Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 919K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
πρέπει να είναι καλό μαγαζί γιατί συνέχεια εκεί πάει... :o :o
:orchestra:

Καλή συνέχεια, σας αφήνω και εγώ!

μαρεσει η διακοσμηση στο συγκεκριμενο χοτελι...εχω δοκιμασει και λακομπα και πριβε αλλα τιποτα το ιδιαιτερο....

το πριβε βεβαια ειναι αρκετα καλο σε θεματα διακριτικοτητας....

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
μαρεσει η διακοσμηση στο συγκεκριμενο χοτελι...εχω δοκιμασει και λακομπα και πριβε αλλα τιποτα το ιδιαιτερο....

το πριβε βεβαια ειναι αρκετα καλο σε θεματα διακριτικοτητας....
υπάρχει πρόβλημα υγιεινής Γιαννάκη. Τα υγρά σαπούνια σε ντισπένσερ που δεν ξέρεις με τι είναι παραγεμισμένα.

Ατομικό σαπουνάκι δεν ξέρουν τι θα πει.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
υπάρχει πρόβλημα υγιεινής Γιαννάκη. Τα υγρά σαπούνια σε ντισπένσερ που δεν ξέρεις με τι είναι παραγεμισμένα.

Ατομικό σαπουνάκι δεν ξέρουν τι θα πει.

σε αυτό έχεις δίκιο...καλύτερα να παίρνεις τα δικά σου από το σπίτι..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.069
Πόντοι
25.467
άγιε  σε θεωρώ γλιτσα Κατίνα ρουφιάνα και κομπλεξικη Κατίνα, γιατί δεν έχεις αρχιδια να λες μπροστά στον άλλο αυτά που θες κάνεις τον καλό κ τον ηθικό και από πίσω.Επίσης είσαι εμμονικος μλκας και ότι σε πειράζει το επαναφέρεις ξανά μετά από δύο Χρόνια σε ασχετες κουβέντες με σκοπό να μου την πεις.Ζησε στο χαλι σου και πες με αγαμητη για Να νοιωσεις σημαντικός, για μένα έχεις συμπεριφορά από ανθρωπάκι.μην περιμένε ις να σου χαριστω Καλημέρα σε όλους

Κι εγώ σας αγαπώ.  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.069
Πόντοι
25.467
Βεβαίως με αγαπας. Ολη την ωρα ξεθαβεις συμπεριφορες μου παλιες ερμηνευοντας τες κατα το δοκουν ωστε να μου την πεις. Μέγας καημός..   :tooth:

Παρόλο το γήρας μου έχω ακόμα καλή μνήμη. Λυπάμαι που  αυτό σας στεναχωρεί.  :)

Επίσης, δεν ερμηνέυω κατά το δοκούν, αλλά πράττω όπως κι εσείς: "Απλα αν κάποιος λεει μαλακιες απανταω αναλογα με το βαθμο μαλακιας"   :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παρόλο το γήρας μου έχω ακόμα καλή μνήμη. Λυπάμαι που  αυτό σας στεναχωρεί.  :)

Επίσης, δεν ερμηνέυω κατά το δοκούν, αλλά πράττω όπως κι εσείς: "Απλα αν κάποιος λεει μαλακιες απανταω αναλογα με το βαθμο μαλακιας"   :-*
Αυτο που με στεναχωρεί μάγκα, γιατι υπάρχει, ειναι αλλο και ιδιαιτέρως σοβαρο και σίγουρα δεν βρισκεται εδω. Οποτε συνεχισε δεν τιθεται θέμα, με διασκεδαζεις με την αυταρεσκεια του να πιστευεις οτι με ζοριζεις κιολας.τελικα ο ανθρωπος οταν ειναι υπερφίαλος χανει και το μυαλο  που υποτιθεται οτι εχει :coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.220
Πόντοι
2.606
καλησπερα πορνοι και πορνες  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.069
Πόντοι
25.467
Αυτο που με στεναχωρεί μάγκα, γιατι υπάρχει, ειναι αλλο και ιδιαιτέρως σοβαρο και σίγουρα δεν βρισκεται εδω. Οποτε συνεχισε δεν τιθεται θέμα, με διασκεδαζεις με την αυταρεσκεια του να πιστευεις οτι με ζοριζεις κιολας.τελικα ο ανθρωπος οταν ειναι υπερφίαλος χανει και το μυαλο  που υποτιθεται οτι εχει :coffee:

Όντως. Αρχίζει και  υιοθετει συμπεριφορές  dramma queen (όπως καλή ώρα εσείς που μόλις μας εκμυστηρευτήκατε ότι έχετε σοβαρό πρόβλημα, πιθανόν για να σας λυπηθούμε), ομού με attention whore (συμπεριφορά την οποία διατηρείτε εδώ και χρόνια).  :)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
καλησπερα πορνοι και πορνες  :grin:
:rockon: :rockon: :rockon:
doc269096641_367834002
Γειά σου Μπράμπ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όντως. Αρχίζει και  υιοθετει συμπεριφορές  dramma queen (όπως καλή ώρα εσείς που μόλις μας εκμυστηρευτήκατε ότι έχετε σοβαρό πρόβλημα), ομού με attention whore (συμπεριφορά την οποία διατηρείτε εδώ και χρόνια).  :)
μαλακια εκανες με αυτο που ειπες γιατι με επιβεβαιώνεις  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom