wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
;) ;)Αν δεν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου πως περημενεις να τα πας καλα με τους αλλους??
;) ;)Αν δεν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου πως περημενεις να τα πας καλα με τους αλλους??
ΑναμενομενοΑυτό με το παρακαλερο μουνι ποτέ δεν το κατάλαβα
Νταξει μωρε, δεν ειναι αναγκη να τα μαθαινειs και ολαΑυτό με το παρακαλερο μουνι ποτέ δεν το κατάλαβα
πωπω ΠΡΟΣΒΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!Αναμενομενο
Αυτα ειναι εντολεs, οχι παρακαλιαΥπαρχουν και τα παρακαλια του τυπου ''ποιο δυνατα'' η ''ποιο σιγα ποναω'' η οπως λανσαρε η τζουλια ''γαμα μου τη μητρα''..αυτα γιατι τα βγαζετε στην απεξω?
Εντολες ειναι μονο αν τις εκλαβεις ετσι.Εγω δε δεχομαι εντολες,δεχομαι ομως παροτρυνσειςΑυτα ειναι εντολεs, οχι παρακαλια
Αναλογα το λεξιλογιο του καθενοs......παροτρυνση αντι εντολη, συμφωνια αντι μνημονιο, ανταλλαγμα αντι εξυπηρετηση κ.ο.κΕντολες ειναι μονο αν τις εκλαβεις ετσι.Εγω δε δεχομαι εντολες,δεχομαι ομως παροτρυνσεις
Α μπραβο......αυτη ειναι η ουσιαΚοιτα,η δουλει μας να γινει...και δεν πα να το βαφτισουν και ανθρωποκεντρικη διακυβερνηση...
πειτε ρε τι εννοαειΑναμενομενο
Αμα σου πουμε, θα θυμωσειs παραυτα ...Γι αυτο ασε καλυτεραπειτε ρε τι εννοαει
Δεν ισχυει στη συγκεκριμενη περιπτωση.........Αυτεs και γυμνεs να ειναι , θα βρουν οπλα να αλληλοσκοτωθουνΜη μαλωνετε.Οτι διαφορες εχουν 2 γυναικες μπορουν να λυθουν στο μεγαλυτερο ποσοστο με ενα καλο 69.
Ναι καλα,ειναι επειδη δε το εχουν δοκιμασειΔεν ισχυει στη συγκεκριμενη περιπτωση.........Αυτεs και γυμνεs να ειναι , θα βρουν οπλα να αλληλοσκοτωθουν
Τι σας δινουν στο στρατο???Μη μαλωνετε.Οτι διαφορες εχουν 2 γυναικες μπορουν να λυθουν στο μεγαλυτερο ποσοστο με ενα καλο 69.
Make love not war,δεν ειναι αυτη μια καλη προοπτικη;Τι σας δινουν στο στρατο???
Εξαιρετικη, αλλα ειμαι στρειτ!!!Make love not war,δεν ειναι αυτη μια καλη προοπτικη;