Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εξαιρετικη, αλλα ειμαι στρειτ!!!
Τα λεσβιακα ειναι το δωρο του θεου στον ανθρωπο... Δεν ειναι τυχαιο πιυ 2 γυναικες να ζαιρευοντε ειναι ερεθιστικο αλλα οταν βλεπεις 2 ντερεκια με μουσια να κανουν το ιδιο νιωθεις το αναγουλα και βαθεια καταθληψη...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παιδιά τα έχουμε πει έγω δεν χωνεύω τα άντερα μου αλλά πέρα από αυτά τι σημαίνει αυτό το ρητό εγώ βλέπω πολλούς άντρες να είναι με γυναίκες που τις παρακαλανε, αν κάνουν ξινό σεξ γιατί τις παρακαλανε ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παιδιά τα έχουμε πει έγω δεν χωνεύω τα άντερα μου αλλά πέρα από αυτά τι σημαίνει αυτό το ρητό εγώ βλέπω πολλούς άντρες να είναι με γυναίκες που τις παρακαλανε, αν κάνουν ξινό σεξ γιατί τις παρακαλανε ?
Γιατι δεν εχουν την στοιχειωδη αυτοεκτιμηση....Δλδ ποτε δεν την ειχαν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λαιφ δεν υπάρχει οικογένεια που να βαστάει αν ο άντρας δεν παρακαλάει την γυναίκα. Παρατήρησε το και δεν μιλάω για γεροντες αλλά για νέα ζευγάρια.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Λαιφ δεν υπάρχει οικογένεια που να βαστάει αν ο άντρας δεν παρακαλάει την γυναίκα. Παρατήρησε το και δεν μιλάω για γεροντες αλλά για νέα ζευγάρια.
Ηθελα ναξερα που τα διαβαζειs αυτα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Η γυναικα θελει αλοτε παρακαλια και αλοτε διαταγες. Οι ανθρωποι διαφερουν. Οταν βγεις στο γηπεδο βλεπεις πολλα παιχνιδι. Περι ορεξεως που λενε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ίσως λέτε να μην σε θέλει με την καμία η άλλη και συ να παρακαλάς αλλά αυτό είναι είναι λογικό γιατί το σεξ από λύπηση προφανώς θα είναι μπούρδα αλλά από την άλλη γιατί να κάτσεις σε κάποιον από λύπηση;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ηθελα ναξερα που τα διαβαζειs αυτα
στις αγωγές επί το πλείστον και στα διπλανα ζεύγη ούτε έναν άντρα να μην ρωτάει δεν βλέπω Λαιφ, άλλο αν όταν βρίσκονται με άλλους άντρες παίζουν τους νταήδες Αχαχαχαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ίσως λέτε να μην σε θέλει με την καμία η άλλη και συ να παρακαλάς αλλά αυτό είναι είναι λογικό γιατί το σεξ από λύπηση προφανώς θα είναι μπούρδα αλλά από την άλλη γιατί να κάτσεις σε κάποιον από λύπηση;
Υπαρχει και αυτη η κατηγορια αντρων που παρακαλαει, οπωs επισηs υπαρχει και αυτη η κατηγορια γυναικων που θενε παρακαλια...Ελαχιστα απομειναρια αλλοτινων  εποχων

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όπως λέει και ο Σαούλ η παντόφλα πάει σύννεφο  :orchestra:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
στις αγωγές επί το πλείστον και στα διπλανα ζεύγη ούτε έναν άντρα να μην ρωτάει δεν βλέπω Λαιφ, άλλο αν όταν βρίσκονται με άλλους άντρες παίζουν τους νταήδες Αχαχαχαχα
Αμα το βλεπειs στα ...διαζυγια,  τοτε σιγουρα μου φερνειs σαν παραδειγμα τα σωστα ζευγαρια

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

αυτές τις αγωγές τις κάνει ο σύζυγος προς την σύζυγο επειδή τον υποχρεώνει να παρακαλάει...? :grin:
θα έχει πέσει παντόφλα στο σπίτι.... :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βλέπω και τα ζευγάρια που χωρίζουν και πολλά που είναι Μαζί μας, αυτό που δεν πολυβλεπω είναι ζευγάρια στα χωριά είναι η αλήθεια μπορεί εκεί ακόμα να ισχύει το "μάτσο " άντρας υπάκουη γυναίκα, εκεί δεν ξέρω είναι η αλήθεια

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Εσύ είσαι άλλης γενιάς δε μιλάω για άνω των πενήντα

Είμαι σαρανταπέντε.
Δεν υπάρχει γυναίκα που να θέλει να είναι για χρόνια με άντρα που την παρακαλάει.
Για κάποιον λόγο  (ανασφάλεια, μαλακία στον εγκέφαλο .... δεν ξέρω) υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν κάποιος να τις  παρακαλάει.
Δυστυχώς για αυτές όμως, άλλο "θέλω" και άλλο "με καυλώνει". Αν ο άντρας τους κάνει το λάθος να τους εκπληρώσει την επιθυμία, είναι σίγουρο πως θα σταματήσουν με τον καιρό να τον γουστάρουν.
Αν είσαι έξυπνη θα σταματήσεις να θέλεις να αλλάξεις  έναν άντρα σε κάποιον που σε κάνει να νιώθεις άνετα αλλά δεν σε καυλώνει.
Αντιστιχα και οι άντρες πολλές φορές θέλουν να μέτρεψουν τις  γυναίκες τους σε αντικαβλωτικές νοικοκοιρές για να νιώθουν περισσότερο  ασφαλείς, να μιάζουν περισσότερο με τις  μανάδες τους  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Αν μια γυναίκα κάνει το λάθος ακολουθεί το κέρατο του αιώνα και η απόλυτη αηδία από την μεριά του άντρα.
Ισοροπία χρειάζεται, εξυπνάδα και αγάπη.  ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Βλέπω και τα ζευγάρια που χωρίζουν και πολλά που είναι Μαζί μας, αυτό που δεν πολυβλεπω είναι ζευγάρια στα χωριά είναι η αλήθεια μπορεί εκεί ακόμα να ισχύει το "μάτσο " άντρας υπάκουη γυναίκα, εκεί δεν ξέρω είναι η αλήθεια
Εσυ μιλαs για τον αντρα τυραννο..........Εμειs λεμε για το παρακαλετο γαμησι..Αλλα ντ αλλων δλδ

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
δηλαδή την περίπτωση να υπάρχει ισορροπία και καλή συνεννόηση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν την περιλαμβάνουμε πλέον....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δηλαδή την περίπτωση να υπάρχει ισορροπία και καλή συνεννόηση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν την περιλαμβάνουμε πλέον....
Ειναι τοσο σπανια η περιπτωση και ακομα πιο σπανια η αντοχη τηs  σε βαθοs χρονου , που ειναι αμελητεα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom