House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ναι θα την προστατεύσω θα βάλω προφυλακτικό.Ε αρα πες της αυτο που θελει να ακουσει για να την γλιτωσεις απο το λαθος να μην παρει αυτο που τελικα θελει
Ναι θα την προστατεύσω θα βάλω προφυλακτικό.Ε αρα πες της αυτο που θελει να ακουσει για να την γλιτωσεις απο το λαθος να μην παρει αυτο που τελικα θελει
Επιβαλλετε.Γιατι παντα προεχει η ασφαλεια.Ναι θα την προστατεύσω θα βάλω προφυλακτικό.
οχι ειναι το ding ding dong και στελνεται πακετακι σε πμ μαζι με μια πουτσαΔεν είναι το "Σ αγαπώ γιατί εσαι ωραία"?
βαζει του ιππποτη νομιζωΔικιά του Αλιτινές Φωτό?
Αν βάλει και του Πίκερ έχουμε θέμα.βαζει του ιππποτη νομιζω
Άγιε είπες μια μαλάκια σπόντα για μένα παραφραζοντας λόγια Μου αντε γαμησου και παίξε με τα πουτανακια που είσαι γνωστης. Άσε όσους έχουν αίσθηση τι σημαίνει ανατροφή Παιδιού να μιλούν για αυτό
Καλημεραααααααααα
Γκαμάμε;
εγω περιμενω με την πουτσα στο χερι το μωρο να ριξω εναν....μετα παμε για μασες και μετα δευτερος γυροςΚαλημεραααααααααα
Γκαμάμε;
εγω περιμενω με την πουτσα στο χερι το μωρο να ριξω εναν....μετα παμε για μασες και μετα δευτερος γυρος
ναι ναι....κατσε εσυ εδω να τα λες με την εριναλ και δεν το γλιτωνεις το σουβλισμαΜωρο ειναι το υποκοριστικο της γιδας;
ναι ναι....κατσε εσυ εδω να τα λες με την εριναλ και δεν το γλιτωνεις το σουβλισμα
λουτσο τρωμεΜπα!
Η κα. Εριναλ σπανια μου μιλαει.
Σημερα τρωμε μπακαλιαρο.
Αρα σουβλισμα ... γιοκ...
λουτσο τρωμε