Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 919K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Στασου  μπραμπ  :grin:

Συνημμένα

• 16.jpg
    16.jpg
    228,8 KB · Εμφανίσεις: 15

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ελα ρε λαιφ βαλε κατι καλο λεμε :wanker:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
Εχουμε μερικους που ερχονται στην εισαγγελεία με παραισθησεις σαν και εσενα αγιε. τις προαλλες ηρθε στην εισαγγελεα υπηρεσιας ενας και ζητουσε να του πει ποσο φορο χρωσταει. προσεξε γιατι σε βλεπω του γιατρου  :grin:

Προς το παρόν (και αντιθέτως με όσα -όλως τυχαίως,  εικοτολογώ-  μας εκμυστηρευτήκατε λίγο πιο πριν) δεν έχω τόσο σοβαρά προβλήματα.

Ευχαριστω πάντως για το ενδιαφέρον σας.  :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Εχουμε μερικους που ερχονται στην εισαγγελεία με παραισθησεις σαν και εσενα αγιε. τις προαλλες ηρθε στην εισαγγελεα υπηρεσιας ενας και ζητουσε να του πει ποσο φορο χρωσταει. προσεξε γιατι σε βλεπω του γιατρου  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Προς το παρόν (και αντιθέτως με όσα -όλως τυχαίως,  εικοτολογώ-  μας εκμυστηρευτήκατε λίγο πιο πριν) δεν έχω τόσο σοβαρά προβλήματα.

Ευχαριστω πάντως για το ενδιαφέρον σας.  :grin:
  Το βλεπω  :tooth: :coffee:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η συνέχεια ηταν η εξης. αρπαξε ολες τις δικογραφιες και τις εριξε κατω αρχισε να απειλει θεους και δαιμονες και εγινε της κολασεως. Βέβαια οι μπατσοι με δυο κινησεις ζιου ζιτσου τον εριξαν κατω σε ντετε και μετα ακολουθησε ο μακρυς σκοτεινος και βαρυς δρομος της δικαιοσυνης..  :pipa3: σαικο ο τυπος

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
η συνέχεια ηταν η εξης. αρπαξε ολες τις δικογραφιες και τις εριξε κατω αρχισε να απειλει θεους και δαιμονες και εγινε της κολασεως. Βέβαια οι μπατσοι με δυο κινησεις ζιου ζιτσου τον εριξαν κατω σε ντετε και μετα ακολουθησε ο μακρυς σκοτεινος και βαρυς δρομος της δικαιοσυνης..  :pipa3: σαικο ο τυπος
:2funny: :2funny:

στο ψυχιατρείο έπρεπε να τον πάνε... :idiot: :idiot:
ή στην ΨΠΣ πτέρυγα του μπου! :grin:
έχω ακούσει παλαβομάρες αλλά κάτι τέτοιο...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
τι έγινε? χαλαρώσαμε ή να ξαναφύγω?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.343
Πόντοι
5.006
τελικα ποσα χρωστουσε???? :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:2funny: :2funny:

στο ψυχιατρείο έπρεπε να τον πάνε... :idiot: :idiot:
ή στην ΨΠΣ πτέρυγα του μπου! :grin:
έχω ακούσει παλαβομάρες αλλά κάτι τέτοιο...
η αλλη ειχε ερθει γιατι ηθελε διαζυγιο απο αντρα που δεν ειχε ρε τι μου λες τωρα και ζητουσε νομικη βοηθεια ( ειχε παρανοικη ψυχωση ) :dunno: Τι να πεις ο κοσμος εχει σαλταρει και ειναι πολυ στεναχωρο (drama queen)  :o :2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
η αλλη ειχε ερθει γιατι ηθελε διαζυγιο απο αντρα που δεν ειχε ρε τι μου λες τωρα και ζητουσε νομικη βοηθεια ( ειχε παρανοικη ψυχωση ) :dunno: Τι να πεις ο κοσμος εχει σαλταρει και ειναι πολυ στεναχωρο (drama queen)  :o :2funny:

από ένα σημείο και μετά δεν είναι αστείο, έχεις δίκιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom