NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
το βου θέλει να ψηφίσει αλλά ντρέπεται γιατί θα την καταλάβουμε ;)Η γνωμη σας και οι προθεσεις σας αφηνουν το νημα παντελως αδιαφορο.
το βου θέλει να ψηφίσει αλλά ντρέπεται γιατί θα την καταλάβουμε ;)Η γνωμη σας και οι προθεσεις σας αφηνουν το νημα παντελως αδιαφορο.
το βου θέλει να ψηφίσει αλλά ντρέπεται γιατί θα την καταλάβουμε ;)
την γιδα ψηφιστε παιδια,μου την ξεκωλιασε ο πουστης ο αγιοςτο βου θέλει να ψηφίσει αλλά ντρέπεται γιατί θα την καταλάβουμε ;)
είδες τι δυνατότητες έχει ο βρωμόγερος?την γιδα ψηφιστε παιδια,μου την ξεκωλιασε ο πουστης ο αγιος
την γιδα ψηφιστε παιδια,μου την ξεκωλιασε ο πουστης ο αγιος
ολοκληρο το νημα ;Η γνωμη σας και οι προθεσεις σας αφηνουν το νημα παντελως αδιαφορο.
Εμενα κατω κατω μου βγαζει ''τοπικες μαμαδες΄΄ μαλλον στον καθενα βγαζει οτι θελει να δει...δεξια μου παιζει ενα μπανερ με ενα κωλο τουρλα κ γραφει "πατριτρια".τ ειναι αυτο?πατριτσια απ τα γρεβενα?
απο ο,τι φαινεται μονο σε μενα επιμενει ο γιατρος για μεγαλυτερο και παχυτερο πεος... :'( :'( :'(
απο ο,τι φαινεται μονο σε μενα επιμενει ο γιατρος για μεγαλυτερο και παχυτερο πεος... :'( :'( :'(
ευσεβεις ποθοι???εμενα μου βγαζει ενα που λέει ο μπλιζ τον εχει τεραστιο θες να τον δοκιμασεις ;
κανε αριστερο κλικεμενα μου βγαζει ενα που λέει ο μπλιζ τον εχει τεραστιο θες να τον δοκιμασεις ;
Εμενα κατω κατω μου βγαζει ''τοπικες μαμαδες΄΄ μαλλον στον καθενα βγαζει οτι θελει να δει...
εκανα και μου εβγαλε " σιγα μην σου κατσω "κανε αριστερο κλικ