erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
κάτι σε μπρεγκοβιτς είχα στο μυαλό μου στα σκυλάδικα έχω το σισιεΕιναι καλό αυτό το μπάλκαν;
Καλυτερα να ήμουν κατι σε σκυλάδικα ;)
κάτι σε μπρεγκοβιτς είχα στο μυαλό μου στα σκυλάδικα έχω το σισιεΕιναι καλό αυτό το μπάλκαν;
Καλυτερα να ήμουν κατι σε σκυλάδικα ;)
Το ουτι παραπεμπει σε νησιωτικο χορο .....κατι σε μπαλοΟ μπλιζ είναι μπλουζ μουσική εσύ νίκ είσαι μπαλκαν μουσική ο χοφ είναι τζαζ μουσική ο Σαούλ ροκ ο Λαιφ κάτι με ούτι
Σωστό.Εγώ Λαιφ λέω τι μουσική μου βγάζει το νικ όχι τι αρέσει σε εσάς -αν μου βγάζει
Γι αυτο ειμαι εδω..........Αχαχαχαχα αχ πονάω και συ με κάνεις και γελάω
Και πονάω και Μ αρέσειΑχαχαχαχα αχ πονάω και συ με κάνεις και γελάω
Δυστυχωs ετσι ειναι αι γυναι ....Δεν ξερουν ν απολαμβανουνΚαι πονάω και Μ αρέσει
Το έπιασα παλι το υπονοούμενο
στις αγωγές επί το πλείστον και στα διπλανα ζεύγη ούτε έναν άντρα να μην ρωτάει δεν βλέπω Λαιφ, άλλο αν όταν βρίσκονται με άλλους άντρες παίζουν τους νταήδες Αχαχαχαχα
Καλημέρα, ευχαριστώ για την προσφώνηση, τιμή μου.
καλημερα τιποτενια καθηκια του διαδικτυου![]()
ξερεις οτι ειμαι παιδι απο καλη οικογενειαΚαλημέρα, ευχαριστώ για την προσφώνηση, τιμή μου.![]()
όπως όλοι άλλωστε στο νήμα. Είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με έναν άγιο και να είμαστε κωλόπαιδα?ξερεις οτι ειμαι παιδι απο καλη οικογενεια![]()
καλημερα ! ..καλη σαρακοστη !! απο δω και περα .....οχι τσιτσι !! νηστεια!!![]()
![]()
καλημέρα φίλε και τον Τέλη θα νηστέψουμε?![]()