astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
μασαζοφραπεδιά επιτρέπεται?![]()
η μαλαξη των πατσων επιβαλεται!
μασαζοφραπεδιά επιτρέπεται?![]()
είπα και εγώ ότι θα μου τα κόψεις όλα, αλλά τελικά χαλαρό σε βρίσκω ως προς τη νηστεία.η μαλαξη των πατσων επιβαλεται!
είπα και εγώ ότι θα μου τα κόψεις όλα, αλλά τελικά χαλαρό σε βρίσκω ως προς τη νηστεία.![]()
Αν σου παρουν πιπα με προφυλακτικο θεωρειτε νηστισιμο;![]()
Kαλημέρες , σέρονομαι με τσάκισε η νηστεία![]()
Πριν ή μετά το?
Δε κανω εγω καμψεις εχω απο ενα γιωτοχαρτο για καθε περιπτοση αγκαριας. Ουτε ο α/γεεθα δε με ριχνεινεο...! ...θεση για καμψεις διοτι παρατηρω οτι κανεις ποολη παρεα με τον Νικ τελευταια και υα σε χαλασει!!1![]()
Δε κανω εγω καμψεις εχω απο ενα γιωτοχαρτο για καθε περιπτοση αγκαριας. Ουτε ο α/γεεθα δε με ριχνει
α ρε ποντικι θα σε λιωσω το κορμακιΔε κανω εγω καμψεις εχω απο ενα γιωτοχαρτο για καθε περιπτοση αγκαριας. Ουτε ο α/γεεθα δε με ριχνει
Η λελα οπως προχωραει δεν την ακους ουτε την βλεπεις... Γινετε αερας και εξαφανιζετε με το εξωδοχαρτο...α ρε ποντικι θα σε λιωσω το κορμακι
στο σαιτ δεν εχει λελα ποτε....μονο αμα πεθανεις....οποτε εδω θα με τρως στην μαπα καθε μεραΗ λελα οπως προχωραει δεν την ακους ουτε την βλεπεις... Γινετε αερας και εξαφανιζετε με το εξωδοχαρτο...
οταν θα παρω το σαιτ ουτε αβαταρ δεν θα σ αφηνω να βαλειςστο σαιτ δεν εχει λελα ποτε....μονο αμα πεθανεις....οποτε εδω θα με τρως στην μαπα καθε μερα
αμα παρεις εσυ το σαιτ ουτε αβαταρ σε κλωνο δεν θα βαζω οχι να γραφω κιολαςοταν θα παρω το σαιτ ουτε αβαταρ δεν θα σ αφηνω να βαλεις![]()
Ο καθένας με τα βιώματά του. Εξάλλου ειπα και απο τα διπλανα μου ζευγάρια. Αν εχεις αντιθετη γνωμη να μας την πεις να γελασουμεKαι αυτό το χαρακτηριστικο που βλέπετε στις "αγωγές" το ανάγετε ως χαρακτηριστικό του συνόλου.
Λαμπρά!!!
Έτοιμη για την στατιστική υπηρεσία είστε!!!![]()
χαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΑν σου παρουν πιπα με προφυλακτικο θεωρειτε νηστισιμο;![]()