life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αυτεs οι δυο ποτε .........Μονο μαλλι με μαλλι , εξαγωγεs δοντιων και μπολικο αιμαΝαι καλα,ειναι επειδη δε το εχουν δοκιμασει
Αυτεs οι δυο ποτε .........Μονο μαλλι με μαλλι , εξαγωγεs δοντιων και μπολικο αιμαΝαι καλα,ειναι επειδη δε το εχουν δοκιμασει
Τα λεσβιακα ειναι το δωρο του θεου στον ανθρωπο... Δεν ειναι τυχαιο πιυ 2 γυναικες να ζαιρευοντε ειναι ερεθιστικο αλλα οταν βλεπεις 2 ντερεκια με μουσια να κανουν το ιδιο νιωθεις το αναγουλα και βαθεια καταθληψη...Εξαιρετικη, αλλα ειμαι στρειτ!!!
Γιατι δεν εχουν την στοιχειωδη αυτοεκτιμηση....Δλδ ποτε δεν την ειχανΠαιδιά τα έχουμε πει έγω δεν χωνεύω τα άντερα μου αλλά πέρα από αυτά τι σημαίνει αυτό το ρητό εγώ βλέπω πολλούς άντρες να είναι με γυναίκες που τις παρακαλανε, αν κάνουν ξινό σεξ γιατί τις παρακαλανε ?
Λαιφ δεν υπάρχει οικογένεια που να βαστάει αν ο άντρας δεν παρακαλάει την γυναίκα. Παρατήρησε το και δεν μιλάω για γεροντες αλλά για νέα ζευγάρια.
Ηθελα ναξερα που τα διαβαζειs αυταΛαιφ δεν υπάρχει οικογένεια που να βαστάει αν ο άντρας δεν παρακαλάει την γυναίκα. Παρατήρησε το και δεν μιλάω για γεροντες αλλά για νέα ζευγάρια.
Εσύ είσαι άλλης γενιάς δε μιλάω για άνω των πενήνταΜαλακίες
στις αγωγές επί το πλείστον και στα διπλανα ζεύγη ούτε έναν άντρα να μην ρωτάει δεν βλέπω Λαιφ, άλλο αν όταν βρίσκονται με άλλους άντρες παίζουν τους νταήδες ΑχαχαχαχαΗθελα ναξερα που τα διαβαζειs αυτα
Υπαρχει και αυτη η κατηγορια αντρων που παρακαλαει, οπωs επισηs υπαρχει και αυτη η κατηγορια γυναικων που θενε παρακαλια...Ελαχιστα απομειναρια αλλοτινων εποχωνίσως λέτε να μην σε θέλει με την καμία η άλλη και συ να παρακαλάς αλλά αυτό είναι είναι λογικό γιατί το σεξ από λύπηση προφανώς θα είναι μπούρδα αλλά από την άλλη γιατί να κάτσεις σε κάποιον από λύπηση;
Αμα το βλεπειs στα ...διαζυγια, τοτε σιγουρα μου φερνειs σαν παραδειγμα τα σωστα ζευγαριαστις αγωγές επί το πλείστον και στα διπλανα ζεύγη ούτε έναν άντρα να μην ρωτάει δεν βλέπω Λαιφ, άλλο αν όταν βρίσκονται με άλλους άντρες παίζουν τους νταήδες Αχαχαχαχα
στις αγωγές επί το πλείστον και στα διπλανα ζεύγη ούτε έναν άντρα να μην ρωτάει δεν βλέπω Λαιφ, άλλο αν όταν βρίσκονται με άλλους άντρες παίζουν τους νταήδες Αχαχαχαχα
Εσύ είσαι άλλης γενιάς δε μιλάω για άνω των πενήντα
Εσυ μιλαs για τον αντρα τυραννο..........Εμειs λεμε για το παρακαλετο γαμησι..Αλλα ντ αλλων δλδΒλέπω και τα ζευγάρια που χωρίζουν και πολλά που είναι Μαζί μας, αυτό που δεν πολυβλεπω είναι ζευγάρια στα χωριά είναι η αλήθεια μπορεί εκεί ακόμα να ισχύει το "μάτσο " άντρας υπάκουη γυναίκα, εκεί δεν ξέρω είναι η αλήθεια
Ειναι τοσο σπανια η περιπτωση και ακομα πιο σπανια η αντοχη τηs σε βαθοs χρονου , που ειναι αμελητεαδηλαδή την περίπτωση να υπάρχει ισορροπία και καλή συνεννόηση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν την περιλαμβάνουμε πλέον....