blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
οταν θα παρω το σαιτ ουτε αβαταρ δεν θα σ αφηνω να βαλεις
Αμήν και πότε;
Να γλυτώσω το σούβλισμα!
οταν θα παρω το σαιτ ουτε αβαταρ δεν θα σ αφηνω να βαλεις
Αρμένικη βίζιτα γμτ και δεν έφευγε με τίποτα να πάω και στην αλλη μετα.
Τελικά μόνο αν πληρώνεις φεύγουν πάντα στην ώρα τους.
τελικα η σοφία έρχεται με τη ηλικια
Εμένα με πιάνουν και οι φακέςσας πιανουν αυτα αληθεια; η απλα ειναι πλασεμπο
Ρε φίλε γιατί όλες ακόμα κι οι βίζιτες που τα είχα θελουν να με παντρευτούν? Τι κάνω λάθος?
Kαλημέρα, αναμένω τηλέφωνο.Μερικές, όταν τις πληρώνεις, φεύγουν και πριν από την ώρα τους ...
Μπα είπαμε να μη ξαναβρεθούμε.
Ζω ένα ( και δυο μη σου πώ ) δράμαΟ νηματοθέτης πάλι σε όσες πρότεινε να τον παντρευτούν, ακόμη περιμένει απάντηση ...
Θα της πω να τα φτύσειΕπιτρέπεται αν δεν βάλλετε γάλα στο φραπέ σας.
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Και το παρατήρησες πως δεν άνοιξα κυριακάτικο θέμα, εδώ έκανα κατάθεση ψυχής για την "θεαματικότητα" του νήματός μας.Έπεια πτερόεντα, κύριε!
Kαλημέρα, αναμένω τηλέφωνο.
Τα κουκούτσια?Θα της πω να τα φτύσει
Γνωρίζω. Σας διάβασα χτες ;)Εντός της επόμενης ώρας.
Μόλις γύρισα από επαρχιακό τέμενος της δικαιοσύνης και χωνεύω το αίμα των αντιδίκων μου που ρούφηξα αργά και ηδονικά.
Στέλνω κάτι e-mails και σας τηλ αμέσως μετά, κύριε.
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Και το παρατήρησες πως δεν άνοιξα κυριακάτικο θέμα, εδώ έκανα κατάθεση ψυχής για την "θεαματικότητα" του νήματός μας.
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxxaxa θα παθω ανακοπηΕμένα με πιάνουν και οι φακές
Δεν ξέρω επομένως
Και τον Άγιο θα αποκαλύψουμε όσο και αν προσπαθεί τεχνιέντως με την συγκατάθεση της Ερινάλ να μας αποπροσανατολίσειΟ νηματοθέτης όλα τα παρατηρεί και το εκτιμά δεόντως. Άλλωστε είμεθα το ιδανικό νήμα για < καταθέσεις ψυχής > λόγω ηλικίας [ όπως μας κατηγορούν ], σοφίας [ όπως μας βρίζουν ] και πγιότητας [ όπως δεν μας την αναγνωρίζουν ].
ειναι πολλες; το δοτης εμπειριας δεν το καταλαβα ειμαι και ξανθιαΟ νηματοθέτης πάλι σε όσες πρότεινε να τον παντρευτούν, ακόμη περιμένει απάντηση ...
Και τον Άγιο θα αποκαλύψουμε όσο και αν προσπαθεί τεχνιέντως με την συγκατάθεση της Ερινάλ να μας αποπροσανατολίσει
Είναι σαν ενα νικ που υπήρχε πιο παλιά εδώ τον "Δωρητής Σπέρματος".ειναι πολλες; το δοτης εμπειριας δεν το καταλαβα ειμαι και ξανθια
Αν περιμένεις να ερθω για το φιλί της ζωής....... Μάλλον σαν το σκυλί στο αμπέλι θα παςxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxxaxa θα παθω ανακοπη