NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
ναι ίδια είναι.η γευση ειναι ιδια???
εγω παντως τιμω τον κοκκινο,ο αλλος δεν μου καθεται καλα στο ματι...
ναι ίδια είναι.η γευση ειναι ιδια???
εγω παντως τιμω τον κοκκινο,ο αλλος δεν μου καθεται καλα στο ματι...
Επίσης Ρόζυ.Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή!!!
Νικ πως τα περασες στην Πατρα??Επίσης Ρόζυ.
Πολύ καλά. Η βροχή λίγο μας τα χάλασε, αλλά αν έχεις όρεξη τα ξεπερνάς όλα. ;)Νικ πως τα περασες στην Πατρα??
Κι ομωs, η βροχη δυο πραγματα ευνοει...Το φαι και το γαμησιΠολύ καλά. Η βροχή λίγο μας τα χάλασε, αλλά αν έχεις όρεξη τα ξεπερνάς όλα. ;)
Εσυ ολο υπονουμενα μας αφηνεις!!!Κι ομωs, η βροχη δυο πραγματα ευνοει...Το φαι και το γαμησι
Τουλαχιστον το ενα το χορτασαμε
Εναs αντραs πρεπει να αφηνει λιγα ψηγματα μυστηριου γυρω του......Για να γινεται ποθητοsΕσυ ολο υπονουμενα μας αφηνεις!!!
πάντως την περισσότερη την έφαγα από Κόρινθο μέχρι κακιά σκάλα. Ορατότης μηδέν, έριχνε κουβάδες, είχα χρόνια να το δω αυτό.Κι ομωs, η βροχη δυο πραγματα ευνοει...Το φαι και το γαμησι
Τουλαχιστον το ενα το χορτασαμε
Ετσι εξηγειται κ η μεγαλη επιτυχια του Μπραμπ!!!! ;)Εναs αντραs πρεπει να αφηνει λιγα ψηγματα μυστηριου γυρω του......Για να γινεται ποθητοs
Ετσι.....Ειμαστε πολλοι οι ωραιοι αντρεs.....Μη σου ξεφυγει κουβεντα ομωsΕτσι εξηγειται κ η μεγαλη επιτυχια του Μπραμπ!!!! ;)
Οχι βεβαια και μην ξεχνιομαστε, οχι μονο ωραιοι, αλλα λεφταδες, προικισμενοι κλπ...Ετσι.....Ειμαστε πολλοι οι ωραιοι αντρεs.....Μη σου ξεφυγει κουβεντα ομωs
Μη μη θα μαs καψειs εσυ......Λεγε τα απο μεσα σουΟχι βεβαια και μην ξεχνιομαστε, οχι μονο ωραιοι, αλλα λεφταδες, προικισμενοι κλπ...
Φτου σκορδα!!!!Μη μη θα μαs καψειs εσυ......Λεγε τα απο μεσα σου
Μετα απο αυτα οου παιρνουν κ πιπα???Ε ναι γιαυτο και εγω στο πρωτο ραντεβου παντα αφηνω τη γκομενα να με κερασει,δε μιλαω πολυ και μετα στο σεξ μονο πιπα την αφηνω να κανει για να υπαρχει το μυστιριο για το αν ειμαι τζεντλεμαν αν ειμαι καλη παρεα και αν ξερω να και να κανω γλυφομουνι...
Ε ναι ειναι μερικα πραγματα που οσο και να προσπαθεις δεν κρυβονται οπως ειναι η αρενωπη ομορφια...πευτουν απο αυτο...Μετα απο αυτα οου παιρνουν κ πιπα???
Αντι για ξερες, οι δικες σου πεφτουν με ανοιχτο το στομα!!!Ε ναι ειναι μερικα πραγματα που οσο και να προσπαθεις δεν κρυβονται οπως ειναι η αρενωπη ομορφια...πευτουν απο αυτο...
Ετσι ακριβωs.............Τηs επιτρεπουμε την πρωτη φορα να κερασει εκεινη για να εχει την αισθηση του κυνηγουΕ ναι γιαυτο και εγω στο πρωτο ραντεβου παντα αφηνω τη γκομενα να με κερασει,δε μιλαω πολυ και μετα στο σεξ μονο πιπα την αφηνω να κανει για να υπαρχει το μυστιριο για το αν ειμαι τζεντλεμαν αν ειμαι καλη παρεα και αν ξερω να και να κανω γλυφομουνι...
Θελει καλο σημαδι και προπονηση να βρουν στοχο....θα μπορουσε να γινει ολυμπιακο αθλημα...Αντι για ξερες, οι δικες σου πεφτουν με ανοιχτο το στομα!!!
Δεν ειναι κακο!!!