Μπλιζ όλοι οι άλλοι είναι κοκόριαΕ βέβαια τα παοκια ειναι ποιοτικα ακομα και στο σεκς