NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Λίγο να παρω τη γεύση τηςΈνα ή θα είχε και συνέχεια? Δεν ξέρω αλλά έχω ακούσει πως με μια φορά δεν πιάνεται
Λίγο να παρω τη γεύση τηςΈνα ή θα είχε και συνέχεια? Δεν ξέρω αλλά έχω ακούσει πως με μια φορά δεν πιάνεται
Ναι το κατάλαβαΛίγο να παρω τη γεύση της
Και το πίστεψες;Μπα είπαμε να μη ξαναβρεθούμε.
ΌΧι φυσικά. Οταν με λέει Άντρα της και ζωή της δε μπορώ να το πιστέψω. Κι οταν ειναι όλη την ώρα μούσκεμα. Ακομα και μετα από ντους.Και το πίστεψες;
τον βλεπω σημερα να τρωει στιφαδο παλιΚαι το πίστεψες;
Μπα εχω δουλειές σήμερα δε το βλέπω, γι αυριο δεν ξέρωτον βλεπω σημερα να τρωει στιφαδο παλι
αυτη ειναι μουναρα ρε σαουλ, με τετοια εκανα και λεσβυιακοΣα γινκγ γιανγ ειναι
Με μύδια και γαρίδες πήγε. Δεν του έπεφτε με τιποτα του φίλου μας ;)τον βλεπω σημερα να τρωει στιφαδο παλι
Να το απολαύσεις και οταν πιεστείς να το κοψεις. Επίσης να γαμήσεις κώλοΜπα εχω δουλειές σήμερα δε το βλέπω, γι αυριο δεν ξέρω
Ερι σοβαρά τώρα, τι να κάνω?
Δε θες να ξέρεις τι τράβηξα άσεΜε μύδια και γαρίδες πήγε. Δεν του έπεφτε με τιποτα του φίλου μας ;)
σας πιανουν αυτα αληθεια; η απλα ειναι πλασεμποΜε μύδια και γαρίδες πήγε. Δεν του έπεφτε με τιποτα του φίλου μας ;)
Οχι σοβαρά είπαμε να μη ξανα βρεθούμε αν και δε το βλέπω. Κι είναι μια χαρά κοπέλα ρε γαμώτο γαμώ το γαμημένο το timing μου γαμώ.Να το απολαύσεις και οταν πιεστείς να το κοψεις. Επίσης να γαμήσεις κώλο
Υ.Γ η θεία ερι απαντα
Placebo είναι. Αν ήταν έτσι στις τουαλέτες στις ψαροταβέρνες θα είχαμε ουρές ( οχι γαριδοουρές )σας πιανουν αυτα αληθεια; η απλα ειναι πλασεμπο
Καλα, μην γαμησεις κωλοΟχι σοβαρά είπαμε να μη ξανα βρεθούμε αν και δε το βλέπω. Κι είναι μια χαρά κοπέλα ρε γαμώτο γαμώ το γαμημένο το timing μου γαμώ.
Αυτό δεν πάιζει με την καμία, Κώλο θα γαμήσω αφου το θελω και το θέλει, υποφέρω κι υποφέρει.Καλα, μην γαμησεις κωλο
Placebo είναι. Αν ήταν έτσι στις τουαλέτες στις ψαροταβέρνες θα είχαμε ουρές ( οχι γαριδοουρές )
καλημερα τιποτενια καθηκια του διαδικτυου
μασαζοφραπεδιά επιτρέπεται?
Η λελα οπως προχωραει δεν την ακους ουτε την βλεπεις... Γινετε αερας και εξαφανιζετε με το εξωδοχαρτο...