erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ε ναι χαλβα φαρσαλων δεν εχει μονο στα φαρσαλαμπαρμπαρελας ; εχουμε και θεσσαλονικη μπαρμπαρελα![]()
τελικα η σοφία έρχεται με τη ηλικιαε ναι χαλβα φαρσαλων δεν εχει μονο στα φαρσαλα![]()
μνημοσινο;Καλημερα στους κθλου, στο σισιε και στον μποκα![]()
![]()
Δεν μπορω ρε φιλε σαουλ μου την εχει δωσει με τα μπανμνημοσινο;
Ρε φίλε γιατί όλες ακόμα κι οι βίζιτες που τα είχα θελουν να με παντρευτούν? Τι κάνω λάθος?Καλημερα
Ο Χάουζ ειναι δάσκαλος
Ηταν η πρωτη φαση του σχεδιου. Η δευτερη ηταν οταν ο καμενος εστειλε ατα συνορα την σειρα που μπηκε μετα απο μενα.Δεν μπορω ρε φιλε σαουλ μου την εχει δωσει με τα μπαν![]()
Γκομενάρα φίλε η ΡΕΝΑ Παγκράτηεχω να νιωσω τετοιο συναισθημα απο τοτε που ο ψαλτης χορευε με διχτυωτη μπλουζα μαυρη με νεκροκεφαλη μαζι με στον σταματη γαρδελη υπο τους ηχους του δατσ δε γουεη αι λαικ ιτ στα στρομπολαιτ της μπαρμπαρελας![]()
Με Ω γράφεται το πίάνωτου πιανο;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γαμάς κώλο φίλεΡε φίλε γιατί όλες ακόμα κι οι βίζιτες που τα είχα θελουν να με παντρευτούν? Τι κάνω λάθος?
Αν έπαιρνα τσιμπούκι στον Κριστιάνο μόλις τον εχει βγάλει από το μωρό, θα με λέγατε γκέι;Σα γινκγ γιανγ ειναι
Μα τότε είναι που θέλουν γάμο ρε συ.Γαμάς κώλο φίλε![]()
Αν έπαιρνα τσιμπούκι στον Κριστιάνο μόλις τον εχει βγάλει από το μωρό, θα με λέγατε γκέι;![]()
Ένα ή θα είχε και συνέχεια? Δεν ξέρω αλλά έχω ακούσει πως με μια φορά δεν πιάνεταιΑν έπαιρνα τσιμπούκι στον Κριστιάνο μόλις τον εχει βγάλει από το μωρό, θα με λέγατε γκέι;![]()
Μαλλον πρέπει να αλλάξεις κινητό για μερικές μέρες, αλλιώς βλέπω να σε ζώνουν τα φίδιαΜα τότε είναι που θέλουν γάμο ρε συ.
Ασε την πάτησα προχτες και χτες, γαμούσα τόσες ώρες και μόνο δαχτυλοσκόπηση έκανα, κι αυτό με το ζόρι χωρούσε.
36 χρονών και να μην έχει δώσει ποτέ κώλο ρε μαλάκα?
Λες να τον κρατάει για την πρώτη νύχτα του γάμου?
Αν και μου είπε πως θέλει να το κάνει μαζί μου γιατί με δάχτυλο πίσω και μαλακία δικιά της ειχαμε squirting και γλυκάθηκε![]()
Μπα είπαμε να μη ξαναβρεθούμε.Μαλλον πρέπει να αλλάξεις κινητό για μερικές μέρες, αλλιώς βλέπω να σε ζώνουν τα φίδια