Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
τα λεω εδω γιατι στην πραγματικη ζωη φοβαμαι την οργη της και δε βγαζω αχναΌπως λέει και ο Σαούλ η παντόφλα πάει σύννεφο
τα λεω εδω γιατι στην πραγματικη ζωη φοβαμαι την οργη της και δε βγαζω αχναΌπως λέει και ο Σαούλ η παντόφλα πάει σύννεφο
Ειναι τοσο σπανια η περιπτωση και ακομα πιο σπανια η αντοχη τηs σε βαθοs χρονου , που ειναι αμελητεα
Ειναι τοσο σπανια η περιπτωση και ακομα πιο σπανια η αντοχη τηs σε βαθοs χρονου , που ειναι αμελητεα
Σχεδον τα εχουν ψιλοβρει Ο Σοιμπλατs με τον Βαρουχμανδλδ πιο εύκολα θα τα βρουν ο Βαρουφάκης με τον Σόιμπλε παρά θα συνεννοηθεί ένας Έλληνας και μια Ελληνίδα...
Μεντιο εσύ μιλάς για περιπτώσεις ζευγαριών με Ισορροπία. Πιστεύεις ότι είναι το σύνηθες;
Αν με διαβαζεs προσεκτικα, δεν ειπα οτι φοβουνται, ουτε οτι δεν κανουν ......Ρε μάγκες το σάιτ πρέπει να μετανομαστεί σε "φοβάμαι τις δεσμεύσεις".
Χαλαρώστε λίγο, οι άνθρωποι δεσμεύονται, άλλες φορές πετυχαίνει, άλλες φορές όχι, αλλά αυτή είναι η ζωή και η ζωή είναι ωραία ;)
Άσχημο είναι να καθεσε στην άκρη και να μην μπαίνεις στην ζωή επειδή φοβασε ότι δεν θα τα καταφέρεις.
εγώ δεν το βλέπω συνηθες αλλά ας περιμένουμε η ζωή μπορεί να δείξει ότι είμαι λάθος και άκυρηΝαι είναι σύνηθες με δύο προυποθέσεις, να υπάρχει αγάπη και να είναι έξυπνοι άνθρωποι.
Τι ποιοs????Δεν εχει ονομαΤελικά εγώ δεν κατάλαβα ποιος βλέπει μια γκομενα εκείνη δεν τον θέλει εκείνη τελικά του κάθεται ενώ δεν τον θέλει και το σεξ είναι ξινό ; Τι ειδους σενάριο είναι αυτό;
Τι ποιοs????Δεν εχει ονομα
Σε καποιον μπαστακωνεται η ιδεα οτι πρεπει να του κατσει ντε και ντε η α γκομενα και δεν εγκαταλειπει μεχρι βλακειαs
Αν μαλιστα η λεγαμενη του κατσει μετα απο καιρο , τοτε διαπιστωνει οτι δεν αξιζε η προσπαθεια , την στιγμη που ειχε εναλλακτικεs οδουs
Εξ ου και η παροιμια ....Μουνι παρακαλετο ξυνο γαμισι
Τι ποιοs????Δεν εχει ονομα
Σε καποιον μπαστακωνεται η ιδεα οτι πρεπει να του κατσει ντε και ντε η α γκομενα και δεν εγκαταλειπει μεχρι βλακειαs
Αν μαλιστα η λεγαμενη του κατσει μετα απο καιρο , τοτε διαπιστωνει οτι δεν αξιζε η προσπαθεια , την στιγμη που ειχε εναλλακτικεs οδουs
Εξ ου και η παροιμια ....Μουνι παρακαλετο ξυνο γαμισι
εγώ!
σε κάποια περίπτωση είδα το απίστευτο από την στιγμή που εγκατέλειψα να αλλάζουν οι ρόλοι και να με κυνηγά εκείνη!
ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε, αλλαγή τακτικής...
πλάκα είχε να το βλέπεις μέχρι ένα σημείο αλλά έληξε περίεργα και άσχημα.
Σερνω το φορτιο μου....Οταν μιλαω στα Πανεπιστημια και σταs γυναικαs, αμφοτεροι κρεμονται απο τα χειλια μουΕισθε σοφος!
Ρε μάγκες το σάιτ πρέπει να μετανομαστεί σε "φοβάμαι τις δεσμεύσεις".
Χαλαρώστε λίγο, οι άνθρωποι δεσμεύονται, άλλες φορές πετυχαίνει, άλλες
Άσχημο είναι να καθεσε στην άκρη και να μην μπαίνεις στην ζωή επειδή φοβασε ότι δεν θα τα καταφέρεις.
Σωστο αυτο που λετε και για πολλους.
Υπαρχει και η αντιθετη σταδη, με ιδεολογια και αιτιολογια.
Αν μπει ο κ. rigormortis θα μπορει να πει περισδοτερα.
Σερνω το φορτιο μου....Οταν μιλαω στα Πανεπιστημια και σταs γυναικαs, αμφοτεροι κρεμονται απο τα χειλια μου