erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αχαχχαχααχαχαχ α υπο αυτη την μορφη.
αχαχχαχααχαχαχ α υπο αυτη την μορφη.
ελα αγιε μην παιρνει τοσο βαρια οτι απετυχες να με προσεγγισεις. Νταξ υπαρχει και η ροζυΜη δίδετε σημασία.
Πάγια τακτική της, να γράφει μαλακίες, μετά να καμώνεται πως δεν θυμάται, και όταν της το υπενθυμίζεις να σε κατηγορεί ότι παρερμηνεύεις τα γεγραμμένα της.
ελα αγιε μην παιρνει τοσο βαρια οτι απετυχες να με προσεγγισεις. Νταξ υπαρχει και η ροζυ
Ετσι ως καλη κατινα να τα λεμε αυταΜπά!!!
Κι εκεί με πρόλαβε άλλη dramma queen.
Ναι σιγα μην ξυπναγα.............Αλλα παταγε η αλλη τα κουδουνια για τα κοινοχρησταΒρε βρε ενας ενας οι παππούδες εμφανίζονται
Ετσι ως καλη κατινα να τα λεμε αυτα
Δεν καταλαβα αλλα οκ σε εχει πιασει υστερια το κατανοω ειμαι λιγακι αυστηρη αλλα φταις και συ και εξαλλου δεν ηξερα οτι θα σε πειραξει τοσο η γνωμη μουΕν ναι, να τα λέμε!!!
Έχετε επιτυχίες εσείς οι dramma queens με τις κατινιές σας.
Ποιοs ειναι δραμα κουιν???Εν ναι, να τα λέμε!!!
Έχετε επιτυχίες εσείς οι dramma queens με τις κατινιές σας.
και να συμπληρωσω τι ειναι ο κοκορας τι ειναι το ζουμι τουΠοιοs ειναι δραμα κουιν???
Τι ειναι επιτυχια ??
Τι ειναι κατινα???
Γιατι κτυπανε κουδουνια το πρωι??
Ποιοs ειναι ο Βαρουφακηs??
Δεν καταλαβα αλλα οκ σε εχει πιασει υστερια το κατανοω ειμαι λιγακι αυστηρη αλλα φταις και συ και εξαλλου δεν ηξερα οτι θα σε πειραξει τοσο η γνωμη μου
πετα πριν φυγεις κανα κουνιστο φωτογραφιακι μπας και ηρεμησουν με κανα κωλομπαντ μουντ βλεπω, την κανω
Που παs???? Ξυπνησαμε που ξυπνησαμε τωραμπαντ μουντ βλεπω, την κανω
βαλε τον δικο σου αν ειναι και χαλαρος θα χαλαρωσουν σιγουραπετα πριν φυγεις κανα κουνιστο φωτογραφιακι μπας και ηρεμησουν με κανα κωλο
μπαντ μουντ βλεπω, την κανω
Εχουμε μερικους που ερχονται στην εισαγγελεία με παραισθησεις σαν και εσενα αγιε. τις προαλλες ηρθε στην εισαγγελεα υπηρεσιας ενας και ζητουσε να του πει ποσο φορο χρωσταει. προσεξε γιατι σε βλεπω του γιατρουΤελικά δεν μας είπατε...
Πρέπει να σας λυπηθούμε πολύ ή λίγο;