erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ε οχι αν.. μου το χαλας :-*βαλε τον δικο σου αν ειναι και χαλαρος θα χαλαρωσουν σιγουρα
ε οχι αν.. μου το χαλας :-*βαλε τον δικο σου αν ειναι και χαλαρος θα χαλαρωσουν σιγουρα
Εχουμε μερικους που ερχονται στην εισαγγελεία με παραισθησεις σαν και εσενα αγιε. τις προαλλες ηρθε στην εισαγγελεα υπηρεσιας ενας και ζητουσε να του πει ποσο φορο χρωσταει. προσεξε γιατι σε βλεπω του γιατρου
Εχουμε μερικους που ερχονται στην εισαγγελεία με παραισθησεις σαν και εσενα αγιε. τις προαλλες ηρθε στην εισαγγελεα υπηρεσιας ενας και ζητουσε να του πει ποσο φορο χρωσταει. προσεξε γιατι σε βλεπω του γιατρου
που ειναι ο λοπεζ που κλητηρα την ανεβαζε κλητηρα την κατεβαζεΕ ναι!!!
Είναι για γέλια το με πόση ευκολία μαρτύρησε την επαγγελματική της ιδιότητα.
Μπετερ ναου???ελα ρε λαιφ βαλε κατι καλο λεμε
προσεξε μην σε παω και αυτοφωροΕ ναι!!!
Είναι για γέλια το με πόση ευκολία μαρτύρησε την επαγγελματική της ιδιότητα.
Το βλεπωΠρος το παρόν (και αντιθέτως με όσα -όλως τυχαίως, εικοτολογώ- μας εκμυστηρευτήκατε λίγο πιο πριν) δεν έχω τόσο σοβαρά προβλήματα.
Ευχαριστω πάντως για το ενδιαφέρον σας.
Ε κάτι θα ήξερε ;)που ειναι ο λοπεζ που κλητηρα την ανεβαζε κλητηρα την κατεβαζε
μωρο μου εγω ειμαι σφραγιδοφορος πρωτοκολατζης ταιριαζουμεΕ κάτι θα ήξερε ;)
η συνέχεια ηταν η εξης. αρπαξε ολες τις δικογραφιες και τις εριξε κατω αρχισε να απειλει θεους και δαιμονες και εγινε της κολασεως. Βέβαια οι μπατσοι με δυο κινησεις ζιου ζιτσου τον εριξαν κατω σε ντετε και μετα ακολουθησε ο μακρυς σκοτεινος και βαρυς δρομος της δικαιοσυνης.. σαικο ο τυπος
αυτο με το πρωτοκολατζης μου .. μου εκανε κατιμωρο μου εγω ειμαι σφραγιδοφορος πρωτοκολατζης ταιριαζουμε
η συνέχεια ηταν η εξης. αρπαξε ολες τις δικογραφιες και τις εριξε κατω αρχισε να απειλει θεους και δαιμονες και εγινε της κολασεως. Βέβαια οι μπατσοι με δυο κινησεις ζιου ζιτσου τον εριξαν κατω σε ντετε και μετα ακολουθησε ο μακρυς σκοτεινος και βαρυς δρομος της δικαιοσυνης.. σαικο ο τυπος
τελικα ποσα χρωστουσε????η συνέχεια ηταν η εξης. αρπαξε ολες τις δικογραφιες και τις εριξε κατω αρχισε να απειλει θεους και δαιμονες και εγινε της κολασεως. Βέβαια οι μπατσοι με δυο κινησεις ζιου ζιτσου τον εριξαν κατω σε ντετε και μετα ακολουθησε ο μακρυς σκοτεινος και βαρυς δρομος της δικαιοσυνης.. σαικο ο τυπος
η αλλη ειχε ερθει γιατι ηθελε διαζυγιο απο αντρα που δεν ειχε ρε τι μου λες τωρα και ζητουσε νομικη βοηθεια ( ειχε παρανοικη ψυχωση ) Τι να πεις ο κοσμος εχει σαλταρει και ειναι πολυ στεναχωρο (drama queen) :o
στο ψυχιατρείο έπρεπε να τον πάνε...
ή στην ΨΠΣ πτέρυγα του μπου!
έχω ακούσει παλαβομάρες αλλά κάτι τέτοιο...
ελααααααααατελικα ποσα χρωστουσε????
η αλλη ειχε ερθει γιατι ηθελε διαζυγιο απο αντρα που δεν ειχε ρε τι μου λες τωρα και ζητουσε νομικη βοηθεια ( ειχε παρανοικη ψυχωση ) Τι να πεις ο κοσμος εχει σαλταρει και ειναι πολυ στεναχωρο (drama queen) :o